Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

IAΘΙΤΗ ... ΣΒΑΡΝΟΥΤ - 2 ( ξαναμάζεψε το χαλί)

   
ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΓΚΟΛΕΜΗ - Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΠΑΡΚΑ
(ΤΑ "ΝΤΟΡΑΚΙΑ" ΕΙΧΑΝ ΓΛΕΝΤΙ)

Φίλτατε ΙΑΘΙΤΗ,

Κρίμα για την αναστολή λειτουργίας του blog σου. Όταν ξεκίνησες να γράφεις θεώρησα ότι πάει να ανοίξει μια  συζήτηση για την μιζέρια με την οποία λειτουργεί η ΝΟΔΕ υπό τον Κ. Στάγκο, η οποία χρήζει ουσιαστικών «διορθωτικών παρεμβάσεων».

Όσο για την «κεντροαριστερή εκδοτική σκέψη» που αναφέρεις  στην απάντησή σου αυτή λειτούργησε ως «ομπρέλα» υπέρ του «Αθωνίτη» για να βγει αλώβητος  από τις επερχόμενες αποκαλύψεις. Δυστυχώς όχι μόνο αναδιπλώθηκες αλλά τράπηκες σε φυγή, την ώρα που όφειλες και έπρεπε να δρομολογήσεις καταστάσεις στον τοπικό κομματικό μηχανισμό, που ευτελίζεται από «τις πρωτοβουλίες» που αναλαμβάνουν τα «Ντοράκια» του κόμματος.

Και φυσικά αναφέρομαι στην φαεινή ιδέα του Γκολέμη να βραβεύσει τον Μπάρκα δήθεν «για την προσφορά του στο κόμμα» …  αλλά επί της ουσίας "εβγαλε την υποχρέωσή του" και τον επιβράβευσε  (με δαπάνες του κόμματος φυσικά) για την στήριξη που του παρείχε για την εκλογή του ως  Προέδρου της Τοπικής κόντρα στη Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Αν πρόκειται ο Σαμαράς να κάνει νέο κόμμα με τα «ρημάδια» του παρελθόντος , «πλανάται πλάνην οικτράν»

Αντί να ανοίξει η οργάνωση   στην βάση του κόμματος , κλείστηκε περισσότερο στο καβούκι της … μούδιασε ο απλός Νεοδημοκράτης όταν άκουσε τον Μπάρκα να επαινεί την Μπουτάκογλου και την Κουτρέση, που χρόνια λαφυραγωγούσαν χρόνια το κόμμα … και πρόσφατα  συστρατεύτηκαν απροκάλυπτα  με τον «ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ» στις Δημοτικές εκλογές κόντρα στην επιλογή του κόμματος.

Ενώ όλοι γνωρίζετε ποιο πρόσωπο (την μοδίστρα) και για ποιόν λόγο «έβγαλε» τα άπλυτά σας στην φόρα για το Ταμείο της ΝΟΔΕ, δίνοντας τις φωτοτυπίες των παραστατικών στο «ΝΤΡΟΚΑΝΑΛΟ» ( λόγω αρνήσεως του Καλαϊτζή να υποκύψει στις αξιώσεις περί αντιπαροχών)

Αγαπητέ ΙΑΘΙΤΗ,

Τώρα που το κόμμα της κόρης του ΑΠΟΣΤΑΤΗ, πάτωσε και βολοδέρνει το 1,5% όλες οι "Ντορούλες" έμειναν στην Νέα Δημοκρατία και συνεχίζουν να αποτελούν βαρίδια του κόμματος.

Ελπίζω να αναθεωρήσεις την απόφασή σου και να επιστρέψεις με θέσεις για να συμβάλλεις  στην απαγκίστρωση της ΝΟΔΕ από τα φυτά και τα παράσιτα ...


3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....................................... ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ................................ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Τ@ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βραβευθηκε γιατι απεκοψε την πορεια σημαντικών ενεργων μελων προκειμένου να ελεχθεί απο την χαμηλοταβανια το κομμα και να ζει αυτη καλα και μεις χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ