Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

NATA TA ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ !!!


Τώρα εξηγούνται όλα. Τα σαχλοσαλιαρίσματα, τα σταυροφιλήματα , οι αβρότητες  του Βλάχου  προς τον Αγγελίδη , κατά την εκδήλωση της ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και οι περίεργες δηλώσεις  του Βλάχου ότι θα βοηθήσει και θα σταθεί δίπλα στον Αγγελίδη.
Εν μία νυκτί ξέχασε ο φαρμακοποιός τους επι τετραετία χαρακτηρισμούς του κτηνίατρου , περί ανύπαρκτου, περι ανεπάγγελτου, περι ακατάλληλου και αγαπήθηκαν ξαφνικά
ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλα η χαρά δεν την αφήνει, έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη
Ο «ΙΑΚΧΟΣ» ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ANΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ  ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

13 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ.......................................................ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ,ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορούμε να σε βρούμε...σκέτη απογοήτευση είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΗΓΑΤΟ!!!!!! ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑΝ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο 6:02 μ.μ. ΦΩΝΗ.
    Ο ΜΠΑΜΠ(ΟΥ)ΙΝΙΩΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ,..
    ..........ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5 ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ -ΟΠΤΙΚΗ.
    ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΥΦΛΩΝ, SORY, ΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια την επισημη απαντηση τησ δημοτικης αρχης στην ανακοινωση του συνδυασμου του Στεφανου Φωτιαδη την ακουσατε?ποιος εγραψε αραγε αυτη την μπουρδολογια της εμπαθειας?το γραφειο τυπου του δημαρχου, ο ιδιος η κανενα απο τα περιφερωμενα πολιτικα ορφανα της νομαρχιακης αυτοδιοικησης που τωρα μισουν θανασιμα τον φωτιαδη?ρε ανθρωπακια αυτο ειναι το πολιτικο σας αναστημα,ειστε πολυ κατω του μετριου και απο εσας θα περιμενουμε εργο..ρε ποντικακια της πολιτικης οντως το δημοτικο συμβουλιο ειναι σχολειο γιατι ο φωτιαδης γνωριζει τοσα για την αυτοδιοικηση οσα εσεις δεν θα μαθετε ποτε.....φτου σας ξεφτιλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΩΡΑΚΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ !ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είμαστε σοβαροί και μην βρίζουμε .Εγώ ενα πράγμα έχω να πω : Μπροστά στη σημερινή παιδική χαρά ο Βλάχος και ο Φωτιάδης σε λίγους μήνες θα φαντάζουν σαν αιρετοί της Ελβετίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο 10.36μμ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ,ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ.......................................................................................................ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ 4:20 Μ.Μ. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ (4) ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ο ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    Α! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΑ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΡΟΥΧΑ, ΓΥΡΟ ΜΕ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλοι μου ανθρωποι….ηδη αρχισατε να νοσταλγειτε τον Γιαννη Βλαχο …και που ειστε ακομη !!- Αν περασε Δημαρχος με οραμα από την πολη μας…το ονομα αυτου Γιαννης Βλαχος – εκτος των εργων που ολοκληρωσε (και μιλαμε για μεγαλα εργα -οπτικες ινες-αυτοκινητοδρομιο-υπογειο παρκινγκ στη Νομαρχια-τηλεθερμανση-αναπλασεις Γ.Παπανδρεου ,Κωστοπουλου ,περιφερειακων δρομων και παρκων-εκσυγρονισμος ηλεκτρονικος ελεγχος και καταγραφη ολου του υπογειου δικτυου της ΔΕΥΑΣ-αγορα νεοκλασσικων κτιριων ΤΕΔΚ, Μαλλιου κ.α-πιστοποιηση ΔΕΥΑΣ και Αυτοκινητοδομιου-αναπλασεις σε ολες τις γειτονιες της πόλης –κυκλικοι κομβοι που κατά γενικη ομολογια βελτιωσαν το κυκλοφοριακο –αντιπλημμυρικα εργα και ηλεκτροφωτισμος της κοιλαδας Αγιων Αναργυρων -ουτε 1 ευρω δανειο επι θητειας του ενώ ξεπληρωσε και δανεια προκατοχων του – ανακατασκευη των δρομων προς ΤΕΙ ,αναβαθμιση του πολιτισμικου επιπεδου και των τοπικων καλλιτεχνων και πολλα αλλα που ο χωρος δεν φτανει να γραψω), εκτος από αυτά λοιπον ηταν και παρα πολύ ΕΞΥΠΝΟΣ !
    Εφερε 10.000.000 στον δημο με το τελος της θητειας του, ώστε ο επομενος Δημαρχος να μην εχει να παρουσιασει τιποτε …(ουτε καν ΟΣΑ απο τα εργα του Βλαχου συνεχιζονται αναγκαστικα -γιατι αυτος ετσι εστρωσε τον δρομο) Ο Αγγελιδης λοιπον όχι μονο τα εργα Βλαχου δεν θα μπορεσει να ολοκληρωσει και βεβαια στο τελος της τωρινης τετραετιας ο Αγγελιδης θα απολογηθει και θα κατηγορηθει όχι μονο γιατι δεν θα εχει να παρουσιασει δικο του εργο ,αλλα γιατι δεν υπηρξε ΟΥΤΕ σωστος διαχειριστης των χρηματων που εφερε ο Βλαχος ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ και αξιος να συνεχισει τα εργα του Γιαννη Βλαχου !
    Αλλα που να βρεις πολλους να εχουν αυτό το μυαλο κι αυτό τον τροπο σκεψης …όταν δεν εχουν την υποδομη ,τις εμπειριες, το επιπεδο και την αρχοντια που εχει ο Γιαννης Βλαχος .
    Γι`αυτό εμεις οι απλοι ΝεοΔημακρατες ειμαστε υπερηφανοι και γνωριζουμε ότι ο Βλαχος είναι πολιτικο κεφαλαιο για τον τοπο μας και όχι μονο !
    Κι επειδη γνωριζω ότι καποιοι θα αρχισουν τους (ασφαιρους ) πυροβολισμους…θα σας απογοητευσω ,αλλα δεν θα ασχοληθω!
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ εγραψε ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλοι μου ανθρωποι….ηδη αρχισατε να νοσταλγειτε τον Γιαννη Βλαχο …και που ειστε ακομη !!- xaxaxaxaxaxaxa
    ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΤΩΝ 150.000 € ΕΚΑΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ISDE ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ 800.000 € !!!, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ 45.000 € ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ !!!, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΜΕΤΟΧΙΟΥ 760.000 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΙΝΟΥΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ)ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .... ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

    ΟΝΤΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΙΝΟΥΣΑΣ (ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ) ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΑΚΧΕ….ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΗ …
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ …
    .ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ , ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ,
    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ …ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΣΑΜΑΡΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ