Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (7ον)

ΟΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ.

  
Οι γυναίκες της Ν.Δ. Ένα κομμάτι του ψηφοδελτίου που χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης είναι οι γυναικίες παρουσίες. Μέχρι την εκλογή της Κόλλια κανείς δεν ασχολούνταν, μάλιστα τις περισσότερς φορές δεν καν υπήρχε γυναικεία παρουσία.Από την εκλογή της Κόλλια και μετά ,η γυναικεία υποψηφιότητα είναι το αγαπημένο παραμύθι όλων. Δυνατή υποψηφιότητα θέλει το κόμμα , αδύνατη η Κόλλια να μην της κάνει ζημιά,( θυμίζω οτι την προηγούμενη το 2009 υπήρχαν άλλες δύο πλην Κόλλια , Παναγιωτάκη και Δουβίτσα ). Κανένας από τους υπάρχοντες βουλευτές δεν θέλει δυνατή υποψηφιοτητα ( βέβαια μπαίνει και το ερώτημα αν υπάρχει ), γιατί αν υπάρξει και εκλεγεί, δεν είναι σίγουρο ποιός απ' αυτούς θα πληρώσει το μάρμαρο.

 Η Μιμή Παναγιωτάκη δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφια( στην συμμετοχή της το 2009 σημαντικό ρόλο, έπαιξε ο Θ.Λεονταρίδης που την προώθησε στην Αθήνα , αλλά και οι καλές σχέσεις που διατηρεί η ίδια λόγω του θανόντος πατέρα της με την οικογένεια Μητσοτάκη ), βέβαια το ερώτημα που μπαίνει είναι τι θα κάνει. Η αλλη υποψήφια, Αγνή Δουβίτσα, ακραιφνής Ντοροκυρία, μετά και την αποτυχημένη υποψηφιότητα της στην Περιφέρεια θα αποσυρθεί.

 Οι επίδοξες υποψηφιότητες της Σωτηρούλας Πάνου και της Φωτεινής Παπαδοπούλου μπορεί να προκαλούν ειρωνικά μειδιάσματα σε πολλούς όμως αντιμετωπίζονται θετικά, από τους νυν βουλευτές. Δύο μαιντανοί είναι ακίνδυνοι.

Η Σωτηρούλα Πάνου,   της οποίας η οικογένεια από πάππου ανήκει στο Καραμανλικό στρατόπεδο εισήλθε ως ταύρος εν υαλοπωλείο, στην τοπική ΝΔ.Το ονομά της, έπαιζε ως την τελευταία στιγμή για την περιφέρεια , όπου θυσιάστηκε άκομψα για χάρη της Δάγκου και του Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Με καλή τηλεοπτική παρουσία ( αλλά τραβηγμένες ομολογουμένως πολλές φορές απόψεις  σε σημείο να δείχνει ότι στερείται πολιτικής σοβαρότητος, θυμίζουμε  την αψυχολόγητη δηλώσή στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ, "ότι ενδέχεται εαν την γοητεύσει ο πολιτικός λόγος του πανεπιστημιακού καθηγητή της - Βαγγέλη Βενιζέλου - να τον ακολουθήσει" !!! ) , με κοινωνική δράση , αλλά χωρίς ερείσματα στην κομματική βάση και κυρίως χωρίς κάποιο σύστημα απο πίσω της. Σημαντικό στήριγμα της, ο πατέρας της συνταξιούχος υπάλληλος της Νομαρχίας με πολλές γνωριμίες και αποπδοχή στην περιφέρεια  αφού συμμετείχε στον σχεδιασμό όλων των αναδασμών του νομού και της όποιας  αγροτικής πολιτικής. Καλή υποψηφιότητα, καλύπτει όλα τα φόντα νέα, μορφωμένη, (μειονέκτημα όμως η τάση της να επιδεικνύει τις γνωσεις της) γυναίκα και το κυριότερο ακίνδυνη ,με ταβάνι της 3000 σταυρούς. Οτι πρέπει να είναι το γυαλιστερό περιτύλιγμα της επόμενης βουλευτικής λίστας.

Η Φωτεινή Παπαδοπούλου, λαχταρά  μια θέση στο ψηφοδέλτιο για την τιμή των όπλων, ως συνέχεια της εμπλοκής της στην ΝΟΔΕ,  κόρη της Φέφης και αυτό τα λέει όλα νομίζω.

 Πιθανά να έπαιζε και το όνομα της κ Βαρβάρα Κατακαλίδου ( σύζυγος του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη ), με σοβαρή εκλογική υποδομή στην περιοχή της Φυλλίδας και επί σειρα ετών αξιόλογη μαχιμη δικηγορίνα, όμως εδώ και κάποια χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική. (κακώς κατά την άποψή μας).

Αθηνά Γεωργιάδου, κόρη του πρώην δημάρχου Ηράκλειας, μέλος  της προηγούμενης ΝΟΔΕ, βαρύνεται και αυτή με την ανυπαρξία αντίδρασης και με την ανοχή των σκανδάλων της Οργάνωσης. Εδώ προκύπτει και ενδοοικογενειακό θέμα λόγω των υπέρμετρων φιλοδοξιών του συζύγου της Αλέξανδρου Παρασκευώτη .

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2ον) την 31/7/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ