Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"ΠΕΡΟΥΚΑΣ" ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ : ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!



Πανικοβλήμένο το κοντόχοντρο ανθρωπάκι με την περούκα έστειλε εξώδικο με δικαστικό επιμελητή στη Διοίκηση του ΑΟΔ Σερρών και απαιτούσε να μην χοργηγηθούν στοιχεία σε δύο αιτούντες  μετοχους της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για τις οικονομικές συναλλαγές της ΠΑΕ με τον ΑΟΔ ΣΕΡΡΩΝ της περιόδου 2010-2011, ποσού 122.000 € τα οποία δεν κατέβαλε ως εκ του νόμου όφειλε η ΠΑΕ, εξ αιτίας μιας περίεργης απόφασης του ΔΣ του ΑΟΔ Σερρών επί θητείας Γούνα η οποία πρόσφατα κρίθηκε παράνομη από την Αποκέντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης και ήδη έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τους εκπροσώπους της κατά Αθανάσιο Αραμπατζή χαμηλοταβανίας.

Επειδή όμως οι λεονταρισμοί με την εξώδικο δεν "έπιασαν τόπο" ο Περούκας επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη στον οποίο  διαμαρτυρήθηκε κατηγορώντας τους δύο μετόχους ... απαιτώντας ,άκουσον-άκουσον να τους αγνοήσει !!!

ΔΗΜΑΡΧΕ, πρόσεχε το θεμα όζει και καίει ...

12 σχόλια:

  1. μπουρτζοβλαχε απο το καρλικιοϊ
    κλεφτρακο ,παντου χωνοσουν για λαδακι?
    (ηξερε η βλαχα και εβαλε φτωχοδιαβολους
    αλλου τα κακαρισματα και αλλου γενουν
    οι κοτες)
    εσυ σοσιαΛΗΣΤΗ κωλοπαιδο
    (θα σε βριζω και σενα καραμητρο γιατι
    σε ψηφισα νομαρχιακες)
    χωριαταρα ,λαμογιο ,της μανα σου ή του πατερα σου ειναι τα λεφτα και τα χαριζες?
    να γαμισω το σοσιαλισμο σας σκυβαλα
    και οι δυο -
    να σας χαιρονται κυριολεκτικα οι των συνδιασμων σας-καποιοι/ες ετρεχαν για 100- 200 ψηφαλακια για να βγει ποιος, ο γουνεμπορος και ο ελαιων!!!!-

    γιατι ρε μαλακαρε τρεντζιο δεν διαγραφεις τετοια σκυβαλα ? τολμας κωστακη οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο "και μαγκια του που κυνηγουσε γκομενες-κυραμαρικα" και τα κολαει και τα βαφει τα μαλλια? και τον μυσταξ ,φανταζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΩΝΤΟΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε Βαβαλη ,μακαρι ναταν το προβλημα
    στο πως εκφραζεται ο προεδρος.
    Δεν αγαπαει τα σερρας
    ειναι καιροσκοπος και εκδικητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iakxe
    ολο βολτες εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 8.17 Εχεις πάθει παράκρουση σαν το αφεντικό σου!δεν βριζω μια συμβουλη σου δινω!Πήγαινε να σου αλλάξουν τα χάπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "χωριατακο" χρυσανθιδη
    σοσιαΛΗΣΤΗ
    βαλέ (νταμα- παπας..)
    λακε
    α μορφωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Xρυσανθιδης τελικα τι είναι στην ΠΑΕ, εμμισθος υπαλληλος, μελος του ΔΣ , και τα δυο; Παντως ειναι χρονια τωρα διπλα στον Θεοδωρίδη και ενεχεται σε ολα ο βρωμιαρης (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8,17....ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ;ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΛΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O DHMARXOS ....TOYS FWNAXE KAI TOUS DYO EPANW STHN DHMARHEIA KAI TOYS EKANE MAUROYS STO XYLO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.........ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ............ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΡΟΒΟΔΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ........ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σκατα εξυπνος ειναι
    αλλα ας προφυλαχθει

    (τις αλλες τουρκοεξυπναδες
    να δεις με τον γεροντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ