Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΑΝΤ - ΜΙΝΕΪΚΟ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο "ΑΤΟΛΜΟΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 



Ήταν 6 Μαρτίου 2009, όταν ο Καραμανλής ζητούσε συναίνεση από τους Αρχηγούς των κομμάτων για την σωτηρία της πατρίδας μας.

Ο ανεύθυνος  Γιώργος Τσάντ – Μινέϊκο – Παπανδρέου ζήτουσε εκλογές ( για την φουκαριάρα τη μάνα του)

Δεκατέσσερις μήνες μετά τον Μαϊο του 2010 παρέδιδε αμαχητί και ολοκληρωτικά την χώρα στους Ευρωπαίους  τοκογλύψους και στο ΔΝΤ .

Τώρα ο Γιωργάκης προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια της πολιτικής του ζητά συναίνεση αναζητώντας συνενόχους …

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΟΝΟΣ

14 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΞΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ,ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ........................................................................................................................................Υ.Γ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΣΚΕΠΟΤΟΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H AΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.......................................................................................Υ.Γ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ (ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑ)
    ΒΛΑΞ -ΣΤΗΜΕΝΟΣ -ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ -ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ- ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ -ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ- ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΣ- ΧΑΪΒΑΝΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ- ΓΛΥΦΤΗΣ- ΑΝΕΡΓΟΣ- ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΑΙΝΟΙ,
    ΑΙΣΙΧΤΗΡ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο κ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατόν, κάποιος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, να πιστεύει αυτόν τον απίθανο σαλτιμπάγκο που ακούει στο όνομα Παπανδρέου; Είναι δυνατόν, ακόμα και σήμερα, μετά από τα αναρίθμητα κατά συρροή ψέμματα που εστόμισε ο σημερινός πρωθυπουργός, να υπάρχουν άνθρωποι, λογικά σκεπτόμενοι, που τον στηρίζουν;
    Όχι αγαπητοί μου...δεν είναι δυνατόν...
    Απλά υπάρχουν τα ιδιοτελή λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζουν το τσιμπούση τους πάνω στο κουφάρι της ψωροκώσταινας στηρίζοντας το αδιανόητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ύστερα, με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε εσείς οι Πασόκοι, θέλετε συναίνεση. Βρε ούτε συνέυρεση σας αξίζει. Περιφρόνηση σας χρειάζετε, γιατί παλλικαράκι των εκατομμυρίων που στηρίζετε τον...Πρωθυπουργό σας- να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε- τόσα ξέρετε τόσα λέτε. Εκτός κι αν είσαι κι εσύ απ΄ αυτούς που τα έφαγαν μαζί με τον χοντρό, που είχε δεν είχε σας αποκάλεσε και ...κοπρίτες και δεν ντράπηκε λιγάκι να μιλάει έτσι για άτομα που αγκαλιάζουν έτσι το κόμμα τους κι αγνοούν πόσο κακό κάνουν στη χώρα μας. ξαναθυμηθήκατε τον Καραμανλή, αλλά ξεχάσατε πόσο ήταν το χρέος και πόσο έφτασε. βρε κουνάτε το κεφάλι σας να δείτε μπας και σας έχει λασκάρει καμιά βίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 8 Μαρτίου 2011 11:57μ.μ εσένα σε γ*μ**ν και σ'αρέσει, κάτσε να φας το ΔΝΤ στον κόλο σου, εμείς τι φταίμε????? Κάτι κωλοπασοκάκια και ανεύθηνα άτομα που πίστεψαν τις μαλακίες του αμερικανάκια προθυπουργού σας, που σας τα παίρνει χοντρά από την τσέπη σας με το έτσι θέλω ( ΦΠΑ, ΒΕΝΖΙΝΗ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ Κ.ΑΛ.) σε λίγο δεν θα τρώτε στραγάλια Ξάνθης, αλλά κοπριές και αν τις βρείτε και αυτές. Όσο για την στήριξη του ελληνικού λαού προς τον προθυπουργό σας είναι μόνο από κάτι κοπρόσκυλα σαν και σένα. Πάντως πρώτη φορά βλέπω τσογλανάκια σαν και του λόγου σου , να τα γ**μ**ν και να λένε ευχαριστώ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 2:46 μ.μ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΚΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ.
    ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΕΡΑΣΤΟ-H ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠIΚΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ BLOGS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΑΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πρασινομπλέ πρωτοκλασάτα λαμόγια που ρήμαξαν τη χώρα, θα την κάνουν με ελικόπτερα. Άλλωστε αυτό συνηθίζεται στις λογής τριτοκοσμικές μπανανίες. Τα τσιράκια και οι λακέδες τους, οπαδοί, παπαγαλάκια και λογής παρατρεχάμενοι, πού θα πάνε να κρυφτούν;;;;;; Όσοι στηρίζουν το άθλιο και σάπιο πολιτικό φεουδαρχικό κατεστημένο είτε στις γαλάζιες είτε στις πράσινες αποχρώσεις του, είναι συνυπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΕΣΥ 9.59 ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ.............................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς 4:03μ.μ οταν μου λες οτι τον πρωθυπουργο σας τον στηριζει ο ελληνικος λαος τοτε κατσε και σκεψου ποιανου μυαλο απο τους δυο μας ειναι ιδιο με το σπερμα του. και οσο για τα σεξουαλικα φαινεται ποιος εχει τα προβληματα απο τη στιγμη που το δικο σου ανωμαλο μυαλο πηγε εκει και οχι το δικο μου. οσο για τα BLOGS τα διαβαζω αλλα γραφω σπανια μονο οταν διαβαζω κατι μαλακιες σαν τις δικες σου και αναρωτιεμαι, ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσο χαυτομουνηδες σαν και του λογου σου;;;;;;;;; Ε!!! δυστυχως εισαι ενα απο τα ανεξηγητα αυτα φαινομενα. αντε και του χρονου οταν θα εχεις ξεμπερδεψει το μυαλο σου απο το σπερμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ : ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΟΝΔΡΗ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ '' ΚΑΛΑ Π**ΤΣ@ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ? '' ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ