Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ



Τις πόρτες των ανακριτικών γραφείων διαβαίνουν τελευταία τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τον τρόπο διασπάθησης και κατασπαταλήσης των χρημάτων που διαχειρίστηκαν κατά την Προεδρία του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στρεφόμενη προσωπικά κατά του Αλεξανδρου Χρυσάφη  για κάποια επουσιώδη συμβάντα χρηματικών χορηγήσεων, όμως ο έλέγχος έπεσε και στο «ψητό», κάτι που δεν είχαν προνοήσει η ανοήτως κατταγγέλλοντες.
Διότι παλληκάρια μου , η ευθύνη  των διοικούντων τα νομικά πρόσωπα είναι συλλογική και τώρα ενδέχεται απο κατήγοροι θια βρεθείτε κατηγορούμενοι. Δεν ευθύνεται μόνο ο Πρόεδρος αλλα και αυτοί που εγκρίνουν τις ενέργειες του κάθε Προέδρου ... και όπως μαθαίνω οι κατηγορίες είναι βαρειές.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ.ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ