Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ , "ΟΜΕΡΤΑ" ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ .. .

Ενω ο Στάθης Κουτμερίδης γραφει ιστορία με τις αθλιότητες των Μ.Κ.Ο. και της "φάμπρικας προσλήψεων" που έστησε μεσα στο πολιτικό του γραφείο,  οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίες, τον έχουν στο απυρόβλητο, γεγονός που προκάλεσε πολλά, μα πολλά ερωτηματικά στους ψηφοφόρους του κόμματος

3 σχόλια:

  1. και που το ξέρεις αν το θέμα είχε αποφασισθεί να αντιμετωπισθεί σε Κεντρικό Πολιτικό Επίπεδο και την ώρα που πρέπει. νομίζεις ότι το θέμα ήταν ο ανύπαρκτος ευάλωτος Κουτμερίδης, ο καυγάς μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Νομού, η εμπλοκή ορισμένων Δημάρχων της περιοχής. Η παρέμβαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ή επιχειρηματολογία όμως του Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου ήταν σε σωστή κατεύθυνση και σε καθαρά πολιτικό επίπεδο. Ειπώθηκαν και καταγράφηκαν. Και τώρα δεν έχει σημασία τι λέει η αντιπολίτευση που ελέγχεται για τα δικά της stage αλλά κύρια το ΠΑΣΟΚ που με την πολιτική του αύξησε την ανεργία και που με μεγάλη καθυστέρηση προεκλογικά έρχεται μερικώς να αντιμετωπίσει μέσα από ένα σύστημα διαχείρισης μεθόδευσης. Πόσοι Κουτμερίδηδες υπάρχουν στην Ελλάδα να ξερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζζζζζζζζζζζζζζ ΖΖΖζζζζζ νανακια γλυκα..
    ποσο θρασος μπορει να εχει ενας βουλευτης που να βγαινει στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και να υποστηριζει
    οτι ειναι ψευτικο το δημοσιευμα να υποστηριζει οτι δεν εμπλεκεται απο την μια και οτι ενεθαρυνε απο την αλλη οταν τοσα ατομα τον εχουν κατονομασει και οτι ενδιαφερεται για τον κοσμο ενω υπηρχε το εργατικο κεντρο ποσο θρασος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μεν ειναι ο τεντζερησ και οι δε το καπακι τι ψαχνεισ να βρεισ.ηθελε να γινει και υπουργοσ τρομαρα του.μπρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ