Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

EIΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ...


Ο Ντοµινίκ Στρος-Καν θεωρεί φυσιολογικές τις αντιδράσεις στην Ελλάδα. « Είναι αναπόφευκτο να µας κατηγορούν παρότι δεν φταίµεεµείς », τονίζει. « Η πραγµατικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά.

Οταν µια γυναίκα λέει πως δεν µπορεί πια να αγοράσει ψωµί,λέει την αλήθεια. Ολος αυτός ο θυµός είναι θεµιτός.Οι άνθρωποι στον δρόµο έχουν την αίσθηση ότι τους εξαπάτησαν. Κι ας είναι οι ίδιοι που µαγείρεψαν τα στοιχεία, που δεν έχουν πληρώσει φόρους, κάτι που είναι λίγο σαν εθνικό σπορ. Η απάτη πάει σύννεφο.

Αν δεν είχαµε έρθει θα είχαν πέσει στην άβυσσο. ∆ύο εβδοµάδες αργότερα, η κυβέρνηση δεν θα µπορούσε πλέον να πληρώσει τους δηµοσίους υπαλλήλους, οι πολίτες θα είχαν αποσύρει όλες τις καταθέσεις από τις τράπεζες. Θα είχε επέλθει πλήρης κατάρρευση ».
 

Πηγή :"TA ΝΕΑ"

12 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.....ΚΑΙ....ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...........................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SKATA ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ! Η ΣΤΗΝ ΜΟΥΤΣΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ..ΣΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.12 ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο τύπος ο Στρος-Καν να μην μας μιλάει για εντιμότητα.Αυτός δεν ήταν που όποια γκόμενα πηδούσε την βόλευε σε θέσεις με 20.000-30.000 Ευτώ μισθουδάκι,μεγαλύτερο και από τον μισθό του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ?Δικά του λεφτά ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό τον τύπο που βλέπετε με αυτή τη φάτσα παίρνει 1.000.000 ευρώ μισθό τον χρόνο και παρέα με τον κολλητό του και σύντροφό του στην Ελλάδα έκοψαν συντάξεις των 650 ευρώ και μισθούς των 1000 , έφτασαν την ανεργία στο 15% ( ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ) και από πάνω λέει ότι μας έσωσε ο αλήτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. - -25% ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
    - ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ
    - 15% Η ΑΝΕΡΓΙΑ(45% ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ)
    - Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ
    - 5% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
    - ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ
    - ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΗ
    - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
    - ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
    - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς φταίμε ! Ο ένας μας λέει κοπρίτες , ο άλλος κλέφτες , ο άλλος απατεώνες , ο άλλος τεμπέληδες και δεν τους έχουμε πάρει με τα αυγά και τα γιαούρτια ακόμη .
    Όλοι αυτοί που μας βρίζουν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΞΕΡΕΤΕ,Ο Κ..ΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΧΩΡΑΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ.........................................................................................Υ.Γ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mono mia einai h lysh sto oikonomiko adiexodo toy laou epistrofh sthn draxmh.Mexri tote stamathste na plhrwnete tis trapezes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα στραγάλια να τα βάλεις εκεί που ξέρεις παλιοντιντί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ 9.44 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ