Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ : "ΔΕΝ ΜΑΣΩ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ..."

Πούσαι  Θωμά να δεις τους συναδέλφους σου στο Σερραίϊκο  ...

 Τρεις κότες λειράτες, όχι μονο μασάνε , αλλα καταπίνουν και τα κουκούτσια


Δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα και δεν παραιτείται από τη θέση του βουλευτή ξεκαθάρισε ο Θωμάς Ρομπόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Κατάλαβα χθες στο ΚΤΕ ότι δεν αποφασίζουν οι βουλευτές. Αποφασίζει η τρόικα, οπότε τι λόγος υπάρχει να είναι κάποιος βουλευτής στην Ελλάδα;» Ωστόσο, πρόσθεσε: «Δεν είναι λύση να παραιτηθώ. Δεν φεύγεις από τη μάχη. Πρέπει να μάχεσαι για τις ιδέες σου».

Όπως είπε ο βουλευτής, «δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το χρέος μας. Θα δώσουμε γη και ύδωρ για να πάρουμε μία δόση. Πάνω από όλα είναι η Ελλάδα, δεν είναι κομματικό θέμα».

Ο κ. Ρομπόπουλος εκτίμησε ότι: «Την πέμπτη δόση θα την πάρουμε. Είναι εξασφαλισμένη. Να διαπραγματευτούμε σοβαρά και σωστά. Τους εκβιασμούς δεν τους πιστεύω. Δεν μασάω»Ο βουλευτής υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει μια ευρωπαϊκή λύση για το χρέος και δήλωσε: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να εξοφλήσει το χρέος. Θα δουλεύουμε μια ζωή».

21 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..........................................................................................................................................................ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ....................................................................................................Υ.Γ.ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..............
    ....ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ 5% ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΗΜΕΡΑ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΥΡΙΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ........
    ......ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ.
    Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ.
    ΚΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ PAMPERS, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙ, ΣΕ ΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΣΣΣΣΣΣ ΡΕ ΣΑΛΤΑΝΑΤΙΑΤΖΗ.
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ?
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ?
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε η ώρα της γροθιάς μας!

    Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
    Ο κ. Παπανδρέου στην μέχρι το 2009 πολιτική του σταδιοδρομία δεν επέδειξε ούτε παρήγαγε κανένα σημαντικό έργο, σε όποιο πόστο και αν θήτευσε.
    Πολλοί κρυφά αλλά και φανερά (ακόμα και στο κόμμα του π.χ Πάγκαλος) τον αμφισβητούσαν και τον αμφισβητούν θεωρώντας ότι κατέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας ως κληρονόμος και όχι ως αυτόνομη και ικανή προσωπικότητα.Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω ιδίαν άποψη για την καλλιέργεια, την γνώση και τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά όπως όλοι μας βιώνω τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών του επιλογών.

    Βέβαια δεν εκπλήσσομαι γιατί όπως λέει ο λαός η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται οπότε ο κ. Παπανδρέου έδωσε δείγματα γραφής από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε την εξουσία όπου από το παραπλανητικό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν” κατέληξε να δηλώνουν οι συνεργάτες και υφιστάμενοι του ότι "Δεν υπάρχει σάλιο”

    Η αδράνεια των πρώτων μηνών της (παρείστικης) κυβέρνησης του, καθώς και οι βαριές προσωπικές του κατηγορίες για τους πολίτες της ίδιας του της χώρα στους συνομιλητές του στο εξωτερικό, δεν ήταν αποτέλεσμα ανικανότητας ή ηλιθιότητας αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ήταν προσχεδιασμένες για να μας οδηγήσουν στα σημερινά μας αδιέξοδα.

    Ο άνθρωπος αυτός εξυπηρετεί ένα ύποπτο σκοπό και αυτοί που τον ανέδειξαν και τον πατρονάρουν έχουν εναλλακτικές λύσεις (π.χ πρόσφατος ανασχηματισμός) εφεδρείες (π.χ Βενιζέλος) και για την παραπλάνηση και τον αποπροσανατολισμό μας χρησιμοποιούν ακόμα και τα ΜΜΕ με θέματα που όλως τυχαίως σκάνε την κατάλληλη στιγμή και μονοπωλούν την επικαιρότητα!.. όπως ανακάλυψη γιαφκών, τρομοκρατών και του τελευταίου που βιώνουμε αυτές τις μέρες και αφορά τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου!!!

    Δεν είναι λοιπόν ο Παπανδρέου και οι γλυφτοπαλαμοκρουστές του οι πραγματικοί μας αντίπαλοι αλλά πίσω τους κρύβονται άλλοι οι οποίοι απλά τους χρησιμοποιούν σαν σύγχρονους εφιάλτες για να αλώσουν και να υποθηκεύσουν για πολλά πολλά χρόνια, το μέλλον της πατρίδα μας.

    Η ερχόμενη εβδομάδα ίσως είναι η κρισιμότερη των τελευταίων χρόνων μια και το μεσοπρόθεσμο που προωθούν για να ψηφίσουν θα μας οδηγήσει στο "Τετέλεσται" δηλ. στην εξαθλίωση και στο πισωγύρισμα της ζωής μας σε συνθήκες της κατοχικής περιόδου του 1940.

    Ας ξυπνήσουμε λοιπόν όσο είναι καιρός και να ρίξουμε και ένα δυο χαστούκια στους συγγενείς, φίλους και γείτονες που ακόμα κοιμόνται για να γίνουμε όλοι μαζί ένας πελώριος χείμαρρος που θα ισοπεδώσει αυτή την Πολιτική Μαφία που μας οδηγεί στον αφανισμό.

    Αν τους αφήσουμε θα είμαστε υπόλογοι όσο ζούμε στα παιδιά μας ότι πολεμήσαμε στις πλατείες και στους δρόμους με περαντζάδες, πράσινα λέιζερ, φωνές και φάσκελα και όχι με το αίμα και τις γροθιές μας!!!

    Υποσημείωση
    Στις μεγάλες διαδηλώσεις και πορείες που έρχονται, θα γίνουν ήρωες για εμάς όσοι από τις δυνάμεις καταστολής, (των επίορκων αφού πετάξουν καταγής τις πανοπλίες και τα χημικά) έρθουν με το μέρος του λαού!!!

    Προσοχή: Οι χρωματιστές λέξεις παραπέμπουν σε Βίντεο και είναι επιλογές του αρθρογράφου.
    Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 12:11 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα από τα αγαπημένα συνθήματα των αγανακτισμένων του Συντάγματος είναι :
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ , ΚΟΥΦΑΛΕΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ( Ή Ο ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ) ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ .
    ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ? ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια νύχτα μαγική
    Να δούμε στο ελικόπτερο ποιός θα πρωτομπεί.
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ? ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έμαθα ότι ο Δήμος Σερρών ενδιαφέρεται να δώσει έργο σε λογιστή με άδεια Α΄Τάξης.
    Γιά ρώτα τον κτηνίατρο :
    1. Πόσους υπαλλήλους λογιστές με άδεια Α Τάξης έχει ο Δήμος Σερρών ;
    2. Περισεύουν στο Δήμο Σερρών 12000 € συν ΦΠΑ και πρέπει να τα πετάξουμε χωρίς να αξιοποιήσουμε το υπάρχον προσωπικό ;
    3. Ποιό μέλος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας είναι λογιστής με άδεια Α΄Τάξης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ................................................................................................................................................ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ 12.13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,TOYΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ Ν.Δ. ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:28
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΤΑΣΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΒΥΘΙΣΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΥΧΤΑ, ΟΤΟΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΛΗΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑ@@@@ΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ, ....................................
    ............ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μόνος λόγος κάποιος σήμερα να υπερσπίζεται ή και να δικαιολογεί αυτή τη πολιτική είναι να τον πληρώνουν για να κάνει αυτή τη δουλειά . Τα 5,5 χρόνια της δεξιάς δεν αποτελεί άλλοθι για την εξτρεμιστική νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΓΑΠ σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. . ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
    . 590 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
    . ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
    . ΦΠΑ 23%
    . ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    . ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    . ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    . ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΙΣ 8.000 ΕΥΤΩ
    . ΦΟΡΟΛΠΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
    . ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ 16%
    . ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΠΡΕΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΝΕΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ . ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΣΟΚ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.14 και 11.28 απ΄ ότι έχω καταλάβει από τα πολλά σκληρά στραγάλια από την Ξάνθη που έχεις φάει έχεις μπλοκάρει . Φάε και κανένα γερμανικό αγγουράκι τώρα μπας και συνέλθεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.28 ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗ Ν.Δ. , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΨΙΜΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ................................................................................................................................................Υ.Γ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 4,ΟΟΟ,ΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.............................................................................the party is over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.14 , ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ , ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ