Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ...



 ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μμ  ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΙΣ  ΔΥΟ (2) "ΡΟΜΠΕΣ" ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ  ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ . ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπόλογος ο κ.Χατζημιχαηλίδης;Ο ερασιτέχνης πληρώθηκε (το πώς δεν εχει σημασία)από τήν ΠΑΕ είχε λόγο να πάει στο Δ.Σ που συγκάλεσε ο κ.πρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....δέν θέλω να κυκλοφορώ στις Σέρρες και να με φτύνουν οι Σερραιοι.....παραιτούμαι...σιγά μήν τους φτύσουν αυτούς που έμειναν ,έχουν και κάποιο επίπεδο οι Σερραίοι,θα φανεί ειδικά στην ΕΡΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ BAΛΤΕ EMPARGO ΣΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΤΡΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΑΣΙΔΙΑ ΤΟΥ (ΜΗΤΣΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο γωνιακο σουβλατζιδικο πηγανε ομως ολοι για να γλεντησουν την ανοδο το καλοκαίρι που μας περασε .Τοτε ηταν καλός ο Θεοδωρίδης και σκοτωνόταν ολα τα πρωτοκλασάτα παληκάρια για το ποιος θα καθήσει δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ονομα του ΘΕΟΥ τι ειναι αυτα!!!Ο Σωτηρης ειναι δουλευταρας απο μικρο παιδι στο μεροκαματο οτι δημιουργησε το εκανε με ιδρωτα!!!Αν καποιος κατα εκτιμηση εκανε καποιο λαθος δεν τον αποκλειεις επαγγελματικα.Αλλοι διαχειριζονται αλογιστα δημοσιο χρημα και πατε και τους ξαναψηφιζετε την δουλειά του ανθρωπου πυροβολειτε;Δεν πρεπει να γινει το χατηρι κανενος και να σκοτωθουμε μεταξυ μας αν θελετε ενα μεγαλο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ πρεπει οι Σερραιοι να παραμεινουν ενωμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΥΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΙΑΣΤΥΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΥΜΗΓΟΡΟ ΥΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙ0 , ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε αφηστε ησυχους τους ανθρωπους να κανουν τις δουλειες τους. Ρομπες τους ανεβάζετε ρόμπες τους κατεβάζετε. Κανετε ενα site και νομιζετε οτι μπορειτε να κατακρίνετε τους παντες και τα παντα. Αντε γιατι εχετε κουρασει τον κοσμο με τις μακακιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 700-800 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ