Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΡΕ , ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Εμφανίστηκε δειλά-δειλά σε κομματική εκδλήλωση της Νέας Δημοκρατίας ο "πράσινος Αρης" ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ στην επίσκεψη Αγγελακά στα Σέρρας.

Ο Συνδοποιπόρος του Καραμήτρου, του Κουτμερίδη, του Ζαρωτιάδη με τους οποίους συνεργάστηκε αγαστά στο Επιμελητήριο, στήριξε  τον πρώτο στις δημοτικές εκλογές, τους έδινε απλόχερα βήμα προσδοκώντας σε αντιπαροχές στις εκλογές του ΕΒΕΣ τον Απρίλιοο που τελικα ματαιώθηκαν , ο άνθρωπος που πολέμησε ανοιχτά πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, τώρα εμφανίστηκε στην πρωτη σειρα των καθισμάτων στο ΕΛΠΙΔΑ RESORT αλλά τρομερά απομωνομένος, "ξένο σώμα" ...

"Τώρα που η ΝΔ παίρνει κεφάλι άρχισαν να  μαζόχνωνται οι μυγες  πάλι" θάλεγε τωρα η θεία μου η Ελπινίκη

5 σχόλια:

  1. ελπιζει στη ΝΙΚΗ
    σωστη η Ελπινικη


    τη αλεχαντρα (δοτικη της αιτιας)
    δεν γνωρισε τον νταρνακογυφτο και
    απο τοτε μασάϊ φυλλα και χρησμά?

    απο το λεω χρησμους τι εγραψα
    ο γλωσοπλάστης ,ο σκαριμπας
    ζεστη σημερα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο προηγούμενος,
    σάρξ εκ της σαρκός μας ...
    Για γέλια και για κλάματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To σχολιό σου αφορά οχι μόνο τον συγκεκριμένο αλλά πολλούς .Η χρυσή ευκαιρία για την ΝΔ χάθηκε μετά τις εκλογές για τον πρόεδρο .800000 και πλέον χιλιάδες νεοδημοκρατών πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν Σαμαρά ελπίζοντας οτι θα βάλει βαθιά το μαχαίρι στο εσωκομματικό καρκίνωμα .Αν και οι πρωτοκλασατοι ήταν απεναντί του βλέπε στο νομό ( πρωην βουλευτές Παπαδόπουλος , Χαιτίδης , Τσιπλάκης , πολιτευτές Χρυσάφης Μηλίδης ,Δουβίτσα πρωτοκλασάτα κομματικά στελέχη ) ο λαός ψήφισε Σαμαρά δίνοντας του εντολή να βάλει το μαχαίρι βαθιά, και να απαλλάξει το κόμμα από όλους αυτούς που για πολλά χρόνια καταδυναστευούν το κόμμα .Δυστυχώς μετά τις εκλογές ολοί οσοι πιστεψαν ,οτι κάτι θα άλλαζε διαψευστηκάν . Οσοι στα έξι χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ κατείχαν κρατικές θέσεις (Πανοζάχος , Σκορδάς κ.α )και είναι από τους βασικούς υπευθυνούς της εκλογικής συντριβής της ΝΔ , βρήκαν καταφύγιο στα υπόγεια της Συγγρού καταλαμβάνοντας κομματικές θέσεις .Επιβραβευτηκάν λοιπόν για την δράση τους.Λουφάζουν και περιμένουν να επανέλθουν σε περίπτωση εκλογικής νίκης της ΝΔ.Αν για τους βουλευτές ο λαός έχει την δυνατότητα με την ψήφο του να επίλεξει αυτούς που θεωρεί τους καλύτερους ,για όλους τους παραπάνω δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Με μόνο τους προσόν την ικανότητα να χορευουν τον εσωκομματικό χορό των ισοροπιών ,θα επιβιώσουν και πάλι και θα τους καμαρώνει ο απλός νεοδημοκράτης ( ο συνταξιούχος των 300 ευρώ , ο άνεργος , ο μισθωτός των 500 ευρώ )να παίρνουν μισθούς 10.000 και στις κομματικές συγκεντρώσεις να πουλάνε κομματικό πατριωτισμό .Ρωτάω λοιπόν γιατί να ψηφίσω ΝΔ .Ο Σαμαράς ήταν η τελευταία ελπίδα για αυτό το κόμμα , να προχωρήσει στην εσωτερική του αυτοκάθαρση .Δυστυχώς ο πρόεδρος επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΡΟΓΑΛΑΣ-ΣΤΑΓΚΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ