Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η "ΠΟΥΣΤΙΑ" ... (1ον)


ΗΤΑΝ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ...
ΕΝ ΑΡΧΗ ΜΕ "ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΑΡΑ"  ΖΗΤΗΣΑΝ
ΤΑΧΑΜΟΥ - ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ...

Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΤΗ

4 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.......................ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ....................ΖΗΤΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο κ. Αντιδήμαρχος δεν γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ σε κρατικό έγγραφο που φέρει το εθνόσημο , δεν καταγράφεται προσωπική άποψη ή κρίση με γενικούς -αόριστους χαρακτηρισμούς, όπως η τελευταία παράγραφος. Παρατίθονται στο έγγραφο πχ οι ανακρίβειες , αριθμημένες και δίπλα η εξήγηση, η οποία αναφέρεται σε στοιχεία όπως πραγματικά γεγονότα με ημερομηνία, αριθμοί αποφάσεων, ΦΕΚ κλπ.
    ΠΡΟΣ κ. Δασκαλόπουλο: Εάν είστε μόνιμος υπάλληλος καλόν είναι να περάσετε από Εισαγωγική Εκπαίδευση Δημοσίων Υπαλλήλων, κάτι που προφανώς δεν κάνατε ή εφόσον κάνατε "χαζεύατε" την ώρα του μαθήματος.
    ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ,Ο ΖΗΣΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΣΙΔΙ..................................................................................................................................Υ.Γ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΑΟ,ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΤΟ (ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ