Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (1ον)

 ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ "ΜΑΝΤΡΙ" ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Το τέλος του πολιτικού χειμώνα για την ΝΔ και η είσοδος της άνοιξης ( προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ), έκανε όλα τα σαλιγκάρια ( επίδοξους να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια), να αρχίσουν δειλά δειλά να κάνουν την εμφανισή τους . Σίγουρα υποψήφιοι θα είναι οι τρείς εν ενεργεία βουλευτές . Το κλειδί για την σύνθεση του ψηφοδελτίου , είναι το τι θα πράξει η οικογένεια Καραμανλή .

Υποψηφιότητα του Αχιλλέα μόνο με ανέκδοτο μπορεί να ειπωθεί. Βέβαια οι παρατρεχάμενοι του γραφείου του , το ψιθυρίζουν δεξιά αριστερά. Όχι ότι το πιστεύουν , αλλά καλό είναι να υπάρχει η σκιά του μπαμπούλα , για να φοβούνται και οι άλλοι , γιατί η ώρα που θα άρχίσουν οι καλπαζιές για κάποιους από τους αυλοκόλακες του Καραμανλικού στρατοπέδου πλησιάζει .

Υποψηφιότητα του νεότερου Κ. Καραμανλή μοιάζει χλωμή , αν και όλοι οι τοπικοί κομματάρχες και θεματοφύλακες του Καραμαλισμού σχίζουν τα ρούχα τους ότι θα κάνει περίπατο .Αν λέμε αν ο μικρός τολμήσει να κάνει το βήμα , πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Η παρουσία του στο νομό στις τελευταίες εκλογές , του έδωσε την ευκαιρία να σχηματίσει προσωπική άποψη , για το τι κουβαλάει ο καθένας από τους μεγαλόσχημους παράγοντες ,που περιτριγυρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον πατέρα του .

Το τελευταίο και ποιό τρελό σενάριο, είναι η οικογένεια να εκπροσωπηθεί στο νομό με την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή.Η εκλογή του και μάλιστα χωρίς σταυρό ( άρα ξεκούραστα) θα αποφέρει πολαπλά ωφέλη για το Καραμανλικό στρατόπεδο .Θα επαναβεβαιωθεί , η παρουσία του και η πρωτοκαθεδρία του στην πολιτική ζωή του τόπου .Θα τονίσει στο σερραικό λαό το διαχρονικό ενδιαφέρον της οικογένειας για το νομό. Το κυριότερο θα δοθεί ο χρόνος της αναδιοργάνωσης του γραφείου , της ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού και γενικά θα προετοιμάσει την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή του νεώτερου.

Παράλληλα όμως και κάποιοι, οι όποίοι διατηρούν στενούς δεσμούς με την οικογένεια ονειρευονταί να είναι υποψήφιοι.

Βαγγέλης Πούλιος:  παιδικός φίλος του νεαρού Καραμανλή, επιχειρηματίας και εσχάτως συγραφέας ( πολλή αλαζονική ,η αποβασή του στο σερραιστάν με κουστωδία επιφανών Αθηναίων για την παρουσίαση του βιβλίου του ).
Χρήστος Χρηστίδης : βαφτιστικός του υπουργου και κουμπάρος του κουμπάρου (Βαγενάς )του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού ,Το 2007 ξαναπροσπάθησε να είναι υποψήφιος ( άνοιγμα πολιτικού γραφείου , μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων ) , είχε την ατυχία όμως να πέσει πάνω στην ολική επαναφορά του υπουργού ( μάλιστα οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί τότε .
Ο γιος του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Στέργιου Κουτρουλή  ...  

(συνεχίζεται ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ