Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ...


  Κύριε , Γυμνασιάρχα του "Ιστορικού Γυμνασίου" έχετε τον λόγο ...

Η Αντιδήμαρχος "Παιδείας" είναι ενημερωμένη για το θέμα;

Η αγανάχτηση εμού του ιδίου.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 στις 10:00 πήγα στο 3ο Γυμνάσιο Σερρών για την εγγραφή του παιδιού μου. Είχε προηγηθεί επίσκεψη των παιδιών μας που τελείωναν τη φοίτησή τους στο 3ο Δημοτικό, ένα σχολείο με υψηλό επίπεδο μάθησης.

Εκεί πληροφορήθηκα ότι αυθαίρετα ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διέταξε προφορικώς και όχι εγγράφως την εγγραφή των παιδιών μας στο 1ο Γυμνάσιο αγνοώντας την κανονικότητα και την τάξη. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, όστις άγεται και φέρεται, αρνήθηκε την εγγραφή του παιδιού μου και το «έκανε μπαλάκι», δημιουργώντας μου μια αλγεινή εντύπωση στην πρώτη αυτή επαφή ενός γονέα που πασχίζει, όπως όλοι βέβαια, για το παιδί του.  Από μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πληροφορήθηκα ότι στις 13:00 ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράτησα την εργασία μου για να είμαι κι εγώ παρών όπως και άλλοι γονείς, αλλά ο κύριος Διευθυντής κρυβόταν, όπως κρυβόταν και σε άλλους γονείς στο τηλέφωνο αλλά οι συνεργάτες του τον «έδωσαν στην ψύχρα». Εκεί πληροφορήθηκα ότι ο εν λόγω κύριος που είναι επιφορτισμένος με την εκπαίδευση των παιδιών μας την προηγούμενη μέρα είχε καλέσει την αστυνομία για να απομακρύνει διαμαρτυρόμενο γονέα! Εκεί πληροφορήθηκα ακόμη ότι ο λόγος αυτής της διατάραξης της κανονικότητας ήταν ένα σενάριο αναβάθμισης του επιπέδου του 1ου Γυμνασίου με παιδιά από το ομολογουμένως, αξιόλογο 3ο Δημοτικό. Μα το επίπεδο χαλάει από το …κεφάλι, τον επικεφαλής τέλος πάντων. Πριν τις 14:00 μας ενημέρωσαν ότι η άγραφη διαταγή ανακλήθηκε και αμέσως επέστρεψα στο Γυμνάσιο και έγινε η εγγραφή μέσα σε 1 λεπτό, αλλά χάνοντας ολόκληρη την εργάσιμη μέρα.

Οι καθηγήτριες φανερά ταραγμένες από τα σενάρια συνομωσίας των δύο Διευθυντών Γυμνασίων και του  Διευθυντή Β/θμιας εκπαίδευσης off the record καταφέρθηκαν κατά της μεθόδευσης ταύτης και μου έδωσαν την εντύπωση τρομοκρατημένων ανθρώπων.
Ενημέρωσα πολιτικά γραφεία διαφορετικών παρατάξεων και μου επιβεβαίωσαν, για τον  επιβλέποντα  τη μόρφωση των παιδιών μας, ότι πρόκειται περί  ιδιόρρυθμου ατόμου και άλλα . 

Και έφτασα να αναρωτιέμαι:
  Ποιες αρχές και ήθη θα διδάξουν οι Διευθυντίσκοι τα τρυφερά πλάσματα που τους εμπιστευόμαστε;
  Γιατί πασχίζουν να μας επιβεβαιώσουν ότι ουδείς μωρότερος του … τέλος πάντων, αν δεν υπήρχε ο δάσκαλος;
  Ποιος θα μου πληρώσει τους υπέρογκους φόρους στο τέλος του μήνα όταν χάνω, σε κάθε μου επαφή με τους Δημόσιους Κηφήνες, μεροκάματα;
 
Φτάσατε την Ελλάδα στην καταστροφή και ακόμα δεν βάλατε μυαλό. Ο φασισμός κύριοι Διευθυντίσκοι ανήκει σε άλλες εποχές. Επιδείξατε εμπάθεια ψευδόμενοι, στην φιλοδοξία σας να εξουσιάσετε τις ζωές άλλων, ικανοποιώνας το υπερεγώ σας, και για να αντισταθμίσετε την απώλεια της αξιοπιστίας σας, μετά το θλιβερό ολίσθημα στην υπόθεση αυτή.

Εάν όμως δεν είστε ψεύτες, τότε είστε σίγουρα αναξιόπιστοι και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω ποιο από τα δύο είναι περισσότερο επικίνδυνο για τα παιδιά μας.

Και επειδή οι ραγιάδες ξυπνήσανε και διαμαρτύρονται σε πλατείες και γραφεία να είστε βέβαιοι ότι το άγρυπνο βλέμμα ενός πατέρα θα είναι πάνω σας και στο επόμενο στραβοπάτημα θα με βρείτε απέναντί σας στις αίθουσες της Θέμιδος.
                                                      
Μ.Χ.Κ.

10 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ "ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑΝ" ΓΙΑ "ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ" ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΧΚ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΥΓ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΣΚΟΙ
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΧΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 11 ΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε ανώνυμε, το τι θα κάνω με το παιδί μου δεν είναι δική σας υπόθεση. Εσείς το σωστό κομματόσκυλο αν αγαπάτε μπορείτε να κάνετε στο δικό σας ότι έκανε και ο Κρόνος. Εάν κάτι είναι ασαφές είμαι πρόθυμος να το εξηγήσω δια ζώσης, κόσμια και στον πληθυντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΧΚ μη δινεις σημασια. προχωρα και στο διαβα σου θα βρεις διπλα σου και αλλους γονεις που δεν φανταζεσαι. τουβλο - τουβλο κτιζεται [αλλα και γκρεμιζεται] το κατεστημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ25 Ιουνίου 2011 στις 2:17 μ.μ.

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΧΚ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. ΑΞΕΣΤΕ. ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΔΕΛΦΕ, ΚΑΙ Ο ΜΧΚ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ... ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΧΑΔΙΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ..............................................................................................................Υ.Γ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 11 ΜΟΡΙΑ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΚΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΣΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτον: Δεν είμαστε όλοι ψώνια να ασχολούμαστε με την πολιτική μάσα. Ο μικρόκοσμος του κάθε ανώνυμου στρέφεται γύρω από μόρια, διορισμούς και φρούδες φιλοδοξίες. Δεν έχω τίποτε να αποδείξω σε κανένα σας. Θα εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου και σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω το ψώνιο της πολιτικής. Δεύτερον. Αγαπητέ Ίακχε αν δε σιχαινόμουν το δημόσιο τομέα και τα έρποντα όντα αυτού θα δίδασκα σε δημόσιο Λύκειο ή Πανεπιστήμιο. Να γλύφω και να ξεσκονίζω μια ζωή. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα και το απέφυγα. Ο Θεός με φύλαξε και δεν έγινα δημόσιος υπάλληλος. (Το είπα και στον Καλαθά αυτό και προσβλήθηκε/ ΞΥΔΙ) Τα παιδιά μου δεν θα τα θυσιάσω στο Ελληνικό δημόσιο. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΧΚ.............................ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ