Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ( Ο 45ΑΡΗΣ)


Χειμαρώδης ο Μάρκος Μπόλαρης στην εκπομπή του Κώστα Μπούμπα (τον οποίο ως Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου, «έπιασε πολλάκις αδιάβαστο») αποκάλυψε την ανυπαρξία του «καραγκιόζη- διασκεδαστή» κατά την θητεία του ως Νομάρχη Θεσσαλονίκης.

900 ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ 45.000 € ...

 ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40.500.000 ΕΥΡΩ 
ΑΝΕΘΕΣΕ ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ 
Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, "Ο 45ΑΡΗΣ",  ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ...



«Ο Ψωμιάδης κατά την διάρκεια της θητείας του υπέγραψε τόσες απευθείας αναθέσεις όσες δεν πραγματιοποίοησαν όλες οι υπόλοιπες Νομαρχίες της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Μάρκος Μπόλαρης.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ 

19 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ...........................................................................................................................................................ΕΜΕΤΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν θα δεις την αλλη οψη του νομισματος θα πεσεις απο τα συννεφα. (εκτός και αν ήδη ξέρεις και κανεις πως δεν ξέρεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι ο Πανίκας ;;;

    Πιο πολύ μ' αρέσαν οι απευθείας αναθέσεις της προηγούμενης Νομαρχίας Σερρών...

    Καμιά φορά με ποσά κάτω των 10.000 ευρώ μαζευοντε πολλά σε λίγους λογαριασμούς! Ίσως να φτάνουν τον λογ/σμο του Πανίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ Ο ΜΑΡΚΟΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί είναι κομμουνισμός ?
    Είναι τό πολίτευμα πού καταργεί τήν θρησκείαν , τήν οίκογένειαν ,Πατρίδα , ίδιοκτησίαν , έλευθερίαν καί στηρίζεται στήν βία.

    Πώς προσπαθεί ό κομμουνιμός να παρασύρη τόν κόσμον?
    Μέ ώραία καί παχιά λόγια , πού ποτέ δέν γίνονται έργα.

    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο που Μαρκούλη μου αυτός πήρε 53% κι εσύ τα τρία του Ίακχου, άσε που μπροστά στα 45 του ΠΑΣΟΚ και τα εκατομύρια που έφαγε ο Άκης και οι συν αυτω κι όλο το συνάφι σου, αυτά είναι ψιχία!! Μπροστά σας ο Πανίκας είναι Άγιος !! Οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς, κι όπως θα έλεγε η θειά του συμμαθητή σου "ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΑΚΧΕ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ? ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΩΡΑΚΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία του Μάρκου ρε ΙΑΚΧΕ ? Σαν τον δεξιό ψάλτη στην εκκλησία του χωριού μου τη μεγάλη βδομάδα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψωμιαδης και τα μυλα στα καγγελα κλεφτοπασοκοαρχιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΙΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ .ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ .ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΤΣΕΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στο κινημα δεν πληρωνω δεν πληρωνω προσχωρησε η νοδε σερρων .Δεν πληρωνουν νοικια , δεν πληρωνουν ρευμα δεν πληρωνουν τηλεφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να τους κανω στο ΠΑΣΟΚ,τωρα μου εκαναν τον καλλικρατη.Αφηστε τις νομαρχιες να δουμε αν ξαναβγαινε νομαρχης ο καραγκιοζης;Εκτος βεβαια τα καραγκιοζακια που τον στηριζουν δεν ξερουν τα ποσοστα που πηρε στην Θεσ/νικη ο μακεδονας της καρδιας τους.Οσο για τον Μπολαρη τουλαχιστον το ΠΑΣΟΚ εκανε και καποιον υφυπουργο απο τις Σερρες,εσεις βρε καρναβαλια ποιον κανατε; αλλα θαμου πεις ειχατε και κανεναν αξιο;ακομα και στο κομμα σας γελανε με τους βουλευτες των Σερρων της νδ,και κατεπεκταση μ αυτους που τους εκλεγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραια τα παραπανω σχολια !!! Ευγε έλληνα πολίτη. Μη γραφωντας για την ουσια, παρα μονο υβρεις ευτελιζουμε την πολιτικη και τη ζωη μας.
    Η ουσια του παροντος αρθρου ειναι οτι ο καραγκιοζης κατεκλεψε τη Νομαρχια Θεσσαλονικης. Ο "δικος" σας (μας)κλεφτης ειναι απλα κλεφτης. Αλλιως θαστε μια ζωη χοχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΣΟΙ ΥΠΟΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν ξυπνήσει ο λαός θα πληρώσει για τα καλά όλη η πρασινογαλάζια πανούκλα.
    Κατάλαβες "φιλαράκο" 26 Απριλίου 2011 9:35 μ.μ., που εσύ και το συνάφι σου αναρωτιέστε τι εστί κομμουνισμός;;;; Τότε θα λυθούν όλες οι "απορίες" των άπληστων και αιμοδιψών ανθρωποφάγων συμμοριών που με διάφορες ταμπέλες και προσωπεία δυναστεύουν ολόκληρο τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε μου 2.57 που ξενυχτάς τίποτα δεν κατάλαβες . Όσο υπήρχαν οι άχρηστοι γραφειοκράτες του λεγόμενου ''υπαρκτού σοσιαλισμού'' είχαν ένα μπαμπούλα . Τώρα που δεν υπάρχει , τι έχουν να πουν ? Δεν λένε , κάνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τζεφρευ προχωρα,ξεπουλησε τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ