Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

TO "ΦΙΛΕΤΟ" TOY ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ




Και καλά. Να δεχτούμε, ότι δεν θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου για το ποιός θα πάρει το αναψυκτήριο στο τελωνείο του Προμαχώνα.

 Στο κάτω-κάτω ένα από τα δευτερότριτα ακίνητα της ΕΤΑ ήταν, και αν έτυχε να είναι ο Σερραίος ο νικητής του διαγωνισμού, κομμάτια να γίνει. Ο Προμαχώνας άλλωστε στο νομό Σερρών είναι, 2 χιλιόμετρα από τα σύνορα και 47 από την πόλη των Σερρών. Λογικό είναι να μην ενδιαφέρει τους Μεσσήνιους.

Ούτε πρόκειται για κανένα ανεκτίμητο ακίνητο. 170 τετραγωνικά είναι το κτίσμα, σύν 91 τετραγωνικά βεράντα, συν 395 τετραγωνικά κήπο για μόστρα και πάρκινγκ. Βέβαια οι Σερραίοι φίλοι μας λένε, ότι τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες  στο εν λόγω αναψυκτήριο γίνεται χαμός καθώς χιλιάδες είναι οι ταξιδιώτες που περνάνε τα σύνορα. Και δώστου καφέδες, μπύρες, αναψυκτικά και μικρογεύματα. Κάποιοι μάλιστα εκτιμούν ότι αρκεί ένας από τους τρεις μήνες, ώστε το αναψυκτήριο να βγάλει τα έξοδα όλης της χρονιάς.


Δεν ξέουμε γιατί η ΕΤΑ Α.Ε έκρινε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο, ας είναι όμως. Γεγονός είναι ότι το ακίνητο προκηρύχτηκε για πρώτη φορά στις 14 Ιανουαρίου του 2011 για μίσθωση 6 ετών. Σκοπός της ΕΤΑ τότε ήταν «η αισθητική και λειτουργική ανακαίνιση και αναβάθμιση της κτιριακής εγκατάστασης του ακινήτου, η λειτουργία του ως σύγχρονης μονάδας παροχής υπηρεσιών εστίασης και αναψυχής καθώς και η διαμόρφωση, αναβάθμιση, συντήρηση και προστασία του περιβάλλοντα χώρου, που περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της μίσθωσης». Στο τεύχος δημοπράτησης αναφερόταν ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να καταβάλλουν τίμημα ύψους 50.000 ευρώ. Πολλοί ενδιαφερόμενοι δεν υπήρξαν και ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος.Στις 29 Μαρτίου του 2011, η ΕΤΑ επαναπροκήρυξε το ακίνητο, αυτή τη φορά για 12 χρόνια και χωρίς τίμημα εκ των προτέρων, Αυτή τη φορά υπήρξε ενδιαφέρον. Στο διαγωνισμό υπεβλήθησαν 7 προσφορές, ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα του κλάδου, όπως η ΚΑΕ ΑΕ, η Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΒΕΕ, η ΜΟΥΣΕΣ & ΣΙΑ ΕΕ. Ο διαγωνισμός τελικά κατακυρώθηκε σε μια Ένωση τεσσάρων φυσικών προσώπων από τις Σέρρες, έναντι τιμήματος 7.000 ευρώ μηνιαίως.  Ουδέν μεμπτόν, από την πρώτη προκήρυξη αναφερόταν, ότι στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος ενώσεις φυσικών προσώπων.

Εδώ όμως ξεκινούν τα ερωτηματικά. Είναι η Φωτεινή Αραμπατζή, ένα εκ των τεσσάρων φυσικών προσώπων στα οποία κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός, η σύζυγος του υπουργού Γιάννη Μαγκριώτη;


Είναι ο Αλέξανδρος Αραμπατζής, επίσης εκ των φυσικών προσώπων, ο εξάδελφός της γενικός διευθυντής, αρχισυντάκτης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ιστορικής και ισχυρής εφημερίδας «Σερραϊκόν Θάρρος»; Και ποια είναι τέλος η σχέση του τρίτου εκ των φυσικών προσώπων, του κ. Μπαντοτάκη Παναγιώτη με τη ΝΔ και τον πρώην βουλευτή Ευγ. Χαιτίδη;Εδώ υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως, ακόμα και αν δεχτούμε – και δεν έχουμε κανένα λόγο να μη το δεχτούμε – ότι η προσφορά των φυσικών προσώπων ήταν η πλέον συμφέρουσα για το δημόσιο.

Είναι δυνατόν η σύζυγος του υφυπουργού Μεταφορών, αρμοδίου για τους δρόμους να συμμετέχει σε διαγωνισμό για εκμετάλλευση κρατικής περιουσίας και μάλιστα επί οδικού άξονος;

Είναι δυνατόν ο κ. Μαγκριώτης να αγνοούσε τη συμμετοχή της συζύγου του σε κρατικό διαγωνισμό. Είναι δυνατόν να μην το πήρε χαμπάρι το ΔΣ της ΕΤΑ, που πήρε την απόφαση και να μην ήξερε τίποτε ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος;

Είναι δυνατόν τέλος, ένα κρατικό ακίνητο που θα διασφαλίσει σίγουρο εισόδημα για μια ντουζίνα χρόνια, να εκχωρείται στη σύζυγο του υπουργού και στον γιο του εκδότη της τοπικής εφημερίδας;

Είναι δυνατόν, το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην υπήρξε ποτέ η κατάρρευση της Lehman Brothers; Και μετά απορούν, γιατί υπάρχουν αγανακτισμένοι στους δρόμους;

Η απάντηση της Φωτεινής Αραμπατζή«Αξιότιμοι Κύριοι,

Λυπάμαι πολύ που είμαι αναγκασμένη να απαντήσω  σε μια υπόθεση που έχει δει  το φως της δημοσιότητας, ανακινούμενη προφανώς από πρόσωπα που επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος μου.

Πράγματι συμμετείχα, ως μέλος ένωσης φυσικών προσώπων  στον ανοικτό πλειοδοτικό  διαγωνισμό για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στον πρώην συνοριακό σταθμό  Προμαχώνα καταθέτοντας, όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα, πολύ  υψηλότερη προσφορά από τον αμέσως επόμενο μειοδότη.

Πλειοδότης στον διαγωνισμό αναδείχθηκε η ένωση φυσικών προσώπων στην οποία συμμετείχα, με αδιάβλητες διαδικασίες, από την ορισθείσα από την Ε.Τ.Α., Επιτροπή.

Παρ’ όλα αυτά είχαμε αποφασίσει  τελικώς να μην προχωρήσουμε στο  έργο επειδή μια ενδελεχέστερη μελέτη του φακέλου και των συνθηκών της αγοράς, μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η επένδυση ήταν ασύμφορη.

Πρέπει δε να σας ενημερώσω ότι ο σύζυγός μου και Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, δεν γνώριζε καν την απόφασή μου να συμμετάσχω σ΄ αυτόν τον διαγωνισμό.

Είμαι στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση και υποθέτω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι δικαιούμαι να περιφρουρήσω τη βιωσιμότητα της επιχείρησής μου, αν για τον σκοπό αυτό δεν χρησιμοποιώ αθέμιτα μέσα ή αδιαφανείς διαδικασίες, κανόνα τον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχω παραβεί ποτέ μου.


Μετά τιμής,

Φωτεινή Αραμπατζη

( η κόρη του γιου του καφετζή)

51 σχόλια:

  1. TO MONO ΣΙΓΟΥΡΟ EINAI ΟΤΙ ... ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ... Ο ΜΑΚΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ==(ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika den katalaba den tha poylaei kafedes stoys boylgarous h arampatsi-magrioti leme tora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...Ο σύζυγός μου Γιάννης Μαγκριώτης δε γνώριζε την απόφασή μου να συμμετάσχω στο διαγωνισμό..". Βλέπεις δεν πολυμιλάμε για τέτοια μικροπράγματα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαμπαρι δεν εχει ο γαμπρος .... το λεει η φωτινουλα .μετα εμεις ειμεθα κουτσομπολες. τελικα δεν θα το κανει ? δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο σύζυγος μου δεν γνώριζε καν την απόφαση μου να συμμετάσχω σ' αυτόν τον διαγωνισμό. Ο σύζυγος σου τώρα θα υποχρεωθεί να απολογηθεί πολιτικά και αυτό και μόνο θα βλάψει και πάλι το ΠΑΣΟΚ. Ίσως αν τον ρωτούσε θα απέφευγε τόσο την αρνητική δημοσιότητα, αλλά πολύ περισσότερο να ψάξει ο κόσμος την ένωση αυτή των φυσικών προσώπων. Δεν προχωράς επενδυτικά με κάποιους αν δεν ΣΟΥ έχουν δώσει εξετάσεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ και καλής συνεργασίας. Αν μάθει ο κόσμος τα ποσά της κρατικής διαφήμισης του ΔΙΚΤΥΟΥ, θα τους κυνηγά με τις πέτρες. Και μην είσαι σίγουρος ότι είναι περήφανη ότι είναι κόρη του γιού του καφετζή. αυτό ψάξτο. Αν η Νέα Δημοκρατία βάλει τον Αλέξη Αραμπατζή υποψήφιο όλο το σύστημα θα διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΦΟΡΗ ΟΜΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tελικά σεν κατάλαβα δεν θα πουλάει καφεδες στους βουλγαρους η Αραμπατζή-Μαγκριώτη λέμε τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΠΑΧΤΡΕΣΣΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΕΓΙΝΕ "ΑΣΥΜΦΟΡΗ" Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ????

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AMΑΝ ΠΙΑ!

    ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΑΜΑΠΑΤΖΙΛΑ!
    ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΠΑΤΗΣ,
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,
    ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...

    Σας ξέρει ο κόσμος ρεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NAI, KAλA!
    Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ
    και ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ που εινα μέσα στα πράματα,
    και ο ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗΣ της Εφορίας και του (αποτυχημένου) βουλευτή, και ο Α(ΛΕΛΕ)ΚΑΚΗΣ ο ξέδερφος

    ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ τα ΚΕΡΔΗ πριν κάνουν την προσφορά!!
    Άλλο ΑΝΕΚΔΟΤΟ θα μας πούν,
    τώρα που σφίξαν οι κώλοι (τους)???

    ΑΡΠΑΧΤΡΟΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;

    ΑΥΤΗ Η "ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ"
    ΠΟΥ ΧΤΗΠΗΣΕ ΤΟ ΚΙΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ,

    ΑΠΟ ΠΟΥ (ΠΟΙΟΝ) ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;

    ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
    ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι κάνουν τα όρνια
    όταν μυρίζονται ψοφίμι.

    Τρέχουν να φάνε (και τα φιλέτα και τις ...πέτρες αν είναι δυνατόν)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΧΑΑΑΑ!!

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΚΑΙ "ΣΥΖΥΓΟΣ")
    ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ" ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΉ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,
    ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ
    ΠΕΡΙ "ΝΟΜΙΜΟΥ" ΚΑΙ "ΗΘΙΚΟΥ"!!

    ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε παιδιά, ξεχνάτε την ΒΟΥΛΓΑΡΑ μάνα ;

    τι ασύμφορη επένδυση και αηδίες... με μισθούς βουλγαρίας συμφέρει !

    και μην ξεχνάτε ότι λόγω κρίσης τα ενοίκια πέφτον στο 1ο μήνα... και στο μισο άκομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΩΩΩ ΘΕΜΑΤΑΡΑ!!!

    ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ"
    Ή Ο ΞΕΒΛΟΓΙΑΡΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν ο συ ζυγος σου δεν γνωριζε...

    να κανει αλλη δουλεια
    να γινει παρθενος....

    α σιχτηρ πρασινα μπιζελια
    στον αραμπα ....

    ω ρε κοπροσκυλα...
    και το λεγε η λαλιωτς

    ΔΗΜΙΟ(υργω) νεες σομπες α α τζακια
    πιο πιο μπροστα οι ΛΥΚΟΙ της ερε
    λεηλατουσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ...............................................................................................................................................Υ.Γ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ?
    ΤΕΛΙΚΑ , ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. IAKXE, ME THN ΠIΣΙΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ
    ΤΟ ΚΙΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕ ΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλα, έλα Αθανάσιε!
    Ν` ακούσω ΤΩΡΑ θέλω διάλεξη για τον "ΗΘΙΚΟΝ" και το νόμιμο.

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΣΕΠΕΣ,
    ΜΟΚΟ Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ-ΜΟΥΤΣΕ
    ΝΑΤΣΙΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΤΣΙΡΑΚΙΑ

    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ
    ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΟΜΟΛΟΥ".

    ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΚΑ ΝΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΛΕΚΟ!
    (ναι ναι και τον εκλεκτό Μπαντοτάκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεξιάρες με βούλα η οικογένεια.

    Τα ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ μόνο βλέπουν.

    Με τους ομοίους τους κάνουν γιουρούσι
    όπου μπορούν και δύνανται
    και οι "μπομπές" μόνο των άλλων!!

    Αααχχχχχχ ζουπανίκα που πρέπει να πέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ?

    ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ "ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ"
    ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΜΟΥ

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ
    ΑΡΑΓΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΡΑΚΙΑ, Ε ΚΟΡΑΚΙΑ!
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΡΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΚΟΥΚΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΕΠΩΝΥΜΩΣ?
    Ε? ΤΟΛΜΑΕΙ?
    ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ?
    Ε?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 12:53
    δος μοι
    γαμβρον υπουργον
    πατεραν ΟΜΙΛ αρχι
    (και τιμημενο,δηλ τον τιμησαν
    και διωγμενο ,δηλ τον εδιωξαν ,άιιιι)
    και θα δεις επωνυμο ΞΕΧΙΕΣΜΑ
    με βαμβακι η ανευ
    σου κανω εγω δυο στοχαστρα
    ενα για καθε στοχο με ζουμι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ....................................................................................................................................................Ιδρυμα Κοινωνικων Ασφαλισεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9:42 μ.μ. ΠΑΣ ΚΑΛΆ;;
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗ (ΒΛΕΠΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ) ΜΕ ΜΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;;


    ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ,
    ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΤΥΠΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π...ΤΣΕΣ! ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 12:53 π.μ., Εσύ "επωνύμως" προκαλείς τους υπόλοιπους να γράψουν με ονοματεπώνυμο?

    Μάλλον σε πείραξε που το "ΝΟΜΙΜΟ" και το "ΗΘΙΚΟ"
    πρώτα ισχύει ως ερώτημα γι` αυτούς που στο Σερραίικο εμφανίζονται ως θεματοφύλακες.

    Από πού ν` αρχίσω και πού να καταλήξω, με τις κορώνες και τα "διδάγματα" του παραφρονημένου ραμολί της Δευτέρας.

    Εσύ ειδικά, μάλλον είσαι από αυτούς που δεν πρέπει να χάνουν εκπομπή του ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9:12 π.μ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΧΕΣΜΕΝΗ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sibilla blogspot
    ακυρωθηκε ο πρωτος διαγωνισμος
    γιατι δεν συνεφεραι την κυρα της λιμνης
    και πανε για δευτερο 12ετη κλπ κλπ
    μαγκριωτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5:37
    χα χα χα
    ναι ο γιατρος μου ειπε να παραδεχομαι τα λαθη
    και τις αδυναμιες μου..
    απο μικρος στις αποκριες ντυνομουν κοτα
    και μουλεγε η μανα μου -αμαν βρε αγορι μου, γιατι?χαθηκε να ντυθεις ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ενα ξεκωλο
    ΚΑΛΟΓΡΙΑ κατι ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ τελος παντων ,οπως
    ολα ταγορια του κοσμου?
    Και γω οχι μονο ΚΟΤΑ ντυνομουν,αλλα ηθελα
    και ρεαλ καρναβαλι εψαχνα σκατα να πασαλιφτω
    (καλα το γραφω κυρα μπαιρα?
    και ετσι μουμεινε...
    μετα με 12 ημιωρες θεραπειες (τοσα λεφτα ειχα
    μουπε ο ντοτορε -οχι αυτος που τα παιρνει στο ΓΝΣ-ο αλλος που μου τα πηρε) να δοκιμασω την κουκουλα,γιατι δεν βρωμαει και θα με φοβουνται κιολας και δεν θα με κλωτσουν like κοτα και θα αρεσει και της μαμας
    της θυμιζει τον μπαμπα το 41


    ΥΓ ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΒΡΟΝ
    ο γιατρος δε εν κατακλειδι μουπε
    ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:56 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΓΑΜ@@Σ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΑΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12:24
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΤΕΛΟΣ -ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.
    ΒΛΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ IQ
    ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΙ έγινε Γιωργάκι ΚΑΠΟΥΤΑΝΑΚΙ του Αραμπατζη;
    Για το Δελτίο Ειδήσεων του Αραμπατζοκάναλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα
    ή της Διευθύντριάς σου τα γιουρούσια στα δημόσια φιλέτα είναι "ηθικά";

    Εκφωνητή εντολοδόχε του 1.5 μέτρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΘΕΛΩ Ν`ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΠΑΡΑ
    ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ "ΠΟΡΔΑΣΤΡΟ"
    ΤΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΟΝΙΟ" ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ, ΤΟΥ ΑΝΕΨΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ.
    ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΡΩΝ ΝΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12:24
    πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ελα τζακ
    μικροτσαμπουκας λεκτικοςμ αρεζει- μην το αφηνεις ομως
    το συνεχιζουμε οκ?θα καυχηθουμε θες?

    γιατι να μη μιλαααααω(?) ολα τα καταφερνω !!
    ααα υπονοεις οτι πιπες κανωωω και μπουκονομε?
    α με προσβαλες τωρα, το μπιμπι τοδκος ,να με
    μπουκος? α χαμενε ή χαμενη,δωδεκα τετοια θελω!
    μα την παναγια αρχισα να πειναω,σουβλακια θελω

    ΙΑΚΧΕ ξεχασα και που σχολιασα
    α στην μακγκριωτινα την αραμπατζου και ταλλα τα παιδια
    να πεις τον αντρας πουναι και υπουργος
    να ΑΡΕΙ -αρω ,αρον αρον -των blogs
    την ανωνυμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΑΚΧΑΚΟ?
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ BEST OFF ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ
    ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ
    ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ:
    "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ? ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ή ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ?"

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΕΟ??

    ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Τ Ω Ρ Α!!!

    ΚΟΤΑ, Ε ΚΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ,

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟ-ΜΑΓΚΡΙΩΤΑΙΝΑ?

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΚΑ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ?? ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕΣ?

    ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ?
    ΧΕΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πώς πάει η μασουλίγκα, Αραμπατζήδες?

    Πόσα ακόμα θα καταβροχθήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ" ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟ-ΣΟΙ.

    BISNES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΙΑΚΧΕ
    ΠΟΥ ΝΑΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ`ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΘΥΜΟ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΓΑΜΟ
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ ΚΙΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ?

    Σ.Σ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΑΛΕΛΕΚΟ ΑΝΗΨΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ