Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΑΛΛΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ... ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΗΣ

Κοινωνικό Δίκτυο:

Επιβεβαίωσαν την εμπλοκή του Βουλευτή Κουτμερίδη

 «Το ό,τι το τηλέφωνο του γραφείου του Βουλευτή βρέθηκε στα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας οφείλεται στο ό,τι δεν είχαμε ακόμα κάποιο άλλο Τηλέφωνο ή γραφείο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να μας βρουν».

Σε μία μακροσκελή συνέντευξη τύπου διάρκειας 45 λεπτών ο γραμματέας του Κοινωνικού Δικτύου Πολιτών κ. Ασημάκης Καττής και το μέλος Ανδρέας Ανδρεάδης προσπάθησαν να δώσουν εξηγήσεις για τους λόγους ίδρυσης και λειτουργίας της ΜΚΟ. Επίσης επιχειρήθηκε να δοθούν απαντήσεις στα πολλαπλά ερωτήματα που πλανιόνται γύρω από τους σκοπούς που η εν λόγω ΜΚΟ υπηρετεί. Σύμφωνα με τον κ. Καττή, ο κύριος λόγος ίδρυσης του Κοινωνικού Δικτύου είναι «η εξυπηρέτηση των Σερραίων πολιτών που βρίσκονται στο περιθώριο», όπως είναι οι άνεργοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και φορείς του τόπου μας, όπως οι Δήμοι.

 Εκείνο που άφησε άφωνη την σερραϊκή κοινωνία όμως ήταν η δήλωση του Ασημακη, "ότι τα βουλευτικά γραφεία, αλλά ειδικώς αυτό του κ. Κουτμερίδη είναι  χώρος σκέψεως και προβληματισμού"  και στα παλαισια αυτού του προβληματισμού ο δραστηριος βουλευτής οραματίστηκε την M.K.O. "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ"

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?......
    ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ....
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ