Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ

Λοιπόν λεβεντόπαιδα αφήστε τα επινίκια για την "βελούδινη χρεωκοπία" και δείτε αυτά που ψηφίσατε  "για την σωτηρία της πατρίδας"

Στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 21 Ιουλίου, αποκαλύπτονται οι πραγματικοί σκοποί της πρόσφατης επίσκεψης...  υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, στην Ελλάδα.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα των συνομιλιών της Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα, για το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αμερικανική πλευρά, ήταν τα ενεργειακά. Ο ειδικός απεσταλμένος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ενέργεια στην Ευρασία πρέσβης Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ ήταν παρών στις συζητήσεις της Χίλαρι Κλίντον με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών.

Ο νόμος για την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας που ψήφισε η κυβέρνηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκποίησης στους δανειστές όλου του ορυκτού πλούτου που διαθέτει η Ελλάδα, δηλαδή των διαπιστωμένων κοιτασμάτων, αυτών που τυχόν θα ανακαλυφθούν στο μέλλον και των συνολικών δυνητικών εσόδων από αυτά.

Η περιγραφή στον Εφαρμοστικό Νόμο των διαδικασιών πώλησης ακινήτων, κινητών, άυλων, υφιστάμενων και μελλοντικών περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους, μέσω της σύστασης «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.», δεν καθιστά μια τέτοια εξέλιξη απλά πιθανή· την προαναγγέλλει, αποσαφηνίζοντας ότι όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

9 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΝΕΝΕΚΟΙ , ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα μάθουμε όλες τις''τεχνικες λεπτομέρειες'' για το τι έκαναν τα τελευταία 2 χρόνια αυτοί που μας κυβερνάνε , ελπίζω να μην είναι πολύ αργά για τη χώρα μας και για τη ζωή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την περίοδο παιδιά , εγώ μόνο με τη Μικρασιατική καταστροφή μπορώ να τη συγκρίνω .
    Ο GAP είναι ο Γούναρης του 2010 .
    Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ Α.Ε. :
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
    1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ !
    2. ΤΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ !
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
    1. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ !
    2. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
    3. ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΟ 1999 ( ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πουλάκια μου μαζεμένα
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 & 2 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 75 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ( ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΠΑ , ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ Κ.Λ.Π ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ .
    . ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ : ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ? ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Ή ΤΩΡΑ ?
    . ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ? ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !
    . ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
    . ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ! ΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ .
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι δυνατον να εκποιησουν την δημοσια περιουσια μεσω μιας Α.Ε. Αυτο και αν δεν ειναι καταφωρη παραβιαση του συνταγματος.

    Μονο η βουλη εχει αρμοδιοτητα να κανει κατι τετοιο και μαλιστα για καθε περιπτωση ξεχωριστα θα πρεπει να βγαζει αποφαση, οχι οτι δεν μπορουν να το κανουν και αυτο οι προδοτες πολιτικοι μας, απλως θελει χρονο και αυτοι θελουν αρον αρον να τα δωσουν ολα για να πουν απλως πως δεν θα τους χρωσταμε τιποτε μετα, αλλα ετσι και αλλιως απο τωρα δεν τους χρωσταμε αφου σχεδον ολο το χρεος μας σε αυτους ειναι παρανομο,ειναι τοκοι επι τοκων , επι τοκων και παει λεγοντας.

    Ναι αλλα αυτοι δεν θελουν να παρουν τυπωμενα χαρτια ,δεν θελουν χρημα, θελουν την γη μας , θελουν τις υποδομες μας , τα αεροδρομια μας , τα λιμανια μας ,το ρευμα, το νερο.

    Και μετα εμεις ξερετε με τι θα μεινουμε.

    Γι αυτο πρεπει να πεσουν βροχη οι μηνυσεις κατα αυτης της παρανομης Α.Ε., του ταμειου αξιοποιησης ιδιωτικης περιουσιας οπως το ονομασαν .

    Και αν ο Αρειος παγος δεν δικαιωσει τον ελληνικο λαο θα πρεπει αυτοι που τον απαρτιζουν να υποστουν τις συνεπειες.

    Ακομη οσο θα εκδικαζεται αυτη η υποθεση ο Ελληνικος λαος να βρεθει εξω απο τον Αρειο παγο και να ειναι οι συγκεντρωσεις του μεγαλυτερες ακομη απο αυτες που εγιναν στο συνταγμα.

    Καποια κομματα μπορει να μην ψηφισαν το μεσοπροθεσμο επειδη το συστημα ηθελε να τα προστατεψει, αλλα συμετεχουν με δικα τους ατομα στο διοικητικο συμβουλιο αυτης της επαισχυντης Α.Ε. των αποκρατικοποιησεων το οποιο υπαρχει επειδη ψηφιστηκε το μεσοπροθεσμο.

    Ο Καρατζαφερης εχει βαλει εκει την κολλητη του και κατα καποιους και κατι παραπανω απο κολλητη του ,την Ζωηρου. Ασε που προτεινε και προεδρο γι αυτο το ληστρικο ταμειο.

    Πιο αναλυτικα το θεμα εδω:

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/07/o-antiperispasmos-tou-mesoprothesmou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γίνεται , έχουν άδεια ή είναι στις παραλίες τα βουλευτικά γραφεία ?Τσάμπα μπαίνουν οι υπερωρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 6.35 στα πιο πολλά συμφωνώ μαζί σου , όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι . Αυτή η κ.Ζωηρού μου φαίνεται ζωηρούλα ! Έχω δίκιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ