Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εισαγγελική παρέμβαση βάζει τέλος στην αλητεία της "ταρίφας"


Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, καλούνται οι εισαγγελείς όλης της χώρας να εφαρμόσουν το νόμο και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας που προβλέπει αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας σε περιπτωσεις παρακώλυσης συγκοινωνιών και αποκλεισμού εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, δηλαδή λιμάνια, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.


Επίσης ζητείται να εντοπίζονται από τις αστυνομικές αρχές όσοι αφαιρούν τις πινακίδες των οχημάτων τους και τα χρησιμοποιούν για την κατάληψη του οδοστρώματος.

Εντολή στις αστυνομικές αρχές να σχηματίζουν δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών σε βάρος των ιδιοκτητών ταξί, έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η Εισαγγελία ζητεί παράλληλα από την Αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία.  Πηγές: ΝΕΤ FM, ΑΠΕ-ΜΠΕ

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΣΥΝΟΡΑ,ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώ τον πόλεμο μεταξύ των υπαλλήλων των βουλευτικών γραφείων μέσα από το ιστολογιό σου και διασκεδάζω.Δικαολογημένα τα παιδιά αφού τα ξύνουν ολη την ημέρα , ας έχουν την ψευδαισθηση οτί προσφέρουν κάτι στον εργοδότη τους .Αυτός ο πόλεμος όμως δείχνει και 2 πράγματα 1.Παρά το βρίσιμο που τρως από διάφορους , έγινες ο πρώτος μάγκας στο κομάτι της επικοινωνίας και πιστευω οτι οι καθημερινοί επισκέπτες σου είναι κατά πολλοί περισσότεροι από τους αναγνώστες ενός μήνα όλων των τοπικών εφημερίδων που κυκλοφορούν.Το 2 και σημαντικότερο είναι οτι κατάλαβαν και οι βουλευτές την τεράστια δύναμη των ιστολογίων και την απήχηση που έχουν στο ενεργό ηλικιακο κομμάτι της κοινωνίας ( 25-45 )το οποίο και είναι και το ποιό δύσκολα προσεγγίσιμο από τους βουλευτές .Έδω λοιπόν φίλε μου τίθεσαι προ των ευθυνών σου, θα κυλήσεις και θα μετατρέψεις το ιστολόγιο σου σε πεδίο μάχης και ανταλαγής πυρών των βουλευτών ( με πιθανότερο την σταθερή σε βάθος χρόνου απαξιωσή σου) η θα συνεχίσεις με << τρέλα και κορδέλα >>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΠΑΤΕ κ.ΙΑΚΧΕ?
    ΔΗΛ.Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ? ΑΑΑΑΑΑ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ.
    ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ..ΘΑ ΣΕ ΦΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΦΑ,Ο ΙΑΚΧΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΦΑΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν όλους τους Έλληνες και κάθεσαι και γράφεις μαλακίες ΙΑΚΧΕ . Ετοιμάζονται μερικοί να πάρουν χιλιάδες άδειες και σε λίγα χρόνια να ΄χουν το μονοπώλιο σε Αθήνα - Θεσ/νικη . Ελπίζω οι ταρίφες να κάψουν τον Ραγγούση για να δούνε και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες ότι μόνο με σκληρή αντίσταση μπορούν να πετύχουν κάτι . Για όλα φταίει η κυβέρνηση και όχι αυτοί που καταστρέφονται από τη πολιτική τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι , έτσι δεν είναι ΙΑΚΧΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν εφαρμοστεί ο νόμος , ο ΓΑΠ και άλλοι 5 με 10 από την κυβέρνηση , πρέπει να περάσουν από δίκη για εσχάτη προδοσία σε βάρος του Ελληνικού λαού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ Ο 3.02 , ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ 3.Ο2,10.58 ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.............................................................................................................................................................Υ.Γ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 3.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΜΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ)ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ . ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕ4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.25 ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΟΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ .ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ , ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ . ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ . Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ