Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( 5ον)

   "ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ"


 Περνάμε τώρα στους αυτοδιοικητικούς. Μια σειρά δημάρχων προερχόμενων από την ΝΔ, που μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές έμειναν στην κερκίδα.

Ο πρώην δήμαρχος Λευκώνα Θόδωρος Γεωργιάδης :  (απέτυχε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος και μια αιτία αναζητήστε την στις υπογείες διαδρομές με τον Φωτιάδη).Αγαπημένο παιδί μέχρι πρότεινος της κ. Κόλλια,( εσχάτως βρήκε θαλπωρή στην αγκαλιά του Τασον Καριπίδη ). Δείγμα των φιλοδοξιών του, πήραμε πέρσι το καλοκαίρι όπου διεκδίκησε το χρίσμα της ΝΔ για το δήμο Σερρών. Ποντάροντας στο νεαρό της ηλικίας του (ανανέωση) στο ποντιακό στοιχείο (ο Ψωμιάδης πάει να δημιουργήσει σχολή ), πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει μια καλή παρουσία.Αυτό πιστευούμε και εμείς, μια καλή παρουσία την οποία όμως εξαρτάται με ποιό μέτρο την μετράς.

 Γιώργος Μαδεμλής : διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρα ,εδώ και πολλά χρόνια. Σε πιθανή μη υποψηφιότητα από μέλος της οικογένειας Καραμανλή , αποκτά ένα παραπάνω προσόν οτι θα εκπροσωπήσει και ολόκληρη την Φυλλίδα.Την υποψηφιότητα του καλοβλέπουν, να μην πω αβαντάρουν οι Καριπίδης-Λεονταρίδης αφου είναι σίγουρο οτι θα κάνει ζημιά στην Κόλλια, στέλεχος του πολιτικού γραφείου της οποίας υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια.

Αγγελική Μήκα : Η πρώην δήμαρχος Νιγρίτας δεν είναι αρνητική , θεωρώντας τον εαυτό της νέο πρόσωπο .Οι " καλοί της φίλοι " από την Βισαλτία τονίζουν με νόημα οτί θα πάρει και ψήφους από το ΠΑΣΟΚ ( αφού το συγγενικό περιβάλλον της ίδιας και του άντρα της ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ).Υποψηφιότητα με τοπική δυναμική που πιθανόν να βλάψει τον Τάσον Καριπίδη μέσα στο σπίτι του ( Βισαλτία )

Βασίλης Κετσετζής : Ο επι σειρά ετών δήμαρχος Στρυμόνα. Γνωστή "Σιγανοπαπαδιά". Δεν τον εντάξαμε στο Σαμαρικό μπλοκ, γιατί στις εσωκομματικές εκλογές για λόγους καθαρά δικούς του ψηφοθηρικούς( επερχόμενες δημοτικ΄ες εκλογές ), κράτησε αποστάσεις. Μετά την ήττα του αναζητώντας πολιτικό αυριό ,αναθέρμανε τις σχέσεις του με τους Σαμαρικούς, πιστευοντάς ότι μπορεί να αποτελέσει την Σαμαρική εκφρασή στο νομό. Μάλλον ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του. ( ο διορισμός της θυγατερας του με βαρβάτο μισθό "ως ειδικής συμβούλου" του νυν Δημάρχου Βισαλτίας κ. Καλαϊτζή συνετέλεσε στο να χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα και πολιτική αξιοπρέπεια)

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2ον) την 31/7/2011

13 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ βΑΣΊΛΗ κΕΤΣΕΤΖΗ ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 6.000 ΕΥΡΩ (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. === 2:00 ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ
    "Μάλλον ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του. ( ο διορισμός της θυγατερας του με βαρβάτο μισθό "ως ειδικής συμβούλου" του νυν Δημάρχου Βισαλτίας κ. Καλαϊτζή συνετέλεσε στο να χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα και πολιτική αξιοπρέπεια)"

    ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Iakxe εσύ πρότεινες την κ. Μήκα ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη που μπορεί να ενώσει όλη την παράταξη με εμβέλεια σε όλο το νομό. Τώρα την παρουσιάζεις ως υποψηφιότητα με <> δυναμική. Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις, αποφάσισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. === 10:25 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ. Η ΜΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΞΙΟΛΟΠΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΠΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΊΑΚΧΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΙΒΉ ΤΗς ΘΥΓΑΤΡΩς ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΗ;ΜΙΠΟς ΣΕ ΠΛΙΡΟΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ,ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Κ.Λ.Π.) ΚΑΤΑΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙς. ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΩς ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ βΑΣΊΛΗ κΕΤΣΕΤΖΗ ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 6.000 ΕΥΡΩ (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ;”

    “HΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ
    ο διορισμός της θυγατερας του με βαρβάτο μισθό "ως ειδικής συμβούλου"”

    ΙΑΚΧΕ συγχαρητήρια για τον ενστερνισμό των τυχάρπαστων απόψεων. Με αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το σχόλιο σου φαίνεται να επικυρώνεις την πληροφορία βόμβα για την αμοιβή των 6.000 το μήνα… από έναν κύριο. Η όλη ανάγνωση μου θυμίζει τακτική της πάλαι παλαιάς νοοτροπίας του Ριζοσπάστη που δημοσίευε σχόλια ανώνυμων αναγνωστών στο ίδιο ύφος με τα κείμενα του, όπως ακριβώς φαίνεται και ταιριάζει στο ρεπορτάζ σου. Ο μισθός της Θυγατέρας είναι 1400 ευρώ όπως αρμόζει στην επιστημονική της ιδιότητα που αποκτήθηκε με κόπο, είναι από το Μάιο απλήρωτη και ελπίζω να μην έχει διαβάσει όλα αυτά τα επικίνδυνα για το στομάχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. === 12:23 MAΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ :
    "ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ"

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ "ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ" Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ... ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ;

    ΜΗΠΩΣ "ΚΟΡΗ ΕΚΠΕΣΟΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιακχε... γιατί δεν εφαρμόζεις το "σχολιάστε χωρίς ύβρεις" ? και μη μου πεις οτι "ο καθένας είναι υπεύθυνος γι'αυτα που λεει" γιατί ΕΣΥ αποφασίζεις αν ένα σχόλιο τελικά θα εμφανιστεί..και εν κατακλειδι τελικά ΕΣΥ είσαι και ο υπεύθυνος για κάθε υβριστικό σχόλιο που ανεβαίνει εκτός κι αν το "κοπρόσκυλα και το λαμόγια δεν είναι ύβρεις σύμφωνα με την δική σου ηθική...

    Πέρα απο αυτά, παρακολουθώ συχνά το blog σου και όπως είναι φυσικό...άλλωτε συμφωνώ και άλλωτε όχι... αλλά για πες μου ρε Ίακχε...τι φταίει το κορίτσι? Και γιατι ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχει διαπλοκή? Οι προκυρή3εις αναρτώνται και αν δεν έχεις τα "προσόντα" απλά δεν παίρνεις τη δουλειά...so simple... δηλαδή αν είσαι κόρη ή και γίος "εκπεσόντα δημάρχου" απαγορεύεται δια παντώς να μπείς στο Δημόσιο?

    Επιπροσθέτως διακρίνω ιδιαίτερο μένος προς το πρόσωπο του Κυρίου Κετσετζή τον οποίο δεν γνωρίζω επί προσωπικού ούτε και φυσικά γνωρίζω και τα "ιδιαίτερα μυστικά" του δήμου του... αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ τα ηθικά του πλεονεκτήματα δεν κατέρρευουν επειδή εργάζεται η κόρη του στο Δημόσιο... μην ισοπεδώνουμε τα τόσα χρόνια και έργα του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

    Γενικά είμαι της άποψης... πως ακόμα και αν δεν "γουστάρουμε" κάποιον...ας τα πούμε στην παρέα μας κατ'ιδίαν..γιατί εσύ τα εκθέτεις και παρα έξω...και μάλιστα ανώνυμα... ή ίσως και επώνυμα αλλά όχι εδώ στο blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. === 6:23 ΠΩΣ ΤΟ ΚΣΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΗ; ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ , ΤΟΝ ΦΘΟΝΩ χαχαχαχαχα ΤΙ ΣΟΪ "ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΒΜΟΥΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ , ΚΑΫΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ", "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ "ΛΑΜΟΓΙΑ" , ΑΥΤΕΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ "ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ" Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ... ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ;

    ΜΗΠΩΣ "ΚΟΡΗ ΕΚΠΕΣΟΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"


    Λυπάμαι αλλά δεν το βλέπει κανείς αυτό, εσύ είσαι αυτός που σιωπά για τις διαδικασίες ανάρτησης των σχολίων μέσω αόριστης και αδικαιολόγητης πίκρας σχετικά με τον κ. Κετσετζή. Η διαδικασία είναι αυτή που προβλέπει ο νόμος και τίποτα περισσότερο. Η επιστημονική της ιδιότητα ήταν αυτή που είχε ανάγκη ο Δήμος.

    Αν κοπρόσκλυλο ( όρος δεκτός κατά τον διαχειριστή ) είναι ο αργόσχολος τότε σίγουρα αυτός είσαι εσύ. Σου γνωρίζω δια της παρούσης πως δεν είμαι ο πατέρας της «Θυγατέρας» αλλά κάποιος που γνωρίζει καλά την επιστημονική της ιδιότητα, ενδεχομένως πολύ μικρότερος σου ηλικιακά αλλά μεγαλύτερος «άνδρας»… θα το διαπιστώσεις… Την αριστοφανική γλώσσα που ενδεχομένως να έμαθες μέσα από τη δική σου οικογένεια την έχουμε μάθει από τα έργα του ιδίου… ,μη μπαίνεις στο κόπο… και οι λέξεις "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ", "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ "ΛΑΜΟΓΙΑ" δεν είναι πολίτικοί όροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρ ολα αυτα, ποια η ΙΔΙΟΤΗΤΑ της κυριας?
    Με ποια ΙΔΙΟΤΗΤΑ προσεληφθη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟ ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΠΩΣ ΤΡΟΥΠΩΣΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΣΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ; ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:25
    "αντρα" "διαπιστωσε τον.."" τον ΙΑΚΧΟ
    αλλα με ποια ΙΔΙΟΤΗΤΑ προσεληφθη????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ