Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΘΥΜΑ ΑΠΡΕΠΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (video)

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΥ - ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ TV ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

1η ΕΠΙΘΕΣΗ : O  Πρέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαβασιλείου εγκαλεί τον Αντώνη Αναστασίαδη «για ανάρμοστη συμπεριφορα και μεθοδεύει την αποβολή του από το Δημοτικό Συμβούλιο  τον απειλεί  με την φράση "ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ" και καλει την γραμματεα να  γραφτεί δύο φορές στα πρακτικά  ότι «τον κάλεσε να επανέλθει στην τάξη» και δήθεν αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Είχε προηγηθεί η υστερική επίθεση του Ακη Αγοραστού προς τον Αντώνη Αναστασιάδη για την αποτροπή της οποίας ο Πρόεδρος  κ. Παπαβασιλείου ουδεμία προσπάθεια ή παρατήρηση έκανε.
  Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
Ο Αντώνης Αναστασιάδης πλησιάζει τον Αθανάσιο Γάτσιο , δημοτικό συμβουλο της Αντιπολιτευσης, που καθεται δίπλα στον Ακη Αγοραστό και συνομιλούν.
Προσέξτε τον κάμεραμαν τοιυ ΔΙΚΤΥΟ TV που πλησιάζει ειδικά τους δύο άνδρες και παράνομα χωρίς την άδεια αυτών μαγνητοσκοπεί μια ιδιωτική συζήτησή τους  !!!!(είναι αυτό δημοσιογραφικό καθήκον;)
2η ΕΠΙΘΕΣΗ :  Ο Αντώνης Αναστασιάδης  ενω συνομιλεί με τον Αθανάσιο Γατσιο δέχεται φραστική επίθεση από τον Δημοτικό Σύμβουλοτο της συμπολίτευσης Ιωάννη Δήμου και αποχωρώντας αντιλαμβάνεται  ότι είναι θύμα παράνομης μαγνητοσκόπισης , αφού η δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη  διακοπεί και συνεπώς δεν υπάρχει  ζήτημα  και δικαίωμα μαγμνητοσκοπήσεων εκ μερους των Μ.Μ.Ε.
Προσπαθεί ο Αντώνης Αναστασιάδης να  αποτρέψει  την παρανομη και αυθαίρετη μαγνητοσκόπηση, κλείνοντας με την παλάμη του τον φακό και διαμαρτυρόμενος προς τον νεαρό κάμεραμαν ...
3η ΕΠΙΘΕΣΗ :   Ο νεαρός τσαμπουκάς κάμεραμαν του ΔΙΚΤΥΟ TV , σε μια επίδειξη της ανατροφής και του επαγγελματισμού του επιτίθεται στον Αντώνη Αναστασιάδη με τις ακατανόμαστες και υποτιμητικές φράσεις που ακούγονται στο βίντεο :
«ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΒΛΑΚΑ» «ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ;», "ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;"
«ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΝΔΡΑ , Ε ΑΝΔΡΑ;»

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ» ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ TV.

22 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ- ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ????Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ???ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΑ...ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ..ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια, το μερος που ο Αναστασιαδης διακοπτει 3 φορες τη συνεδριαση με κατι ακαταλαβιστικα που ελεγε το εφαγε ο μαρμαγκαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:05 , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΒΑΜΒΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ...

    Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

    ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ...Α ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατω τα χερια απο την κυρ αντωνη.
    τον κερβερο της πολης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TOY KYΡ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΑΧΑ ΕΞΕΜΑΝΗ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ.........................................................ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΠΙ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ( ΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΔΕΥΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ) ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ ( ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ) ΚΑΙ ΠΟΣΑ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ ΙΑΚΧΕ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΚΕΙ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΑΡΚΕΙ...Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ...ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ?ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΘΟΣ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΚΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΑΓΚΕΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΠΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑΝ 70ΧΡΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΣΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΖΗΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΑΚΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ , ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΦΥΛΑΚΑΣ -ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ". ΜΟΝΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΑΚΧΕ ΑΥΤΗ Η "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 70 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ.ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΣ Ε?ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ", ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν τραβουσε μονο η καμερα του Δικτυο αλλα και η απεναντι καμερα του stv. Ισως και αλλες.
    Απλως η καμερα του δικτυο ηταν ποιο κοντα.
    Ο καμεραμαν εκανε την δουλεια του και δεν εχει κανεις δικαιωμα να του κατεβαζει την καμερα μεσα στην αιθουσα.
    Αν δεν ηταν οι καμερες δεν θα ξεραμε τι ειχε γινει.
    Αλλα και αν ο Αγοραστος ή ο Δήμου επιτιθονταν στον Αναστασιαδη(στο διαλλειμα), θα ψαχνατε τις καμερες γιατι θα ειχαν τα πειστηρια.
    Αλλου ειναι το προβλημα και οχι στους καμεραμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ STV ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΣΡ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;ΠΑΣ ΚΑΛΑ;Η ΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΡΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ.ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΒΡΕ ΕΛΕΟΣ.ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗ=ΓΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 14 ΓΕΝΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΕΠΩΜΥΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΙΛΙΚΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ