Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΕΜΕΙΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ;


2 σχόλια:

  1. --ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ
    --ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
    --ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, Ή ΕΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    --ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΝΗΡΘΕ ΑΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.
    --ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑΜΕ ΦΗΜΕΣ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    --ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΟΤΑΝ.....ΟΤΑΝ......ΟΤΑΝ........................
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλειοψηφια των υπαλληλων των δημοτικων επιχειρησεων αμοιβεται με ποσα της ταξης των 700-1000 ευρω τον μηνα καθαρα!!! οι λιγοι εκλεκτοι των δημαρχων, των δημοτικων αρχων αλλα και εξυπηρετησεις βολευτων ,οι οποιοι και προσλαμβανονται με κομματικα κριτηρια ,συνηθως ως επιστημονικοι συμβουλοι ,αμοιβονται με προκλητικους μισθους, που οπως ενεφερε ρεπορταζ μεγαλου τηλεοπτικου σταθμου φτανουν και τις 7000-8000 ευρω τον μηνα.την στιγμη που αλλοι υπαλληλοι των ιδιων επιχειρησεων μενουν απληρωτοι για μηνες!!!!!!! τελικα λεφτα υπαρχουν!!!! ''για εμας και για τους δικους μας''!!!!!! καλοφαγωτα αφου δεν τους ελεγχει κανεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ