Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ...


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Μετά τον Μιχα'ί'λοφ και τον Οκόνκο, αρκετοί ακόμα ξένοι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις Σέρρες προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Πανσερρα'ι'κό, όπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Η άφιξη των Αντόνιο Μιχα'ί'λοφ και Τζόσεφ Οκόνκο στις Σέρρες είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με την εφημερίδα ''GOAL news'' η οποία σε χθεσινό της ρεπορτάζ αναφέρει πως κι άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να διαβούν την πύλη του προπονητικού κέντρου του Πανσερρα'ι'κού για να δοκιμαστούν από τον Παύλο Δημητρίου.




ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ» ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ 

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ «ΦΙΛΙΚΑ BLOGS» ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ  ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!

Ακουσον , άκουσον …ΜΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΆΝ ΈΡΘΕΙ  Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ «ΠΑΛΤΑ»  ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ;  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΝΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ , ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ – ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

23 σχόλια:

  1. ιακχε εισαι αρρωστος ΑΝΤΙΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν καταλαβα που ειναι το κακο να βλεπουν παικτες στον πανσερραικο. ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι τι θα βλεπουν αν φυτρωσε το κρεμυδακι στη γλάστρα? Κι ο Δημητριου τι ειναι δηλαδη ασχετος και δεν μπορει να ξεχωρισει τις ικανοτητες ενος ποδοσφαιριστη? μου φαινεται ιακχε γραφεις μονο για να γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιακχε πανε παιξε μπαλλα με τα τσικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:41 EAN O ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΟΧΙ ΟΙ ... ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ Ίακχε, με Δημητρίου ή Μουρίνιο, ο Θεοδωρίδης σαπάκια θα φέρει. Οπότε τι αγχώνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλιστα τωρα αχρηστεψαμε εντελως και τον Δημητριου. ο επόμενος παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει δικαιο ο Ιακχος, ο Δημητρίου θα κανει τις επιλογες; Παλι στραβα αρχιζουμε. Μας δουλευει ο Θεοδωρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΗΣΟΥΝΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ-ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΘΙΑΣΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ Ε??ENΩ ΠΡΙΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ.
    Α ΡΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕ Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. iakxe, διάβασα ότι το ένα καρναβάλι, αυτός ο Μιχαήλωφ, το βουλγαράκι μας άδειασε την γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δημητρίου είναισπαθί κια καλώς προχωρεί σε δοκιμές παικτών. Αλλά κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς τους ειδήμονες που μέχρι και σε πάνελ εκπομπής παρουσιάστηκαν ως οι σωτήρες του Πανσερραϊκού. Ο Θεοδωρίδης το είπε ανοικτά και πουλώ αλλά και παραχωρώ για πέντε χρόνια τις μετοχές. Που είναι όλοι τους; Γιατί κρύφτηκαν ; Πάλι στα λόγια μείνανε οι γνωστοί φαφλατάδες των Σερρών και πάλι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιοι καλέ αυτοί που συμμετείχαν στην εκπομπή του Περδικίδη ; Ας σοβαρευτούμε! Αυτοί πάντα στα δύσκολα θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό και πάντα λένε ψέματα. Στα λόγια κι εγώ γίνοναι πρόεδρος ομάδας αλλά για να γίνουν πράξεις πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Και αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι το κάνει μόνο ο Θεοδωρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:18 ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΙΟΣ; Ο ΙΑΚΧΨΟΣ ! χαχαχαχαχα ; ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΟΣΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΗΣΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΙΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΜΑΛΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ "ΑΝΟΣΤΗ, ΑΟΣΜΗ, ΑΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 5".

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΜΑΣΛΙΑΡΗ "ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΕ" , ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΒΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να κάνουμε έτσι είναι η π..... η ζωή . Ο Δημητριου είναι καλός όταν μας ξελασπωνει αλλα για να δει παικτες ανίκανος , ο Θεοδωρίδης είναι όταν ανεβάζει την ομαδα σουπερ λινγκ αλλα λαμογιο οταν η ομαδα δεν παει καλα , οι παικτες ειναι παικταραδες οταν κερδίζουν αλλα παλτα οταν χανουν κτλ. Αφου λοιπον θελεις να τα αλλαξεις ολα αυτά ιακχε γιατι δεν λες στο φιλο σου το Γουνα να εμφανισει τους κρυφους αγοραστές του ή μηπως θα παραμείνουν κρυφοί για μια ζωή .....Ας βγαλουν πρωτα τα καβουρακια απο την τσεπη ,που απο οτι φαινεται εκαναν φωλια εκει μεσα, και υστερα τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσυ κ.ιακχε δεν έχεις ουτε τελος ουτε αρχη. Εισαι δυστυχως απο εκεινα τα μιζερα τυπακια που πανε οπου φυσαει ο ανεμος επειδή που και που τους πεταν και κανενα ξεροκοματο. Φαε λοιπον τα αποφαγια που σου δινει ο Χρυσαφης και η παρεα του μεχρι να βρεις κανενα άλλο αποβρασμα της σερραικης κοινωνίας να υποστηριξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MA TI EINAI AYTA ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ; ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ; ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΠΑΡΚΕΡ ;
    Η ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ , ΜΕ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ, ΚΙΣΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΠΑΛΤΑ". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παλι θα κλαιει και θα ζητα
    του χρονου τα ευρω μας..
    αν δε υπαρχει και κανας αγωνας κλπ κλπ
    βλεπω τα εισητηρια 25αρια και τα γνωστα κλπ κλπ

    ουστ
    ακομψο αλλα φευ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν ανατρεξεις λιγο στην ιστορια θα δεις ποσες φορες μας ξελάσπωσε ο Δημητριου. Και στην τελικη δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να καταφερεσε ετσι για εναν ανθρωπο που εχει τιμησει τη φανελα του πανσερραικου και δεν εχει δωσει ποτε και σε κανεναν δικαιωμα για τιποτα. Σεβασου τελος παντων καποιους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΣΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ.

    Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ , ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προφανως δεν ξερεις και πολλα απο την ιστορια του πανσερραικου. κι επειδη φαινεται οτι εισαι τελειος ασχετος καλυτερα σταματα να ασχολεισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν αποκαλύψεις την ταυτότητα σου, τότε να μιλάς έτσι για ανθρώπους και καταστάσεις. Λίγα τα λόγια σου για τον Δημητρίου που και σωστός άνθρωπος είναι και καλός επαγγελματίας. Πάντα αθόρυβος αλλά με σεβασμό απέναντι στην ομάδα και φυσικά ποτέ δεν κρύβεται. Και φυσικά δεν είναι σε θέση να σχολιάσεις τη δική μου ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ