Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΕΩΡΑΚΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ , ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ


ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ Ο ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ
ΤΑ  «ΜΑΣΟΥΣΕ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ"

22 σχόλια:

  1. ΥπουργόςΒλακείας6 Μαΐου 2011 στις 4:02 π.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ 7(ΕΠΤΑ) ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Ή ΧΩΡΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ;(Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ) ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ 3-4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ;

    ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΡΜΑ...
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΛΕΝΕ Ή ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιακχε ειναι αληθεια ότι οντας βουλευτής διόρισε την γυναίκα του στο Ελληνικό Δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και απ οτι λενε...ο γιοςτου τελειωσε νυχτερινο...(ως σκληρα εργαζομενος..αραγε που?)με τα συνακολουθα ευεργετηματα..(κυριως χαμηλη βαθμολογια εισαγωγης σε Α.Ε.Ι ...υψηλοι βαθμοι..) Λενε!!! Λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναφορά που ακολουθεί ανήκει στον Ιωάννη Πετράκη, υπαστυνόμο του Κιλκίς, ο οποίος στις 7 Απριλίου 1923 αναφέρει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα εγγράφως
    "Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης, εωράκαμεν τους ληστάς.Κράζων δε σταθήτε, ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας και απαντησάντων κλάστε μας τ΄αρχίδια, απέδρασαν"
    Ιωάννης Πετράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΑΚΧΕ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
    ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ . Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ .
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ .ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΘΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΘΙΟ Ο ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ 50% ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ !!!

    ΑΝΤΕ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ, ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΣΙΠΛΑΚΗ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΟΡΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους!
    Strange Attractor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατω τα χερια απο τους θεσμους και αυτους που τους εκπροσωπουν. ΙΑΚΧΕ πως σε λενε διασταύρωνε πρωτα τις πληροφοριες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς Ίακχε αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό του νομού μας αλλά και της χώρας μας γενικότερα.Αντί μικροπολιτικού σχολιασμού θα μου επιτρέψεις κάποιες πατριωτικές σκέψεις
    Το Έθνος και η Ιστορία του, οι αξίες, οι Ήρωες, τα Σύμβολα του, δεν είναι παρά το πρόσωπο μας στον κόσμο.Αυτό που μας προσδιορίζει, μας κινητοποιεί, μας ενώνει.Η ιδέα του Έθνους είναι το συνεκτικό μας υλικό.Πάνω σε τι θα χτίσουμε την εθνική και κοινωνική ενότητα μπροστά στους επερχόμενους μεγάλους κινδύνους? Ποια σημαία θα κυματίσει και θα μας οδηγήσει στην έφοδο προς το μέλλον? Ποιο είναι το σύνθημα κι η συνειδησιακή νομιμοποίηση του στο Λαό? "Εμπρός για καλή εφαρμογή του Μνημονίου?" ή "Δ.Ν.Τ. και βοηθητικοί, μια γροθιά και μια φωνή?"
    Περισσότερο από ποτέ σήμερα επιβάλλρται να στηριχτούμε στην Μνήμη των Ηρώων μας και στη δύναμη των Συμβόλων μας, πάνω στην Ιστορία μας και στην αχλύ των ευγενών της μύθων.
    Άλλο όμως οι μύθοι ενός ιστορικού Έθνους κι άλλο τα παραμύθια μιας μπατηρημένης ηγεσίας που καταρρέει με κρότο!
    Professor Moriarty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 1923 ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τράπεζες , χρηματιστήριο , ομόλογα , ΔΝΤ , ΕΚΤ , κ.λ.π. Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ? Τι θα έλεγε άραγε ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ σήμερα αν θα τα έβλεπε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποτύχαμε σαν κοινωνία,οι μισοί Έλληνες κλέβουν τους άλλους μισούς.Δυστυχώς επτωχεύσαμε σαν κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ .
    Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΔΗΛΩΣΕ............Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ...........................ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΜΠΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ 180 Km ΤΗΝ ΩΡΑ............................................................................................................ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ . ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 10.13 έχεις δίκιο , αλά έκανε μεγάλη μαλακία που δεν το τράβηξε μέχρι τέλος . Θα ήταν ο πρώτος μάγκας τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ..........................................................................................ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας γουσταρω ρε νουδουκρατες
    για κατι τετοιες επιλογες και οχι μονον!
    Αλλά, τοσα χρονια με τους γαιδουρογαμηδες
    απο το χρυσοφορο ορος ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αντε γαμησε τον βγαλτον απο
    best seller
    a i σιχτιρ
    και τον ζηκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ