Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ...

Συνέντευξη Κώστα Βουτσά. «Μόνο εάν χυθεί α ίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί σ την ελληνική κοινωνία»


Με σκληρά λόγια μίλησε για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ο Κώστας Βουτσάς.«Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» τόνισε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του «Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν»είπε στο Αχελώος tv .



9 σχόλια:

  1. καλα τα γυναικοπαιδα αλλα δεν γινεται δουλεια.ισα ισα που εκμεταλευονται αυτη την κατασταση.χρειαζονται αιματηρα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ω ναι αιμα! δοστε στον λαο αιμα για να αλωθει η Δημοκρατια .Διαβάζω μηνες τωρα το αιμα που καρτερουν πολλοι και το προμηνυουν με ιδιετερη χαρα
    Ηταν για τον προηγουμενο Σεπτεβρη πηρε μεταθεση για τον επόμενο.. αιμα! αιμα!αιμα! αιμα..
    μου θυμιζει ενα πραγματικο γεγονος μαλλον μια πραγματικη συζητηση που εγινε παρουσια μου
    Ηταν καπου εκει μετα το βυθίστε το χωρα του Ανδρέα στην πρωτη τετραετια του πασοκ ... συγκεντρωση στρατιωτικων ..στην οποια ετυχε να παρεβρισκομαι ..εις εκ των συνταγματαρχων πανω στην συζητηση ειπε το εξης
    Θελω να εισβαλουν οι Τούρκοι στην Θράκη.. να μην χαθεί σπιθαμη Ελληνικής Γης αλλά να χυθεί αιμα Ελληνικό για να ξεσηκωθέι ο κοσμος εναντιον του Ανδρεα..
    Αυτές ειναι οι λογικές των πάσης φύσεως φασιστοειδων..
    Καποιοι λοιπον θέλουν αιμα.. ποσο απλα λεγεται και ποσο γρηγορα ανακυκλωνεται ασκεφτα μεχρι να οπλισουν το χερι καποιου παλαβου .. και να δικαιωθουν.. μονο που δεν σκεφτονται οτι οι ηθικοι αυτουργοί του εκληματος θα ειναι ολοι αυτοί που το προμυνυουν.. και μην μου πειτε οτι δεν το θελετε αλλα η αγανακτηση και η οργη ειναι τετοιες που εσεις απλα γινεσται μαντεις καταστασεων.. οχι δεν ειναι ετσι.. απο την αγανακτηση μεχρι την δολοφονια υπαρχει μια πολυ μεγαλη διεργασία στον εγκεφαλο και τεχνηεντως τουτη την διεργασία την βαζουν εγκεφαλο..
    αυτα εν ετη 2011.... εραστες του μεσαιωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα ρε Βουτσα....Σιγα τα αιματα...Κηφηνες που με καλαμπουρια γινατε ζαπλουτοι .Εσεις οι ηθοποιοι(αληθεια γιατι"ηθοποιος σημαινει φως?)και κατι αλλοι τραγουδισταδες κα αοιδοι..Που ντε κ καλα επειδη τα λετε εσεις οι "καθ ύλην αρμοδιοι(?) " ειναι κι ετσι...
    Ειστε μερος του βρωμικου συστηματος, με χλιδα με φραγκα με με με με...
    Αλλος ετυχε να λειτουργουν πιο αρμονικα οι φωνητικες χορδες, "εχει καλη φωνη ντε" κ ο,τι λεει ειναι θεσφατο...!!!!Αλος κανει τον Καραγικοζη βωμολοχωντας κ κρεμομαστε απ τα χειλη του..Αλλος κλωτσαει γερα τη μπαλα η αλλουνου ποδια...κι ειναι ..θεος...
    Κι εσυ Ιακχε εσπευσες να δηλωσεις περιχαρης τη σοφια του καθε παπαρα Βουτσα...Μαλλον ατυχησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,5 6 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙ Ν.Δ. ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ 4.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 4.000........................................................................................................................................................ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕς,ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς...
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προτιμω να δωσω αιμα παρα κωλο.εδω σερραισταν.γι αυτο ειμαστε σε ολα τελευταιοι.ετοιμαστε σημαιεσ αφισεσ εξεδρεσ.ερχονται εκλογεσ κοροιδααααααααα.βγητε να βαρατε παλαμακια και κλαξον για το μαλακα που θα σασ παραμυθιαζει για ακομη μια φορα.χαχαχα....για γελια ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να λετε και ευχαριστω που υπαρχει καποιοσ που λεει αληθειεσ και σασ ανοιγει τα ματια.αλλα ετσι μαθατε ετσι σασ βολευει.τοσα χρονια μεσ το ψεμα.τι χαρα μπλε ο νομοσ μασ οι καραμανληδεσ απο εδω τη τιμη ασχετα αν αυτοι δεν θελανε να ακουσουν για σερρεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ειπε δηλ. κ. 9.00 ο Βουτσας...κ δεν το ξεραμε?
    Που τα σκεφτηκε ολα αυτα? Εχεις δει που μενει?Σε τι βιλαρα? Ποσα ξοχικα κ που τα χει?
    Και μας ανοιξε τα ματια...Ποιος? Ο γερο-σατυρος...(αν κ μπραβο του που .."θελει" ακομα
    Μαλλον εσυ θες "ταγους κ ηγετες" τυπου Βουτσα, να σε οδηγησουν...τσσσσσσσ..τι ειπε ρε συ ο Βουτσας?Πεσαν οι εισπραξεις απ τα εισιτηρια βλεπεις...και εξανεστη ο αγωνιστης..
    Οσο για τον φιλο 8.42 , κωλο εδινε(που τον ματωναν μαλλον, αρα και αιμα εδωσε και δωσαμε ολοι) αλλα ή δεν το καταλαβαιναμε ή καποιος τους-μας αρεσε.Καλς οι οψιμες επαναστασεις αλλα ...μαλλον αργα...(ολο κι εσυ θα κρατησες καμαι σημαιουλα..παλια ντε που δε σ εκοβε..σαν κι εμενα.Ελα μεταξυ μας τωρα...Εστω σε παρελαση...Γιατι κι εκει αυτοι που βριζεις τωρα -οι πολιτικοι δηλ-"παρηλαζαν κ παρελαζουν" πρωτοι..ετσι?)
    Υπογραφη:
    Μη Σερραιος αλλα κατοικος του Σερραισταν.(απο Αθηνα γι αυτο κ ξερω περι Βουτσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ