Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ENAΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ... ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

                  "ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ"



«Στον εισαγγελέα 8 περιπτώσεις παράνομων προσλήψεων».
Η περίπτωση αφορά στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Ν.Ζίχνης Σερρών. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων όπως διευκρίνησε ο Ανδρέας Δαϊρετζής οι "αμαρτωλές" προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο την περίοδο 2005-2006  και ευθύνες θα καταλογιστούν στα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Ν.Ζίχνης  και του πρώην Δημάρχου Ν.Ζίχνης Κων/νου Σαμαρτζά.

Η επιβάρυνση του Δήμου Ν. Ζίχνης από τις παρανομες προσλήψεις ανήλθε στο ποσό των 400.000 ευρώ και ο Δήμαρχος προέβη σε μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τον "βόθρο της ανομίας" που επικρατεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης :  "Zήτησε τον καταλογισμό του ανωτερω ποσού στους υπευθύνους αιρετούς και υπηρεσιακούς  παράγοντες, όπως εκ του νόμου είχε υποχρέωση, οι οποίοι τώρα καλούνται να αποκαταστήσουν την ζημία που προκάλεσαν στον Δήμο".


Εσείς κκ Αγγελίδη και Δούκα τι προτίθεστε να πράξετε με την περίπτωση του Γιώργου Γούνα και των λοιπών μελών του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών αλλα και του ειδικού συνεργάτη αυτού Βασίλη Χρυσανθίδη που με παράνομες αποφάσεις τους ζημιώσαν τον Οργανισμό πλέον των  100.000 ευρώ  προς όφελος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ;

2 σχόλια:

  1. ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ Ι ΠΟΣΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ