Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ

6 σχόλια:

  1. OI SERRAIOI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou einai oi syndesmoi mas? Pou einai oloi aytoi oi epanastates pou epikalountai kai ton tsegevara? Apentaroi aplytoi psomolysasmenoi aergoi pou gia mia mpougatsa kai ena foraki mporoun na ypostirixoun oxi mono ton perouka alla kai ton pasari ton idio an plirwthoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συλλεκτικο εισιτηριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλεις να αποδείξεις κάτι ιακχε με τις αναρτήσεις μνημόσυνα που κανεις;τι νόημα έχει το εισιτήριο και τι θέλεις να πεις για να καταλάβουμε 6χρονια μετά;νομίζεις με τον τροπο αυτό βοηθάς τον πανσερραϊκό;έχουμε χορτάσει από εξυπνακιδες κομπλεξικους που σπιλωνουν οικογένειες και ανθρωπους εύκολα στο βωμό των 5 λεπτών της δημοσιότητας χωρίς να επιζητούν κάτι ουσιαστικά που ξεχνούν εύκολα που θα ήταν ο πανσεραικος τον Ιούνιο του 2004 όταν η ομάδα εγκαταληφθηκε στο έλεος του θεού. Σταματήστε να δηλητηριαζετε τον κόσμο και κανε ουσιατικες προτάσεις επωνυμα, άν έχεις τα έντερα. Δυστυχώς όμως δεν τα έχεις, είσαι πρακατελημενος, όλα θα τα βλέπεις μαύρα και θα νομίζεις
    ότι θα επιτελείς και έργο.Οι υγιείς φίλαθλοι ξέρουν και να εκτιμούν και να υποστηρίζουν την ομάδα. Για τους αλλους και εσένα έχετε γεια βρυσουλες. Θα χαίρεσαι με τα κακοβουλα σχόλια σου και θα νομίζεις ότι θα διαμορφωνεις την κοινή γνώμη. δεν θα επαανελθω και ας σε κρίνουν οι αναγνώστες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υγεια το θεωρεις να σε πουλαει ενα λαμογιο φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ