Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

AMETANOHTOI ,ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ EKBIAΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

         ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ
       ΟΙ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ  ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ




Αποφασισμένοι είναι οι θρασύτατοι και υπόδικοι αργοτοπατέρες να παραβιάσουν εκ νέου την νομιμότητα αδιαφορώντας για την ζημία που θα προκαλέσουν στο κοινωνικό σύνολο.

Απομένει να διαπιστώσουμε εάν ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία ως Ευρωπαίοι πολίτες ή  είμαστε όμηροι των εκβιασμών μιας κάστας βολεμένων κατ’ εφημισμόν συνδικαλιστών.



 H αντίδραση του του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, στις περσινές κινητοποιήσεις ήταν η ακόλουθη:

Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Εισαγγελείς σε όλα τα μπλόκα στέλνει ο Τέντες

Και νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, για την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος των αγροτών.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με όλους τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών της χώρας, στις περιοχές των οποίων υπάρχουν αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Τέντες ζήτησε να διενεργούν ελέγχους στα σημεία που συγκεντρώνονται οι αγρότες και, σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα παρακώλυσης των συγκοινωνιών, να ασκούν ποινικές διώξεις.
Ανάλογη παραγγελία έχει κάνει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δ. Παπαγεωργίου, ζητώντας συλλήψεις και δικογραφίες για τα αγροτικά μπλόκα.

17 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γιατροί εκβιάζουν , τα φαρμακεία εκβιάζουν , οι αγρότες εκβιάζουν , οι δικηγόροι εκβιάζουν , οι φορτηγατζίδες εκβιάζουν , οι ναυτικοί εκβιάζουν ,οι καθηγητές εκβιάζουν , οι δημόσιοι υπάλληλοι εκβιάζουν ,οι συμβασιούχοι εκβιάζουν , κ.λ.π. . κ.λ.π.
    Μήπως κάνουμε λάθος ρε παιδιά ?
    Μήπως μας εκβιάζει η κυβέρνηση ?
    Μήπως μας πηδάει όλους η κυβέρνηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΟΜΙΜΗ .
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ...
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ) ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ιακχε για τους πακιστανους η αστυνομια ηταν απουσα για μας «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών Ξεπερνώντας και τον εαυτό του, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, ταξίαρχος Δημήτρης Τσώτας, υπέγραψε διαταγή σε ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, επικαλούμενος μάλιστα το Σύνταγμα, με την οποία απαγορεύει από τη Δευτέρα 7, έως και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, συναθροίσεις πολιτών, κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων, επί συγκεκριμένων σημείων του νομού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΒΕΡΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ... ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΉΜΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΧΙΖΑΝ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ . Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ . ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΩΝ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αλητες εκλειναν τουσ δρομουσ τοσα χρονια οι τεμπελαραδεσ τον φεβρουαριο που δεν εχου δουλεια και εγω επαθα ζημια με εμποριο 100.000 ευρω ,εμενα ποιοσ θα μου δνσει αποζημειωση?τουσ αλλου εμπορουσ ποιοσ θα τουσ δωσει που καταστρεφονται τοσα χρονια απο τουσ κλειστουσ δρομουσ?τα προστιμα τησ ελλαδοσ ποιοσ θα τα πληρωσει απο την εωροπαικη ενωση για κλειστουσ δρομουσ?ασε που στα μπλοκα δεν παει κανεισ τα βραδια ολοι πηδανε στξν βουλγαρια οι βρωμιαριδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έχουμε υπουργό και υφυπουργό γεωργίας που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα καπνά από το βαμβάκι και μιλάμε για εκβιαστές αγρότες? λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ.
    ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ