Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η "ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ" ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ


H μοναδική ίσως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δεν διαθέτει βουλευτικό γραφείο, μιλάει για τον υποβαθμισμένο και ανύπαρκτο ρόλο των βουλευτών , την αμεση εμπλοκή των υπουργών των δημάρχων και των νομαρχών στην ρεμούλα και την διαπλοκή και για "τις ορδές των βαρβάρων" λαθρομεταναστών που εχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας .... απολαύστε την  

18 σχόλια:

  1. Ε ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ , ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΤΩΧΟΙ ΗΤΑΝ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το χούι δεν κόβεται εύκολα , όπως λέει και ο λαός πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία αυτή αν δεν ήταν δημοσιογράφος ποιος θα την ήξερε . Είναι εύκολο να λες ότι θέλεις αν είσαι ένα άτομο που τον ξέρει όλη η Ελλάδα από την τηλεόραση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ . ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΠ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ .
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ , ΠΡΟΣΠΣΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ , ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ , ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, ωστε δεν εχει πολιτικο γραφειο ε? η κυρα Φωτεινη!!!Μα τι να το κανει? Καταδεχεται να ασχοληθει με τα απλα προβληματα του κοσμακη?(ανεργια, συνταξεις που αργουν, βοηθεια απ τις Δ.Υπηρεσιες που υπολειτουργουν.Γιατι απ οτι ακουω μονον τετοια κανουν πλεον τα πολ.γρφ.Και μην τ αναφερεις Ιακχε ως προσον , το οτι δεν εχει πολ.γρφ.Απο απαξιωση το κανει..και επειδη βαριεται...Παντα μια ζωη στην .."πουδρα" ηταν στον αφρο, τ αγαπημενο παιδι τγς τι βι τα καλα χρονια..απο παλια...Και μ ολους "δουλεψε"..(Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ ) κι "εφαγε"...ενα κομματι ψωμι...Ξερεις τα περιουσιακα της στοιχεια? χαχα Θα παθεις ...κονιοκο( 1 κονιοκο=1000 πλακες μαζι) Μια χαρα την εβγαλε...Και φυσικα δε χρειαζεται το πλ.γρφ..Ειχε τοσα κι εχει στη διαθεση της...Τι βι, το γυαλι που σε κανει Θεο-α!!!Αρα μην θαρρεις εβγαλες καμια σπουδαια ειδηση...Εκ του ασφαλους μιλαει..η κυρα-Φωτεινη..Αλλα ετυχε να "ανδρωθει" δημοσιογραφικα(κυριως τηλεοπτικα, τα χρονια που η ΕΡΤ κλπ ηταν...αλωνι) Σημερα δεν ειχε καμια τυχη..Και το ριξε στο...βουλευτιλικι...Φαστεν?
    Υπογραφη:
    Ενας 'δημοσιογραφισκος" που ξερει πραγμτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ξύπνα!Σε λίγο θα ψηφίσουν το μνημόνιο 2!
    Πουλάνε την Ελλάδα και καταστρέφουν τη ζωή μας. Για πάρτυ ετοιμάζονται οι τράπεζες και μια χούφτα επιχειρηματίες Έλληνες και ξένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι το πρόβλημα είναι εκρηκτικό για τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας . Πρέπει να λυθεί σύμφωνα με τις αρχές του Ευρωπαικού και Ελληνικού πολιτισμού . Το πρώτο μέτρο που πρέπει να παρθεί είναι να τους αφήσουμε να φύγουν να πάνε εκεί που θέλουν . Τότε να έρθουμε να συζητήσουμε αν θα λυθεί το πρόβλημα ή όχι . Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών έχει εγκλωβιστεί στην Ελλάδα . Αν το 1 εκ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Αθήνα σκορπιστεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αυτόματα το πρόβλημα λύνεται. Αντί το πρόβλημα να επιμεριστεί σε όλη η Ευρώπη το φορτώνονται οι κάτοικοι της Αθήνας .
    Όμως αυτό το πρόβλημα δεν έχει σχέση με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ΄. Αντίθετα αξιοποιεί αυτό το πρόβλημα για να περάσει πιο εύκολα τα μέτρα που προγραμματίζει και γι΄αυτό πιστεύω ότι συντηρεί το πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1958 ( 1952 ) ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ :
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ !
    ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ , ΧΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ . ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΡΕΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η προέλευση του ονόματος Τούζλα που έχουμε τα εξοχικά μας είναι Βουλγάρικη ή Σλάβικη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΥ
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ)ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΤΕ 12:50 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

    ΥΓ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΥΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΓΩ ΑΛΛΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ 2:52, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΣΤΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ , ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ , ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ . ΣΤΑ ΑΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΟΠΛΟΥ ΠΗΡΑΝ . ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΙ Ο 12.50 ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ====== 9:12 MHΠΩΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΔΥΛΙΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

    ====== 11:47 ΦΙΛΕ ΞΕΚΟΛΑ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ