Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Κ.

Ανοιχτή Επιστολή του κ. Κώστα Σίμογλου - υποψηφίου Δημάρχου Σερρών, - προς τον κ. Ιωάννη Μωϋσιάδη - υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -.




Αγαπητέ κ. Μωϋσιάδη
Εν πρώτοις θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να προβώ σε υποδείξεις δεδομένου ότι και την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχεις υπηρετήσει από την καίρια θέση του Δημάρχου Σερρών, αλλά και γνώση των συνθηκών στο νομό έχεις ως πεπειραμένος μηχανικός – μελετητής – κατασκευαστής.

Απλώς θα ήθελα να σου ζητήσω να δεσμευτείς δημόσια όπως και με την παρέμβαση σου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Ψωμιάδης, ότι το Νομαρχιακό Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών το οποίο περιέρχεται στην Περιφέρεια, θα αποτελέσει το κεντρικό όργανο για τον αγώνα της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία, με έδρα τις Σέρρες.

Οι λόγοι που το επιβάλλουν είναι πολλοί θα περιοριστώ όμως στους σημαντικότερους:

-Είναι το πρώτο κέντρο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και είναι αμιγώς Νομαρχιακό.

-Έχει δικές του εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό τόσο για την καταπολέμηση των κουνουπιών όσο και για έρευνα.

-Για την δημιουργία του συνέβαλλαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αλλά και οι κάτοικοι του Ν. Σερρών με το γνωστό “κουνουπόσημο”.

-Έχει επιστημονικό προσωπικό το οποίο έχει εκπαιδευτεί στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και σε κέντρα καταπολέμησης κουνουπιών στην Γερμανία και Ιταλία.

-Έχει διεθνή αναγνώριση με αποτέλεσμα για δύο χρόνια να έχει αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης των κέντρων καταπολέμησης κουνουπιών.

-Έχει οργανώσει διεθνή συνέδρια εκ των οποίων το τελευταίο παγκόσμιας εμβέλειας, με συμμετοχή από όλες τις Ηπείρους (Ευρώπη, Β. και Ν. Αμερική, Αφρική, Ασία).

-Έχει αδελφοποιηθεί με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, στο πλάνο του δε ήταν η δημιουργία στις Σέρρες κέντρου εκπαίδευσης στελεχών καταπολέμησης κουνουπιών για όλη την Ελλάδα, με την συνεργασία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

-Τέλος έχει χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκά προγράμματα, που δείχνει ότι έχει αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη σοβαρότητα από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ας μην ξεχνάμε ακόμη ότι το Ν.Κ.Κ.Κ.Σ. αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στο Νομό μας. Τουρισμός και κουνούπια δεν μπορούν να συνυπάρξουν. 

Περιμένουμε όλοι οι Σερραίοι τη δέσμευση σου, όπως και τη δέσμευση του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Ψωμιάδη.        

Με τιμή
Κώστας Σίμογλου  

3 σχόλια:

  1. Υ.Γ. Απαιτούμε να γίνει επίσης και Κέντρο καταπολέμισης κατσαριδών διότι θα αποτελέσει επίσης σημαντικότατο έργο υποδομής στο Νομό και να εκπαιδευτούν στα καλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου για την καταπολέμιση της κόκκινης φτερωτής κατσαρίδας οι Σερραίοι , οι οποίοι εν συνεχεία θα μεταλαμπαδεύσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους απανταχού έλληνας, προάγοντας έτσι τη γνώση της κατσαριδοκτονίας στα μήκη και πλάτη της υδρογείου. Ακολούθως δε, να κατασκευαστεί το πρώτο κέντρο καταπολέμισης του ψύλλου, εν συνεχεία της αλογόμυγας και αφού δημιουργηθούν άπαντα τα κέντρα καταπολέμισης ζουζουνιών να αιτηθούμε Κύριε Περιφερειάρχα μου, την πατροπαράδοτη ένταξη μας στο Βιβλίο GUINNES! Παρακαλούμε δε, τα ανωτέρω να γίνουν ταχέως, ίνα προληφθεί το επερχόμενο φαινόμενο της χρεωκοπίας της χώρας μας!:PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΠΤΟΜΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ,ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ....ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΤΙ...ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ