Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΔΝΤ : ΜΕΧΡΙ TΟ 2025 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

ΞΥΠΝΑΤΕ "ΝΕΝΕΚΟΙ" , ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ



 για να μην μας λέτε ότι ψηφίζετε υπέρ των τοκογλύφων  προκειμένου
"να σώσετε την πατρίδα"

12 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ , ΑΛΛΑ
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κουφάλες οι Έλληνες έχουν ξαναπεράσει κατοχή , Αντιστάθηκαν , στάθηκαν όρθιοι και τελικά νίκησαν . Το ίδιο θα γίνει και τώρα .
    Η ιστορία γράφεται από τα μεγάλα όχι των λαών και όχι από τις προσκυνημένες ηγεσίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνει καμμιά στραβή την Πέμπτη στη σύνοδο κορυφής μην τολμήσουν να γυρίσουν πίσω . Δεν με ενδιαφέρει που θα τους χάσω από πελάτες .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ..........ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ........................................................................................................ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;....................................................................................................................................................Υ.Γ.elikoptera ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η Ελλάδα μου ζητά να πιάσω δουλειά ! Όσο πιο γρήγορα , τόσο καλύτερα για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ! Είναι επικίνδυνοι !
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτιμώ τη διάθεση του elikoptera , αλλά φίλε μου 7.12 και να τους πάρει από εδώ , αν αργήσει λίγο ακόμα , ποιος θα βρεθεί να τους δεχτεί ! Γι΄αυτό elikoptera βιάσου !
    Είμαστε μαζί σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο elikopteras ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ . ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιον μου θυμίζει ο 7.12 . Λέτε να είναι αυτός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να απελευθερωθεί το επάγγελμα του elikoptera αν θέλουν να καταπολεμήσουν την ανεργία , αν και η γνώμη μου είναι ότι στις σημερινές συνθήκες αποτελεί λειτούργημα και πρέπει να γίνεται σε εθελοντική βάση χωρίς αμοιβή . Όλοι μας πρέπει να προσφέρουμε σε αυτή τη χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. === 7:12 ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑΣ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΙΤΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 12.000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΑΚΧΕ.......ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥ
    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ