Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η "ΣΠΙΘΑ" ΒΟΥΛΕΙΑΞΕ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ...

   ΧΘΕΣ  Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΓΕΨΕ ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟ
4.000 ΑΚΡΟΑΤΕΣ
  ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Εμείς, μια απλή Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, αν ήμαστε στη θέση σας, δηλαδή στην διακυβέρνηση της χώρας, μπορούσαμε να πράξουμε τα εξής:
  • Πρώτον: Με ατράνταχτα στοιχεία να αποδείξουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους είναι απεχθές και να αρνηθούμε να το πληρώσουμε, όπως έκανε ο Ισημερινός.
  • Δεύτερον: Να συνάψουμε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες δανείου με την Κίνα και την Ρωσία,  που να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε εντελώς από το υπέρογκο χρέος.
  • Τρίτον: Να συνάψουμε με τις ίδιες χώρες και ορισμένες άλλες, οικονομικές συμφωνίες καθαρά αναπτυξιακού χαρακτήρα με τη δημιουργία δεκάδων κοινοπραξιών με σκοπό την εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας.
  • Τέταρτον: Στον πόλεμο εναντίον των Ναζί η Ελλάδα δεν ήταν μια οποιαδήποτε χώρα. Είναι εκείνη που έδωσε την πρώτη νίκη στους συμμάχους στα βουνά της Αλβανίας. Εμπόδισε την πτώση της Μόσχας με την Μάχη της Κρήτης. Καθήλωσε με τον ΕΛΑΣ 20 γερμανικές μεραρχίες, πολύτιμες για το ρωσικό μέτωπο. Καταστραφήκαμε ολοσχερώς και είχαμε 1 εκατομμύριο θύματα. Και όμως χάρη στους προδότες που μας κυβέρνησαν, δεν πήραμε την παραμικρή αποζημίωση από τους Γερμανούς. Λοιπόν εμείς δεν θα ακολουθούσαμε τον δρόμο των πουλημένων διεθνών δικαστηρίων αλλά θα ξεσηκώναμε όλο τον κόσμο για το δίκιο μας. Και στο τέλος θα συμψηφίζαμε με το έτσι θέλω τα χρέη μας με τις επανορθώσεις


Τέλος θα επιδιώξουμε να τοποθετήσουμε την Ελλάδα στον χώρο που της ανήκει λόγω των ιστορικών μας παραδόσεων, δηλαδή στο πλευρό των χωρών που είναι αντίθετες με τις πολεμικές δυνάμεις. Που είναι με το δίκαιο των λαών και όχι με την εισαγόμενη κρίση και την εξαθλίωση των εργαζομένων. Δηλαδή στο αντίθετο στρατόπεδο από κείνο που εσείς σήμερα επιχειρείτε να μας οδηγήσετε.
Όσοι από μας ήμαστε έως τώρα θεματοφύλακες, υπερασπιστές της ελληνικότητας, οφείλουμε να δηλώσουμε καθαρά και ξάστερα ότι μια τέτοια ενέργεια θα μας βρει μαχητικά  αντίθετους, όπως την εποχή που πολεμούσαμε τον Ναζισμό, τον Φασισμό και την Δικτατορία. Έτοιμοι να διακινδυνεύσουμε και πάλι τη ζωή μας στον νέο αγώνα.
Εμείς πιστεύουμε ότι η βασική αντίθεση στις ελληνικές κοινωνίες βρίσκεται ανάμεσα στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και στις δυνάμεις εκείνες (πολιτικές και οικονομικές) που αποτελούν όργανα πολιτικής ξένων συμφερόντων σε δύο επίπεδα:
  • Στο κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο (Ξένες Τράπεζες, Μνημόνιο, Τρόικα)
  • Στο εθνικό. Με τις απειλές και τους κινδύνους των γειτονικών χωρών, πίσω από τις οποίες υπάρχουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη των Τραπεζών.
Η αντίσταση και η οργάνωση της άμυνας της χώρας καθιστούν τον αγώνα του ελληνικού λαού πατριωτικό και την Κίνησή μας πρωτοπορία σ’ αυτόν τον αγώνα ζωής ή θανάτου για την πατρίδα και τον λαό μας.
  • Είμαστε η πρώτη Πολιτική Κίνηση που κατήγγειλε τις ελληνικές Κυβερνήσεις για την εγκληματική τους αμέλεια να μην καθορίσουν ως σήμερα την Εθνική μας ΑΟΖ.
  • Είμαστε η μοναδική Πολιτική Κίνηση που κατήγγειλε την προδοτική παραχώρηση ύστερα από εντολή του ΝΑΤΟ του μισού (Ανατολικού) Αιγαίου στον εναέριο έλεγχο της Τουρκικής αεροπορίας.
  • Είμαστε η μοναδική Πολιτική Κίνηση που καταγγέλλει την προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να παραχωρήσει τον ελληνικό εναέριο χώρο στην πολεμική αεροπορία του Ισραήλ (δίχως να ενημερωθεί η Κυβέρνηση και η Βουλή).
  • Και είμαστε η μοναδική Πολιτική Κίνηση που κατήγγειλε την κοινή συνεδρίαση των δύο Κυβερνήσεων, Ελλάδας και Ισραήλ, ως ένδειξη δουλοπρεπούς στάσης απέναντι σε ένα Κράτος που ευθύνεται για εγκλήματα πολέμου.

15 σχόλια:

  1. O ΕΠΙΖΩΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΖΕΨΕ 4000 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.........................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αξιολογος ο Μικης
    μεσα στο διπολο-αρπαχτης
    σωτηρες να σου πετυχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κομματα Πασοκ και Ν.Δ. με τοσα χρηματα απο το κρατος και τις χορηγιες των διαφορων εταιρειων ειναι υπερχρεωμενα.
    Ειναι δυνατον, αυτοι οι ιδιοι που δεν μπορουν να βαλουν ταξη στα κομματα τους να μπορεσουν να βαλουν ταξη στην Ελληνικη οικονομια!!!
    Η σπιθα αναψε, κοματοδιαιτοι και υποτελη κομματοσκυλα τελειωσαι το παρτυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΑΙ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχουν δικιο οι δυο πρωτοι φιλοι,ευτυχως μας κυβερνουν σημερα οι πραγματικοι αριστεροι. ποσα παιρνουν για να γραφουν αυτα?εκτος αν ειναι τελειως μαλακες και τα γραφουν τσαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ . ΑΛΛΑ 4.47 ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.47 & 4.51 ο μου φαίνεται οτι είστε το ένα και το αυτό πρόσωπο . Σε έχει βολέψει πουθενά ο νέος περήφανος πασόκος δήμαρχος που το πρώτο μέτρο που πήρε ήταν να αυξήσει την τιμή του νερού και να μην ανοίξει τους παιδικούς σταθμούς όπως είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές ?
    Ή είστε τα δυο παληκάρια που σας είχε προεκλογικά για να γράφετε στα blogs ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 11.44 ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ιευτυχια.....................................ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 2.18 ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ,ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 6.14 ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ? ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 6.14 έχεις δίκιο , ο πρωθυπυργός σαν γνήσιος Έλληνας της διασποράς έχει τραβήξει μεγάλο κουπί στη ζωή του , φαίνονται και στη τηλεόραση τα ροζασμιένα χέρια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΡΙΖΑ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΩΡΑΚΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΟΣ 48 ΕΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ,ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ,ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ,ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ,ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ.ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ,ΣΙΔΕΡΩΜΑ........ΤΗΛ.6937225675

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ