Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΠΑΥΛΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ... ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΣΑΦΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ


ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΙΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ" ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ?
 *
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ?
*
 ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΩΡΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΙΔΗ ?( ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟ ).
*
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΝΩ ΠΗΡΕ 20 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΕΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ?
*
ΕΧΕΙ  Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ( ΠΟΥ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ) ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΡΑΜΠΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ...

***

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑ... την 23/7/2011

2 σχόλια:

  1. τώρα πως τα κατάφερε να έχει έρθει σε ρήξη ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος με το Λευκώνα, βλέπε Πολατίδου, με το Χριστός, βλέπε Μεταλλίδη, να μην ξεχνάμε και την 'βιοπραγία' με τον Μιχτσόγλου, και εκείνη την ιστορία με τις βενζίνες, πως κατάφερε να εκθέσει μια ολόκληρη δημοτική πρωτοβουλία για όλα φταίει ο Καποδίστριας αλλά και πολύ περισσότερο και αυτοί που τον επέλεξαν. Αν δηλαδή δικαιωθεί η προσφυγή του προέδρου Χριστός απο που θα πάει να κρυφτεί. Αν και ο ρόλος του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι κι αυτός υπό έλεγχο για τις προθέσεις τους. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ακόμη ότι ήξεραν το παρασκήνιο. Και το κακό για αυτός είναι ότι το ξέρουν κι άλλοι. Και ειδικά ο Φωτιάδης και ο Κοτρώνης πρόσφατα. Ένας απο αυτός μπορεί ελεύθερα να μιλήσει για τον άλλον ίσως να υπάρχουν αναστολές γιατί ξέρει περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε παγαινε "χωριαταρά".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ