Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

YΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

7 σχόλια:

  1. Αυτον τον Χριστοδουλο πούτον θυμηθηκες παλι ρε Ιακχε κι εβαλες φωτο του? Ημαρτον..Εδω τον ξεχασε η...επισημη εκκλησι....Βγαλτον απο κει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλ.το μουσουλμανικο τζαμι, απευθυνεται στους Τουρκους της Αθηνας κυρ-Ιακχε? Πας μουσουλμανος =Τουρκος? Και πας Ελλην =ορθοδοξος? Τι ανοητες εξισωσεις ειναι αυτες? Αυτες εριξαν τους (μαλλον σλαβους) Πομακους στην αγκαλια της Τουρκιας...κ τωρα τρεχετε κ δεν προλαβαινετε...Αφου ως μουσουλμανοι δεν ηταν Ελληνες , σαν κι εσενα ας πουμε...τρεξαν στην αγκαλια της μαμας Τουρκιας(αλλο που δεν ηθελε η..μαμα).Μπαρες ειχατε Ελληναραδες μου στα χωρια τους, ουτε διπλωμα οδηγησης μπορουσαν να βγαλουν...Κλαιτε τωρα...ε? (αλλα ωστοσο εκκλησιες χριστιανικες θελετε στη μουσουλμανικη Συρια, Αιγυπτο, Τουρκια κλπ)Και μη μου πεις εκει υπηρχαν ανεκαθεν.Θα μπορουσαν απλα να τις γκρεμισουν. Κα ορθως τις κρατησαν...βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΥΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτα φιλε..Κι απο αισθητικης αποψης ειμαι, κατα τζαμιων..γιατι ειναι ξενα στην κουλτουρα μου...Αλλα η πραγματικοτητα διαφορετικη.τΙ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕς?αΣΕ ΤΙς ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙς..Εχουμε ενα υπαρκτο προβλημα..Με καταρες κ αναθεματα δεν λυνονται αυτα..Αυτο εδειξε μεχρι τωρα η..ιστορια..Μακαρι να ζουσα-με σε χωρο με ιδανικες συνθηκες...Κατι πρεπει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για την σχωρεμενη μπεμπα μπλανς,κρατα
    πολυ μα παρα πολυ μικρο καλαθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ