Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

TITΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"


7 Απρ 2011

Τι θα γίνει μετά την καταδίκη Ψωμιάδη; (όλη η διαδικασία)


ο νέος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας
Άμεσα με το που πάρει ο Σώκος την απόφαση στα χέρια του από το δικαστήριο, τον θέτει σε προσωρινή αργία. Μέχρι να βγει η οριστική παύση ή αργία του Περιφερειάρχη από τον υπουργό Εσωτερικών, τον κύριο Ραγκούση, θα τον αντικαθιστά ο αναπληρωτής του, που στην περίπτωση αυτή έχει οριστεί από τον ίδιο ο
αδελφός του Διονύσης Ψωμιάδης.
Μετά την οριστική παύση του Περιφερειάρχη ή την αργία των έξη μηνών, του ενός έτους, ανάλογα με την απόφαση Ραγκούση, θα γίνει ψηφοφορία μεταξύ των ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και θα εκλεγεί ο νέος Περιφερειάρχης!
Οι αντιπεριφερειάρχες ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από τον Καλλικράτη, δεν θεωρούνται σύμβουλοι, εκτός κι αν υπάρξει άλλη ερμηνεία του νόμου....δεν ξέρω πως!


7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.....................................................................................................................................................ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΒΓΗΚΕ ΤΕΤΑΡΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανενα σχολιο εως τωρα?
    αμαν το πολυ της θλιψης
    γεννά .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ME MΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΟΧΑΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό τώρα δεν είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και υποψηφιοτήτων τα τελευταία 10 χρόνια; Προσωποπαγής υποψηφιότητα, με την υπόθεση να κρέμεται και φυσικά ακολούθησε η τιμωρία. Όλα καλά όμως, ο Διονύσης εδώ είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ (ΚΑΛΑ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΦΩΣ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΓΑΖΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ,ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ,ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............................................................................................................................................................ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταδικάστηκέ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ