Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ "Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Μr M.K.O."



 "Ψηλά στην αετοφωλιά ανεβαίνει ο αητός πετώντας και το σαλιγκάρι έρπωντας και γλύφοντας ..." ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Ο "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Μr Μ.Κ.Ο." εν μία νυκτί με απύθμενο θράσος να παρουσιάζεται από "τσανακογλύφτης" της συμμορίας των Τσαντ-Παπανδρέου σε "σωτήρα"
της πατρίδας και "υπεύθυνο πολιτικό άνδρα" επειδή δέχθηκε να παριστάνει τον  εισηγητή του "Μεσοπρόθεσμου"  της "αγχόνης" του Ελληνικού λαού

Τραγική ηταν η τηλφωνική παρέμβαση-απολογία  του βουλευτή για το ατόπημα του στην τηλεοπτική εκπομπή  "ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ", στο ΔΙΚΤΥΟ όταν συναδελφοί του στο ΠΑΣΟΚ όπως ο Θεσσαλονικεύς Θωμάς Ρομπόπουλος δηλώνουν έτοιμοι να καταψηφίσουν το "Μεσοπροθεσμο"  

29 σχόλια:

  1. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ..............ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΥΛΟΣ....ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΣ.
    ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ...ΤΟΝ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΑ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως νομίζει ότι το Mr.MKO σημαίνει Mη Kερδοσκοπικός Oργανισμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τσογλάνι θα τον γαμήσω αν τον πετύχω πουθενά . Όσο για τον Τζελέπη και τον Βούδα να δούμε τι θα κάνουν όταν θα τρέχουν να μαζεύουν ψήφους το Φθινόπωρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το κωλοπαίδι όταν θα βγουν τι αρπαχτές και με ποιούς πάει να κάνει ( δεν πρόκειται να κάνει, γιατί είναι άχρηστος ) να δούμε που θα κρύβεται . Θα έχεις υλικό ΙΑΚΧΕ για πολύ καιρό . Τα δε ρουσφέτια των άλλων δύο θα αρχίσω να τα αναφέρω με ονοματεπώνυμο . Πάλι τα ποντίκια προσπαθούν να βολευτούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MONO O ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΕΡΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ... ΑΛΛΟΥ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο γνωστός ραντεβουδάκιας των Σερρών , να ασχοληθεί με τα ραντεβού του ( ρουσφέτια ) και να αφήσει τη πολιτική . Όσο για την αρπαχτή που έστησε με τον κολλητό του τελικά δεν του βγήκε ! Πόσα χάσατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλάχιστον ο Ρομπόπουλος ζει απο τη δουλειά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !
    ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ . ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαλτε τον Αλέξη Αραμπατζη και τον Αλέξη Παρασκευωτη στις λιστες ΝΔ. Μόνο ετσι θα σωθεί η χώρα , η Τζουμαγια και η Υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8.000 αφορολόγητο ρε τομάρια ; Και θα το ψηφίσετε και οι τρεις σας ; Δεν θα ντρέπεστε μετά να κυκλοφορείτε στις Σέρρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.36 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ...Ι ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο αγαπημένο σύνθημα των αγανακτισμένων στη πλατεία Συντάγματος είναι :
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ , ΚΟΥΦΑΛΕΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζήτω ρεεεε. Να πτωχεύσουμε ρεεε. Να τρώμε πέτρες ρεεεεε. Να μαραθούν και οι που...ς όλων εσάς ρεεεε. Να σας μαζεύουν με τα τσουβάλια απο δρόμο ρεεεε. Όλο το σκατό των Σερρών καταλήγει σε αυτό εδώ το μπλόγκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10.18 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.18 αν νομίζεις ότι όλοι οι Έλληνες δίνουν κ..ο όπως η δικιά σου κυβέρνηση κάνεις λάθος . Υπάρχουν και μερικοί που γαμάνε , γι΄αυτο να προσέξετε γιατί δεν ξέρετε από που θα τη φάτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάτι είπε ένας και για κρεμάλες 10.18 . Το να σας γαμήσουν δεν λέει και τίποτα γιατί μαθημένοι είστε . Τσογλάνια ε τσογλάνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σημείωση: Ο Ρομπόπουλος είναι Χαλκιδικιώτης και δη Πολυγυρινός στην καταγωγή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 10.18 ΑΠΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξέρεις 10.18 υπάρχουν και γαμιάδες , δεν είναι όλοι σαν τα αφεντικά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ πιστεύω φίλε μου 10.18 ότι δεν μαζεύτηκαν όλοι οι γαμιάδες σε αυτή την ανάρτηση . Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλη η Ελλάδα θέλει να σας γαμήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΜΑΙ Ο 10.18 ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΟΥ..................................................................................................................................................Υ.Γ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΄΄΄ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΤ...ΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ΄΄΄ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ.
    ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ; ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ 10.18 . ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ