Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΕΤΡΟ, ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ... ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ;



18 Μαρ 2011


Το είδαμε και αυτό! Απίστευτο: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ!!!


Και έχουν εκλογές αύριο στο σωματείο;
Διαβάζω και δεν πιστεύω σε αυτά που βλέπω στο τοπικό μπλόγκ των Σερρών iakxos! Απίστευτες καταγγελίες για ...δημόσιο υπάλληλο ...ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ:

7 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 5 ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 1 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ σοσια Λ Η Σ Τ Ε Σ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΜΙΖΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΛΗΣΤΗΣ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,ΧΘΕΣ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΒΙΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ειναι μολις η αρχη - προχθες παλι ξεφτιλιστηκαμε πανελλαδικα με το χαμηλοτατου επιπεδου δημοτικο συμβουλιο - γιναμε θεαμα και χλευη με τα καμωματα του αγγελιδη και του παπαβασιλειου - τοσο πια να επιβαλλουν την ταξη δεν μπορουν οι αχρηστοι ? νομιζαν οτι μπορουν να διοικησουν τον δημο οι ασχετοι ? μονο να δημαγωγουν ξερουν ο δημοσιουπαλληλακος δημαρχος του 30% ,ο γιατρουδακος του ικα προεδρος και η σαρα-μαρα-και το κακο συναπαντημα συμβουλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 6.10 ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΕΞΩ ? ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ? Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΈΞΩ ? ΓΙΑ ΛΑΓΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ