Τρίτη 3 Μαΐου 2011

AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΙAΣΤΗΚΕ O ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ (ΧΑΪΒΑΝDOCTOR)

ΠΕΤΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΟΥ,  ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ...

ΚΥΡ ΔΗΜΕΡΧΕ , Ο ΝΟΜΟΣ 2472/1997 ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΤΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ κτλ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΟΜΜΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Α. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ  ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΑΙ ΑPRI ORI ΕΚΠΤΩΤΟΣ ...
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ... ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ (ΤO ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ)

10 σχόλια:

  1. Αρα δεν χρωστουσε ο Αγοραστος και χρωστουσε η εταιρια, αυτο μας λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.. ΓΙΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ?
    ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΗΝΕΙΕΣ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΧΘΕΣ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ"ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? .Ο ΔΕ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΙΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ .. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ..ΜΠΙΠ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ .ΚΥΡΙΛΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ..ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΡΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΜΨΗΦΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ..ΤΩΡΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.. ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΜΟΡΥΘΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ή ΟΧΙ , ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ... ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΩBLOGS ΣΑΣ.ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΜΓΚ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?

    ΠΑΛΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όλοι μασκαράδες , μας δουλεύουν .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ με την ΒΛΑΚΕΙΑ όσω λένε πως στηρίζουν τον ΤσογλανΑΚΗ Αγοραστό γιατί δήθεν "τα νοικοκυριά υποφέρον από την κρίση"!!!!
    Τί λέτε ρε παιδιά?
    Ο τύπος, είναι καθαρό τσογλάνι από τα μαθητικά του χρόνια, τώρα λέτε να τον έπιασε η κρίση?
    Μπήκε στο Δήμο για να φάει. ξεκάθαρα.
    Εδώ "έτρωγε" ΠΡΙΝ μπεί (βλέπε χρέη στη ΔΕΥΑΣ) τώρα τον έπιασε ο πόνος να κάνει "κοινωνικο καλό" με την εκλογή του?
    Και πότε δηλαδή πρόλαβε να "ενοχλήσει" το Δημοτικό Συμβούλιο", για να του φερθεί αυτό "εκδικητικά" (ήμαρτον Κύριε με τις βλακείες του καθενός)!?
    Τόσους μήνες μόνο καυγάδες και μπαρούφες έκανε! Σιγά εξάλλου, μην τον κόφτει τίποτε άλλο πέρα από την τσέπη του και πάρτη του.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ φίλοι μου.
    Ο ΤσογλανΑΚΗΣ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ το νερό που κατανάλωνε στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ πισίνα του, γιατί ...ΕΤΣΙ!!
    Καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ,(ΧΑΪΒΑΝDOCTOR - ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΑΦΤΗΣΕ ο Ιακχος )ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΗ ; -(ΠΑΠΑΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΙΑΚΧΕ , ΟΧΙ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί ο νόμος περι προσωπικών δεδομένων να ισχύει μόνο για φυσικά πρόσωπα , εδώ ομως θίγεται φυσικο προσωπο -Ο Αγοραστος- , έτσι έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, δηλαδή όπως σας βολεύει στην κάθε περιπτωση.

    Κάποιος ο οποίος θα σεβόταν τον ηθικό άγραφο νόμο τον ανθρώπινο δηλαδή νόμο , δεν θα δημοσιοποιούσε αυτά τα στοιχεία.

    Αν σας έχει πιάσει τόση ευαισθησία για αυτούς που χρωστάνε να κάνετε έρευνα και για άλλους , αλλά δεν θα κάνετε , εκτός αν σας ενοχλήσει σε κατι όπως ο Αγοραστός.

    Μάλλον ξέρετε εσείς τι σας ενόχλησε,αν και ειδικά ο Ιακχος δεν θα έπρεπε να κρατήσει τέτοια στάση , αφού ο Αγοραστος ήταν ο μόνος που τον υποστήριξε όταν όλοι στράφηκαν εναντίον του και ζητούσαν να δημοσιοποιηθεί η ταυτότητά του.

    Ενσταση δεν θα κάνει κανείς γιατί ξέρει εκ των προτέρων πως δεν θα δικαιωθεί ,ο Αγοραστός θα μείνει στην θέση του και τελικά όλη αυτή η υπόθεση έγινε μπούμεραγκ για τους διώκτες του , αφού τους πόντους τους κέρδισε ο Αγοραστός.

    Όμως εκείνο το 62% του Αγγελίδη τι ήθελε και το είπε ο Αγοραστος;

    Για ποιο 62% μιλαμε, όταν οι μισοι δεν ψηφισαν η έριξαν λευκο η ακυρο; Από τους άλλους μισούς που ψήφισαν τον ήθελε το 34% , δηλαδή στο σύνολο αυτών που είχαν δικαίωμα ψήφου τον ψηφισε το 17%, αυτο ειναι το πραγματικο του ποσοστο.

    Τον ψηφισαν ισα ισα οι παρατρεχαμενοι του, που απλως ηταν περισσοτεροι απο των αλλων υποψηφιων και εκαναν την διαφορα,στην ουσια η εκλογη του είναι ακυρη.

    Αν εμένα με ειχαν ψηφισει τοσο λιγοι και παρ ολα αυτα ειχα βγει δημαρχος θα ειχα παραιτηθει.

    Ειναι εξευτελιστικο να εισαι δημαρχος εκλεγμενος απο μια μειοψηφια η οποια ειναι απλως καπως μεγαλυτερη απο των αντιπαλων σου , αλλα σιγα να μην εχουν ιχνος ευθιξιας όλοι αυτοι που ζητουν την ψηφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ