Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

EBAΛΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΘΕΙΟΣ


ME ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΣΤΑΥΡΙΑ ... ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

 Την καθοδο του Βαγγέλη Πούλιου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μεθοδεύει το πολιτικό γραφείο του Θείου Αχιλλέα με στόχο να περιορίσει την διαρροή του "δεύτερου" σταυρού , που τόσο στοίχισε στον κ. Υπουργό στις Εκλογές του 2009  με το τραγικό γιαυτόν αποτέλεσμα. Ως γνωστόν ανοήτως ακόμη και ανθρωποι του πολιτικού του γραφείου "εδιναν" τον δευτερο σταυρό αντί να στοχεύουν στην μονοσταυρία του Υπουργού με αποτέλεσμα  μην έχει πάρει ο Αχιλλέας ουτε εναν "δευτερο" σταυρό, ενώ το περιβάλλον του "τον μοιραζε αφειδώς".

Παράλληλα εκτιμάται ότι ο νεαρός συγγραφέας  θα έχει διεισδυτικότητα στην νεολαία και τους νέους ψηφοφόρους ενώ μέσα στην πόλη των Σερρών θα επιφέρει μεγάλη αφαίμαξη σταυρών απο την Μαρία Κόλλια, τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Θεοφιλο Λεονταρίδη.

Υ.Γ. Μετά την άρνηση του Κώστα Καραμανλή του Γ' να διαδεχθεί τον πατέρα του η κάθοδος του Θείου στις εκλογες θεωρείται βεβαία 

9 σχόλια:

  1. Ποιός τον ξέρει αυτόν ? Πάλι τα ίδια ?
    Τέλος τα δακτυλίδια ! Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό είναι βαθυά νυχτωμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ 40.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟ 2007 ΠΗΡΕ 15.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο Ο Κ.Κ. Γ' ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΑ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΠΑΜΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Ίακχε ο Αλέκος με το κόμμα των αγανακτισμένων δε θα κατέβει?Τί τον εμπλέκεις με τη Ν.Δ?Και η Ν.Δ σύμφωνα μ αυτόν οδήγησε τη χώρα σ αυτό το χάλι?Λες χάρη των δημοσκοπήσεων να ξέχασε και αγανακτισμένους και Ντόρα που στήριξε στις εσωκομματικές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ ο κόσμος χάνεται - όλοι αυτοί οι γαλαζοπράσινοι ποντικοί είναι συνένοχοι- και αυτοί το χαβά τους. Πώς θα διαιωνίσουν το ελληνοκτόνο είδος τους και τον άθλιο νεποτισμό που επέβαλαν στη χώρα εδώ και 180 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι όλοι αυτοί που τρέχουν στις πλατείες της Αθήνας και της Θεσ/νίκης τουλάχιστον (για επαρχίες τύπου Σερραϊστάν ας μην μιλάμε καλύτερα) να έχουν την στοιχειώδη πολιτική-ταξική συνείδηση, αξιοπρέπεια, περηφάνεια και (επιτέλους) οξύνεια να στείλουν όλη αυτήν την ελίτ και τα τσιράκια της στις χωματερές της ελληνικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩNYME 9.50 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΝ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΟ ΠΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ 35.000ΨΗΦΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚOYΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 16.000......ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΕ END!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ