Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;


KAMINHΣ : «Να γυρίσουν στις πατρίδες τους οι παράνομοι μετανάστες»


Στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής παρέστη την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και μίλησε εφ' όλης της ύλης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην «κατάντια», όπως χαρακτηριστικά είπε, της Αθήνας και στην ανασφάλεια των πολιτών, με ολόκληρες γειτονιές της πόλης να έχουν «γκετοποιηθεί». «Ολόκληρες γειτονιές έχουν γίνει άβατα» ανέφερε. «Κάτοικοι και επιχειρηματίες την εγκαταλείπουν μαζικά. Η σύνθεση της πόλης αλλάζει ραγδαία. Υπάρχει διαδεδομένο αίσθημα ανασφάλειας. Αν δεν δώσουμε στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα».

Παράλληλα, ο δήμαρχος τόνισε πως πρέπει να αναζωογονηθεί το κέντρο της Αθήνας, να επιστρέψουν οι κάτοικοι στις κεντρικές περιοχές, ώστε να αποφευχθεί η γκετοποίηση. Πρότεινε να γίνουν φοιτητικές εστίες τα εννέα κεντρικά ξενοδοχεία που έκλεισαν τους τελευταίους μήνες και να ανακτηθούν οι καταπατημένοι δημόσιοι χώροι. Σημείωσε ακόμη πως, από την πρώτη μέρα της θητείας του, δεν έχει σβήσει καμία κλήση για παράνομη στάθμευση, ενώ παρουσίασε το πρόβλημα των τραπεζοκαθισμάτων που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια. (ΣΤΕΡΓΙΟΥ , ΑΚΟΥΣ ;)

Για το μεταναστευτικό, ο κ. Καμίνης επισήμανε την ανάγκη καταγραφής όλων των μεταναστών που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και την απέλαση των παρανόμων. «Η πολιτική μας στο μεταναστευτικό θα πρέπει να αποσκοπεί στην κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη, στην καταπολέμηση τις παράνομης μετανάστευσης και διαχείρισης του φαινομένου των παρανόμων μεταναστών, που είναι ήδη στη χώρα. Πρέπει αυτός ο πληθυσμός να βγει από την αφάνεια. Να καταγραφεί, να τακτοποιηθεί. Όλοι οι παράνομοι θα πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα γεγονότα της κατάληψης της Νομικής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αρνήθηκε να δώσει στέγη το βράδυ της Νομικής, «γιατί θα ήταν σαν να έδινε ο δήμος πολιτική κάλυψη». (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ )

«Αυτή η αθλιότητα πρέπει να σταματήσει» είπε επίσης, αναφερόμενος στον καταυλισμό Ρομά και μεταναστών στο Βοτανικό. «Πρέπει να μετεγκατασταθούν, αλλά ο δήμος δεν μπορεί να το κάνει μόνος του». «Θα προασπιστούμε τα δικαιώματα για όλους. Κυψέλη, Κολιάτσου κινδυνεύουν να γίνουν μικροί "Άγιοι Παντελεημονες"» συμπλήρωσε.

14 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ . ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ . ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΚΑΜΙΝΗΣ , ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ(ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ) , ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΛΟΒΕΡΔΟΣ , ΝΤΑΡΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΙΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ . ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ . ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΙΑΚΧΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ . ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελεος ιακχε , ελεος .... απο τον Μιχαλολιακο της χρυσης αυγης μας πας στο τζιρακι του Πασοκ .
    Γενικος Γραμματεας στο δημο ( αυτος που κανει κουμαντο)ειναι το δεξι χερι του Ραγκουση , βαζει τον Καμινη να λεει αυτα , μπας και ξεχασει ο κοσμος τι μας εχουν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ( ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ), ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν δεν κάνω λάθος ο κύριος αυτός είναι τόσο άχρηστος που στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας παραιτήθηκαν τρεις αντιδήμαρχοι και έξι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας καταψήφισαν την πρότασή του για τους μετανάστες . Αυτός είναι χειρότερος απο τον δικό μας τον Αγγελίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΙΑΚΧΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ , ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ... ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ BLOGGER

    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 5 ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ............................................................................................Υ.Γ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε μα πραγματικα θα ηθελα να επιστρεψουν οι αρχαιοι θεοι, να επιστρεψει ο Χριστος, να επιστρεψουν οι αρχαιοι φιλοσοφοι ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ,
    ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.V. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ BLOGGER, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ
    ΚΑΙ ΝΤΟΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΒΗΜΑ,
    ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ,
    ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΙΑΚΧΕ ΕΧΩ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 600 ΔΙΣ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ( ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) :
    α) ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 25% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 150 ΔΙΣ
    β) ΤΑ 25 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    γ) ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ 2010 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ( ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ , ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ , ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Κ.Λ.Π.)
    δ) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 100 ΔΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ
    ε) ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΕΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ( ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ)

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ