Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ ... ΠΡΟΣΕΧΕ

«American Bar» το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω Αναστασιάδη ;


«American Bar» θύμιζε την Τετάρτη (16/3) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, λόγω του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Αναστασιάδη, γεγονός που οδήγησε τον πρόεδρο του σώματος Βασίλη Παπαβασιλείου να ζητήσει από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόδωρο Μηλίδη, να τον «μαζέψει».   Τα αίματα «άναψαν» στη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την έγκριση της πληθωριστικής προσαρμογής τιμολογίου ΔΕΥΑΣ. Η τακτική του Αντώνη Αναστασιάδη, αν μην επιτρέπει τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, να τοποθετηθεί επί των ενστάσεων της αντιπολίτευσης, οδήγησε τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης Άκη Αγοραστό, να τον επιτεθεί λεκτικά (EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ;) με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτάη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να αποχωρήσει η παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη.

Στη διάρκεια του διαλείμματος, ο Αντώνης Αναστασιάδης επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ( ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ) και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, απετράπησαν τα χειρότερα. (ΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ...) Τελικά, η πληθωριστική προσαρμογή τιμολογίου της ΔΕΥΑΣ εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών κατά πλειοψηφία .

 ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ    χαχαχα


http://l.wbx.me/l/?p=1&instId=6177252e-52f9-49be-a4f1-c6c5df87f1b5&token=0165e01294ba44bb263dfcbf04c8901f2b475a990000012ed4afc44b&u=http%3A%2F%2Fwww.infoserres.gr%2Fserres%2Findex.php%2F2009-01-05-10-03-14%2F3720-amerikan-bar-to-ds-logo-anastasiadh.html


19 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    1. ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΠΕΠΟΝΙ, ΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ.

    2. ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ ΕΚΑΗΚΕ, ΜΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΕΒΗΚΕ Η ΦΕΤΑ.
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΑΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΤΟΤΕ:
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
    (Σ.Ε.Λ.Π.Α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ. ΟΧΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTH MONO H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ Κ...ΛΟΠΑΙΔΟ.......................................................Υ.Γ.ΙΑΚΧΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟ BLOG ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΠΛΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞ' ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΚΟΠΑΔΙ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟ "ΜΑΖΕΥΕΙ" Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΩΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α! ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΚΑΘΗΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ 6:32 Μ.Μ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ Κ...ΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ.. ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΕΣΥ 6:32 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΝ- ΑΝΤΩΝΗ???? ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α βε τι χωριάτης είναι αυτός ο καμέραμαν... μόνο μαγκιά (δουλεύει στο Δίκτυο για..) - α βε απο πού αλλού να ταν...

    Απλήρωτοι μάγκες... το παίζουν σκηνοθέτες-καμεραμάν-μοντερ της σχολής Παπαμιχαλάκη-Γκόνη...

    Όλοι τους μ*λ*κες της υπόθεσης κάθονται και δουλεύουν υπερωρίες για Μαγκριώτενα και Τηλεθερμανσάκια, δεν μιλάω για Θόδωρα... και άλλους αυτοί έχουν να παίρνουν από τότε που άνοιξαν τα κανάλια...

    Θυμάμαι τότε που πρωτοέπιασα δουλειά σε κανάλι - ο παπούς με ρώτησε: πώς μπορείς με τόση βρώμα; (εννοούσε τα κανάλια δίπλα στους δρόμους - νόμιζε ότι τα καθάριζα)...

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα μπινελικια του κυρ αντωνη (με μικρο α)ακουστηκαν και απο τη τιβι-θυμησαν,οταν κυνηγουσε τον γουνα ,με τους γυφτονταβαδες-ασχετα μετα στα δικαστηρια αν παρακαλουσε-αλλα σαν να μας τα επρηξε ο δημαρχοσυντηρητος(θαρθω μαζι σου αλλα κλπκλπκλπ)-τωρα το θα σε γαμησω μαλλον τουμεινε οταν επι βλαχου τον αποκαλουσε παρουσια κοσμου,καποτα-τον βλαχο βεβαιως ,βεβαιως-ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ στα γηρατια -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti eginan ta lefta apo ta dentra? Bgainei kai o Martios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
    Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ...
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ . Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

    Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΒΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ...

    CAPITO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ "ΙΑΚΧΕ Α.Ε.ΛΑΣΠΗΣ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΑΝΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ...ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΙΑΚΧΟΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.Α ΡΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιές ιδιωτικές συνομιλίες βρε άσχετε ΙΑΚΧΕ, αγράμματε δικηγόρε?!!
    Και οι δυό παπάρες (ο ψυχάκιας και ο γέρος), μπροστά στις κάμερες δεν άρχισαν να βρίζονται να να χτυπούν χέρια και πόδια στα τραπέζια και τα πατώματα σαν υστερικοί?!
    Μετά τη δήθεν λήξη της συνεδρίασης και το δήθεν διάλλειμα,
    και πάλι μπροστά σε ΟΛΟΥΣ (και φυσικά και στις κάμερες), δεν άρχισαν να κάνουν τις μαγκιές τους?

    ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ λέει!!.
    Ναι. Ιδιωτικές με τον Ίντο μπροστά, τον Γάτσιο, τους παραδίπλα, και τους απέναντι.!!

    ΑΡΡΩΣΤΕ έ άρρωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΧΕΙΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.......................................................................................................................Υ.Γ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ιακχε στο δημοτικο συνβουλιο ηταν..μεσα στην αιθουσα.τι μας λες ιδιωτικη συζητηση μας λες..ξεκολα..μην μας παιρνας για χαζους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΘΛΙΕ 11.07 μ.μ.ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ......................................................................ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΕΡΑΚΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΔΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 Μ.Μ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
    ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΑΠΑ.
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ
    ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ?
    ΠΑΥΛΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ?
    ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΛΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...................................................ΠΑΠΑΡΑ Ε ΠΑΠΑΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οτι ναναι ειστε ρε.
    Ποια ιδιωτικη συνομιλια? Αν ηταν ετσι δεν επρεπε να δειξουν και το γιαουρτωμα του Παγκαλου γιατι ειχε ιδιωτικη συνομιλια με τους κατοικους της περιοχης.
    Πατε καλα?
    Και λιγο πριν ο Αναστασιαδης επιτεθει στον καμεραμαν, παει να ορμηξει στον Αγοραστο και τον κραταει ο Ιντος. Και αυτο ιδιωτικο ηταν?
    Και αν δεν τον κρατουσε και ορμουσε και πεφτανε φαπες δεν θα επρεπε να το δουμε γιατι ηταν διαλλειμα?
    Μην τραβατε απο τα μαλλια δικαιολογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στην ακρη του μυαλου σας,ναχεται
    την ΑΠΟΧΗ του κοσμου (κοσμεω-ω )των Σερρων .
    οσο για τον κυρ αντωνη χτες-αστα να παναι-
    \μπερδεψε τον αντωνη του με τον γιωργο τον Καραισκάκη-στα πανηγυρια και τις καταπατησεις ,επι σειρα δεκαετιων ,μεσα στα σερρας(βλεπε ανδρεου,λοφοι ,καλκανη ,το μεγαλυτερο-επικυνδυνο αυθαιρετο εναντι δημαρχιακου μεγαρου κλπ κλπ ??????)
    και εξω- μαλλον διαβαζε η σπουδαζε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ