Σάββατο 9 Απριλίου 2011

OI EN ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΝΤΕΣ ...


        ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ



Ο πρώτος  εκλέχθηκε το 2006 δημοτικός σύμβουλος με 300 ψήφους ελέω Αναστασιάδη , τοποθετήθηκε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 για να αναλάβει Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών (με αντιμισθία 900 ευρώ τον μηνα) προκειμένου κατ΄απαίτηση Θεοδωρίδη !!! να αντικαταστήσει στον Μιχάλη Σαμπάνη, όπως και έγινε, όμως λόγω Καλλικράτη παραμένει στην  θεση του Προέδρου μεχρι σήμερα ενώ από τον Ιούνιο του 2010 επανήλθε και ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για να παραιτηθεί μαζί με τους Χρυσάφη, Μέγκλα, Κουρτίδη, Φαρμάκη μετα τον αγώνμα με τον Ηρακλή.
Ο δεύτερος υπάλληλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών εξελίχθηκε σε «αστέρα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεξί χέρι του Φωτιάδη, συνεργάστηκε «άψογα» με τον Θεοδωρίδη και βρίσκεται σε «άγρια δικαστική κόντρα» με τον Μιχάλη Σαμπάνη για θέματα που αφορούν την θητεία τους στον Αθλητικό Οργανισμό  του Δήμου και γεννεσιουργό αιτία έχουν ιδίως τις σχέσεις του Οργανισμου με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Είχε εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος αλλά το 2009 ορίσθηκε «συνεργάτης» του Γούνα στον Αθλητικό Οργανισμό. Πρόσφατα για να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές παραιτήθηκε εκ νεου της θεσεώς  του από υπάλληλος του Αθλητικού Οργανισμού και μετά την συντριβή Φωτιάδη (με την επικράτηση του οποίου απεβλεπε στην αναλήψη αντιδημαρχίας) έμμεινε άνεργος και άμισθος, οπότε τον βόλεψε ο Θεοδωρίδης με μισθό 2.500 ευρώ τον μήνα (κατα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) ως Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

15 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΑΚΗ , ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ;
    Η ΛΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ..... ΚΑΛΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΕΡΑΚΟ ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΠΙΛΑΛΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΡΟΣΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.......ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.(ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΠΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ;
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ; ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ; ΤΟ BLOG EINAI ANOIKTO NA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κότα ο Χρυσανθίδης γιατί έφυγε σαν κλέφτης από την εκπομπή της Μαυρίδου ; Είναι αλήθεια ότι έλαβε sms στο κινητό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια μαθαμε το ιστορικο του Γουνα και του Χρυσανθιδη . Και τι εγινε ? Νομίζεις οτι μας νοιαζει πως εγινε ο ενας Δημοτικός Συμβουλος και πως ο άλλος Διευθυντής στην Π.Α.Ε. Κανενα καλό κοτσομπολιο για ατακτα αγοράκια δεν εχεις να μας πεις , αντε γιατι αρχισα να ξενερωνω μαυτα που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 1:51

    ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. "ΑΓΑΛΙΑ, ΑΓΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΧΛΟΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΙΑΚΧΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.........................................................................................................ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιακχε, για ψαξτο λίγο. Πρόσφατα έμαθα οτι οι δύο αυτοί εντιμότατοι κύριοι,απείλησαν υπάλληλο του Αθλητικού Οργανισμού με καταγγελία που επιφερει την ποινή της απόλυσης αν δεν ενδώσει στις επιταγές τους, ενω πίεζαν αλλον υπαληλο να καταθεσει μηνυση κατ΄αγνώστων για την προσφατη κλοπή εγγράφων και αλλαντικών από το Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

    Πανμτως δεν ειναι τυχαίο ότι και οι δυο ανήκουν στην αυλή του Στέφανου Φωτιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ !!!
    ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 6:07 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ !
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ !
    ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΜΕΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειστε ΑΠΕΙΛΗ για ανθρωπους
    εν καιρο δημοκρατιας
    και δεν ειστε ποινικοι
    αλλα εχετε εκλεγει????????
    παραλικης δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σαφως αναφερομαι στα σχολια
    του 6:18 & 6:07
    Αν ισχυει επρεπε ναχεις παραιτηθει
    απο χθες Χρυσανθιδη
    (ο κος γουνας δεν με απασχολει)
    Παραλικης Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 1.51 .

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ . ΜΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΠΩς ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ , ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ κ.τ.λ. ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ.....ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Χρυσανθιδη,
    ΑΠΕΙΛΗΣΕΣ η οχι, ανθρωπο εργαζομενο
    απο θεση ισχυος?
    Ποιος εισαι ρε χωριαταρε και οι ανεγκεφαλοι πασοκοι που σε στηριζουν?
    Πρρρρρρρρρ εεελα τζακ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ