Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΚΑΣ ...

ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Η ΕΠΚΑΣ
             

Ανώνυμος είπε...


ΙΑΚΧΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

ΑΥΤΗ Η ΕΠΚΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΨΑΞΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ Ω ΝΑΙ!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΕΣ. ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ!

ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΠΑΣΟΥΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ.Ο.Κ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ.ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΙΣΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.






Υ.Γ.  ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΗ , ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO TO ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ Ο ΤΙΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΠΚΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΡΩΜΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ, Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΤΗΣ Ν.Δ.;) ΤΗΣ ΕΠΚΑΣ.
    ΦΑΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ Ο ΤΙΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε ρε παιδια το τιτη και πιαστε τους δικηγορους που αναφερει η καταγγελεια.εχει δικιο ιακχε ο καταναλωτης που εκανε την καταγγελια.ειχα κανει κι'εγω για εναν εργολαβο μια καταγγελεια και διαπιστωσα τα εξης και δεν φοβαμαι κανεναν γι'αυτο θα αναφερω και ονοματα.τι θα σου κανουν δηλαδη οι δικηγοροι ρε φιλε αν εχεις δικιο και φοβασε?ειδα λοιπον μια παρεα δικηγορων να εξεταζουν τις υποθεσεις σαν να ηταν των γραφειων τους.και να προτεινουν μηνυση εδω νομαρχιακη επιτροπη στο αλλο(τωρα τι σημαινει αυτο μην με ρωτατε δεν ξερω)αγωγη στο τριτο κλπ.
    Δαγκος Μπουφιδου Γιαντσιδης Βαγενας η μια παρεουλα.ολοι δικηγοροι.
    ιακχε σου τους παραδιδω και περιμενουμε πολλα απο σενα.

    ΥΓ με τη δικη μου την υποθεση με τον εργολαβο παραλιγο να βρεθω οτι φταιω εγω στο τελος.ζημια γυρο στο 500αρικο τα πληρωσα και τελειωσε η ιστορια.εμαθα μετα απο μηνες οτι ητανε κολλητη καποιου απο την παρεα η αδερφη του εργολαβου.ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ! Ο ΤΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ?
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ' αρέσει αυτός που κάνει καταγγελία ανώνυμα και δεν φοβάται κανένα και λέει ονόματα άλλων, αλλά όχι το δικό του. Είναι χέστης μα κατεβασμένα παντελόνια, πες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΙΑΚΧΕ. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΛΥΣΕ Η ΕΠΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΘΕΡΜΗ)ΗΘΕΛΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ (Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ) 20.000 ΕΥΡΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ. ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΚΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ? Ε, ΡΩΤΑΩ, ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΠΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ Ο ΤΙΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΣ; ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΚΑΣ? ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ? ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ? ΝΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ? ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ Μ.... ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, ΕΤΩΝ 55, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ 5.000 ΜΗΝΙΑΙΩΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΣ ΣΕΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ 60-70 ΕΤΩΝ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΙΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τιτής για πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε κατγγέλοντα: μήπως ήθελες να σου γράψουν οι εθελοντές δικηγόροι της ΕΠΚΑΣ την αγωγή κατά της Τηλεθέρμανσης, για την βγάλεις στο τζαμπέ; επειδή δεν στην έγραψαν (αφού η ΕΠΚΑΣ έχει αρμοδιότητα μόνο για την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών και όχι για την δικαστική) κάνεις έτσι; έλα να στην γράψω εγώ τζάμπα. Κάλεσε στο 090 666 666 και θα σου την στείλω χωρίς έξοδα αποστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ