Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ... «ΚΑΘΑΡΟΣ» Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ




Το πολύφερνο πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αφού ολοκληρώθηκε  η σχετική  έρευνα αποφάνθηκε ότι ουδεμία από τις  ανώνυμες καταγγελίες κατά του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου, Αλέξανδρου Χρυσάφη, μπορεί να στοιχειοθετήσει  κακοδιαχείριση  της περιουσίας του ΕΒΕ Σερρών  και αξιόποινες πράξεις του Προέδρου.

 Οι ανωνύμως καταγγέλλοντες, γνωστοί στους κόλπους της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού μας, θα βρεθούν σύντομα προ δυσάρεστων εκπλήξεων


Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ
ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
 "ΩΣ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ"

9 σχόλια:

  1. ε οχι που θα τον εβγαζαν βρωμικο . στην ελλαδα ζουμε ρε.... βλεπω ομως ετρεξες να υπερασπιστεις το φιλαρακι σου ...καλο ειναι να μη μιλατε για λασπες που επιστρεφουν πανω σε αλλους γιατι για το ποτε θα βρεθειτε καποιοι απο σας λασπωμενοι ουτε που θα το καταλαβετε κυριε ΧΡΥΣΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου χρυσαφη-ιακχε που υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου.ειναι πλεον βεβαιο οτι εσυ εισαι ο ιακχος η ενας απο αυτους.αλλα λυπαμαι παλι λες ψεματα.τυχαινει να γνωριζω γιατι η υπηρεσια που εργαζομαι ειναι κοντα πολυ κοντα σ'αυτους που σε ψαχνουνε.και λυπαμαι κ. χρυσαφη που θα γινω μαντης κακων αλλα ειναι εξαλλοι μαζι σου και οι συναδελφοι μου.και επειδη δε σε γουσταρω καθολου μια και μου επαιξες και εμενα που..τια δεν θα σε αφησω να δικαιολογηθεις.τα πορισματα λοιπον του σεδδ ειναι στην εισαγγελεια σερρων και οχι μονο καθαρος εισαι αλλα γινετε προανακρηση για απιστια σε βαρος του εβες σε βαθμο κακουργηματος.και σε λιγο καιρο θα παει αιθουσα η υποθεση σου και οχι αρχειο οπως παρακαλας.οσο αφορα το σδοε το πορισμα αναφερετε για μετα χρυσαφη εποχη και νυν προεδρου πολιτη.ολα καθαρα οντως.αλλα για προεδρια χρυσαφη στην αναπτυξιακη του εβες διαπιστωθηκαν τα ιδια με αυτα του πορισματος του σεδδ για τα οποια δα διωχθεις.ετσι ειναι κ.χρυσαφη καποια στιγμη θα σου την φερνανε.ετσι ευκολα νομιζεις καθαριζεις με το δημοσιο;ολα καποτε κ.χρυσαφη αποκαλυπτονται.γι'αυτο μην γραφετε ψεματα στον κοσμο.καθολου καθαρος δεν εισαι απο τα πορισματα γενικως.λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη τα ειδα τα πορισματα , τα οποια ειναι 2 κι οχι 1: απο το ΣΔΟΕ και απο Οικονομικη Επιθεωρηση , ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ 3:47 να δω τι θα λες ,γιατι απ οτι ξερω θα σταλουν στο ΕΒΕΣ την ερχομενη εβδομαδα , και εκει θα δεις οτι αναφερονται στο ελεγχο επι προεδριας Χρυσαφη και τα βρηκαν ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ , παρα τις λυσαλεες προσπαθεις καποιων για το αντιθετο.(Μαλλον μεσα σ αυτους εισαι κι εσυ )
    Υ.Γ :Κι εγω δεν τον γουσταρα μεχρι προσφατα τον Χρυσαφη αλλα με ολη αυτη την συμπαιγνια ατομων σαν την παρεα του 3:47 αλλαξα αποψη για πολλα.

    ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΒΕ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7 25 γεια σου ρε αλεκο.θελει η που..να να κρυφτει και δεν την αφηνει η χαρα που θα ελεγε και η περιφημη θεια.4 12 και 6 01 γεια σου ξανα ρε αλεκο κλπ κλπ και η θεια επισης μην σας κουραζω.καλα ρε που.. καθεσε ανα ωρα και γραφεις σχολια?3 47 μπραβο αγορι μου πεστα επιτελους γιατι δεν μιλαει κανενας για τον παρτα ολα.εχεις και πορισματα απο τα φιλαρακια σου τα σδοε.απο την προανακρητικη για κακουργημα που βουιζει ολη η σερρες που θα κρυφτεις?τι θα γραφεις τοτε στα μπλοκς.ολα ενταξει και καθαρα.οταν κατσεις για κακουργημα ρε παιδια το διανοηστε?κακουργημα το ψαξα γιατι μου φανηκε πολυ βαρυ και στενοχωρηθικα κιολας για τον μα..κακα.ηθελες και βουλευτης και πριν γινεις κακουργημα ρε συ?τουλαχιστον ραψτο και μη μιλας.μην προκαλεις οπως τωρα εμενα.μην μιλας σουτ.την εχεις λερωμενη κατσε κατω.
    ομως κακουργημα ρε δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι , ναι ο Χρυσαφης ειμαι το βρηκες χαχαχαχα νουμερο (γιατι ενας εισαι που τα γραφεις ολα )
    Μαθε λοιπον οτι ουτε ο χρυσαφης ειμαι ουτε κανενας με ενδιαφερει αλλα για την ταμπακιερα δεν μας ειπες: μεχρι τωρα ελεγες άλλα:(οτι το πορισμα ηταν για τον πολιτη ), τωρα που ξεσκεπαζεται η σκευωρια τι θα λες ξεφωνημενε;οτι γινεται προκαταρτικη ε και ; οποιοσδηποτε κανει μια ανωνυμη καταγγελια για οποιονδηποτε ξερεις οτι η εισαγγελια υποχρεουται να κανει προκαταρτικη . Αυτο ρε ασχετε δεν σημαινει οτι υπαρχουν στοιχεια , σημασια εχουν τα πορισματα των ελεγκτικων αρχων, και δυστυχως για σενα και τους φιλους σου αυτα ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
    Αν θελεις ελα στο επομενο Δ.Σ. του ΕΒΕΣ γιατι εγω θα ειμαι εκει και μπορω να σου συστηθω ...εσυ δεν ξερω ..γιατι ως γνωστον τα σκουλικια δρουν παντα ΑΝΩΝΥΜΑ..
    ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ρε επωνυμε 1 29 εισαι ο χρυσαφης και παραεισαι.αυτα που γραφεις για τις ανωνυμες οτι υποχρεουται κλπ,τα εχεις πει στην τηλεοραση νουμερο ε νουμερο!!!μην προσπαθεις να μπερδεψεις τον κοσμο.το πορισμα του σεδδ πηγε υπηρεσιακος στον εισαγγελεα και γινετε προκαταρκτικη για κακουργημα προσεξε.δεν μιλαμε για μια απλη καταγγελια καποιου μακακα.Μιλαμε για το πορισμα του σεδδ.και οι του σεδδ και αυτος που κανει προκαταρκτικη ξερουν πολυ καλα την υποθεση το τι εχει συμβει.δεν την γλιτωνεις.τωρα οσο αφορα το δσ του εβες δεν μπορω να ρθω γιατι οταν εισαι εκει λενε οτι ξημερωνεστε.εγω 11 το πολυ 12 ειμαι στο κρεβατακι μου.αν ερθω ομως θα εχω ενα κοκκινο γαρυφαλο στο πετο.ξερεις εσυ απο αριστερα πραγματα.απο φοιτητης θα θυμασαι.......τωρα εσυ που δεν δρας σαν σκουληκι...που την ειδες την επωνυμια δεν το καταλαβα.δηλαδη το πρωην μελος δσ ειναι επωνυμο?γραψε ρε κουφαλα το ονοματακι σου και το γραφω και εγω..δεν μασαω κυριε χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ