Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΧΕΣΕ ΜΑΣ, ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ




Ψωμιάδης: «Περνάω την σταύρωσή μου»

Ως τον Άρειο Πάγο φέρεται αποφασισμένος να φτάσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση που του επέβαλε τo Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
«Περνάω το δράμα μου, την σταύρωσή μου. Αν καταδικαστώ θα ελευθερωθώ» δήλωσε, αναφερόμενος στην ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή που του επιβλήθηκε, για την μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.
Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5, o κ. Ψωμιάδης άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζει την επόμενη πολιτική κίνησή του, χωρίς να αποκλείει ακόμη και την ίδρυση κόμματος. 
Ο ίδιος άφησε υπόνοιες για πολιτική δίωξη και επισήμανε: «Από εμένα ξεκινά η κάθαρση και εύχομαι να συνεχιστεί. Να διωχθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες και έχουν καταχραστεί χρήματα του ελληνικού λαού».
«Εγώ όμως δεν καταχράστηκα, αλλά τροποποίησα το πρόστιμο των 90.000 ευρώ για παράβαση 1.000 ευρώ, όπως έχω το δικαίωμα, βάσει του νόμου. Ο άνθρωπος έπαθε καρκίνο, έκλεισε το βενζινάδικο, έχει πεθάνει πια, κι εγώ ακόμα τραβιέμαι», σημείωσε. 
Ο περιφερειάρχης υπεραμύνθηκε της απόφασή του, λέγοντας ότι «σε μια τέτοια περίοδο δεν μπορούμε να επιβάλουμε τέτοια εξοντωτικά πρόστιμα» και δήλωσε πως θα το ξαναέκανε. 
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός γνώριζε για την υπόθεση και παρά ταύτα τον ανέδειξε περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. «Καλύτερος κριτής από τον ελληνικό λαό υπάρχει;» αναρωτήθηκε.
Παράλληλα επισήμανε ότι σέβεται τη δικαιοσύνη και σημείωσε ότι θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο. Ζήτησε, δε, να μην προτρέχουμε «διότι δεν είμαι ακόμα σε αργία». 
Παρατήρησε, δε, πως αν τεθεί σε αργία μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου θα τον αντικαταστήσει ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, ενώ στην περίπτωση που κηρυχθεί έκπτωτος, τότε από την παράταξή του θα εκλεγεί ο νέος περιφερειάρχης. 
Μιλώντας στο Alter, o Π.Ψωμιάδης είπε ότι του τηλεφώνησαν ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος θα τον επισκεφθεί το πρωί της Τρίτης. 
Όπως είπε, τον επισκέφθηκε, επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος και του εξέφρασε συμπαράσταση, ενώ του τηλεφώνησαν περιφγερειάρχες.

(από τo infoserres)

5 σχόλια:

  1. άντε-άντε, και ο Μπούμπας ο νέος Περιφερειάρχης και ο ίακχος περιφερειακός σύμβουλος, χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορρίφθηκε τροπολογία του ΛΑΟΣ για τον Π. Ψωμιάδη

    Για λόγους αναρμοδιότητας, πέρα από το τυπικό κώλυμα (ότι επρόκειτο για εκπρόθεσμη τροπολογία), ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκανε δεκτή την τροπολογία των βουλευτών του ΛΑΟΣ να μην εκπέσει από το αξίωμά του ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, επειδή η ποινή που του επεβλήθη από το δικαστήριο είναι με τριετή αναστολή.

    Ο υπουργός είπε ότι δεν θα μπορούσε να αναλάβει πρωτοβουλία μη έχοντας εξουσιοδότηση του υπουργού Εσωτερικών, αλλά ως υπουργός Δικαιοσύνης και νομικός θεωρεί «ότι διαθέτει δυνατότητες και νομικά μέσα ο ευρισκόμενος σε ανάλογη θέση να επικαλεστεί και να προβάλει τα επιχειρήματά του σχετικά με την εφαρμογή της σχετικής αποφάσεως».

    ΙΑΚΧΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ & ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΠΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ.

    Ο ΙΑΚΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΠΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ.

    "ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ" ΕΛΕΓΕΡ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε, σήμερα βγήκε και η Απόφαση και για τον Μαντέλη και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή....νομικοί λένε πως εάν καταδικαζόταν σε 4 χρόνια, θα έπρεπε να πάει φυλακή.
    Τελικά όλα είναι ala carte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ............ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ