Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

AΧΡΩΜΗ, ΑΟΣΜΗ, ΑΝΟΣΤΗ, ΑΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ "5"


ΚΡΙΜΑ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΓΛΑΣΤΡΕΣ" ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε.




«Αναφερόμαστε κυρίως στα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στους πρόσφατους ποδοσφαιρικούς αγώνες με την Α.Ε.Κ. και τον  ΗΡΑΚΛΗ στην  Θύρα 1, για τα οποία ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήμασταν, είμαστε και θα ήμαστε μέχρι το «κόκαλο» ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΣ, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ομάδα μας με κάθε τρόπο.
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον Πρόεδρο, την Διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη SUPER LEAGE»
Mε τιμή,
Γιώργος Γούνας -Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε. ( Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σερρών)
Γιώργος Κουρτίδης- Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε.
Χρήστος Μέγκλας- Α’ Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε.
Γιώργος Φαρμάκης -Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη στην Π.Α.Ε.
Αλέξανδρος Χρυσάφης -Υπεύθυνος Οικονομικού και Εμπορικού Τμήματος Π.Α.Ε.




Εγώ αγαπητοί μου θα αναφερθώ στην απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά του Θεοδωρίδη σε βαρος της ομάδας την οποία ανεχθήκατε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Ανεχθήκατε αυτή την φαρσοκωμωδία της μεταγραφικής περιόδου, να ακούγονται από τον Δεκέμβριο ονόματα αξιόλογων παικτών (Φιλομένο, Μελίσης, Σβέρκος) και τελικά να γίνονται μεταγραφές την 31 Ιανουαρίου τριών "περιβολάρηδων".

Ανεχθήκαντε να έχουν γίνει δύο μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών και να μην έχει λυθεί το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρι επί 20 μερες προκειμένου να αδειάσει η θεση ξένου ποδοσφαιριστή, ώστε να αγωνιστεί ένας απο τους νεοαποκτηθέντες

Ανεχθήκατε το γεγονός να ζητάει ο Κοκότοβιτς δύο μήνες , ένα αριστερό μπακ και έναν σέντερ φορ και η ομάδα να αποκτά τελικά εναν σέντερ μπακ και έναν τερματοφύλακα (χαντακώνοντας τον Βαλσαμάκη) ...
Ανεχθήκατε την δημόσια αήθη επίθεση του Θεοδωρίδη στον Κοκότοβιτς προκειμένου να τον απαξιώσει στα μάτια των φιλάθλων, χρεώνοντας τον τα δικά του λάθη και ολιγορίες, όταν η ομάδα ήθελε ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση εν όψει των κρισιμών αγώνων της.
Ανεχθήκατε την ίδια τακτική του Θεοδωρίδη σε βάρος του Γεωργιάδη τον οποίο κατηγορεί δημόσια ότι «παίζει μόνο για τον εαυτό» του, όταν ο νεαρός ήταν η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της ομάδος για την σωτηρία της, με σκοπό να στρέψει τους φιλάθλους εναντίον του και να μετριαστούν οι αντιδράσεις σε ενδεχόμενη πώλησή του.
Ανεχθήκατε τον ανεκδιήγητο «ξερόλα αθλητικό σχολιαστή» να καλύπτει συνεχώς ασπό τηλεοράσεως τις «μαϊμουνιές» του Θεοδωρίδη και να επιρρίπτει τις ευθύνες στον Κοκότοβιτς επειδή «δεν πίεζε τον Πρόεδρο να γίνουν έγκαιρα οι μεταγραφές»
Αμφιβάλω πολύ εαν γνωρίζετε τις οικονομικές δοσοληψίες του Θεοδωρίδη , έστω και σε μία μεταγραφή, εάν μπορείτε να μας πείτε πόσο κόστισε στην ΠΑΕ η αποδέσμευση Αμπουμπακάρι, Τάντιτς ή η απόκτηση Πάρκερ
Αμφιβάλω και αν κάνω λάθος διαψεύστε με, εάν οι μεταγραφικές κινήσεις Θεοδωρίδη έχουν την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν πραγματοποιηθούν, αν έχετε δει έστω και ένα συμβόλαιο αυτών των απίθανων άσσων που πέρασαν από την ομάδα.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ «Η ΕΠΟΧΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ» ,
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ... «ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ»
ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ , ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΙΔΗ

 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 1
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;

4 σχόλια:

  1. ΜΠΙΤΖΙ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ?ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟΥΚΟ?ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΕΡΟΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟΥΚΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ.Ο ΑΛΕΚΟΥΚΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ .....ΚΑΠΕΛΟ.Ή ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΟΥΡ Ή ΤΑ ΔΙΑΛΑΕΙ ΟΛΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΕΡΟΚΟΥΚΟ?ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΙΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΕΟΠΩΝΟΥΚΟΣ(ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΚΟ)ΜΕΤΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΚΟΣ ΜΕΤΑ Ο ΝΕΚΤΑΡΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΝΥΒΛΑΚΟΥΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΥΚΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΥΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΙΣΙΜΟ ΑΛΕΚΟΥΚΟ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΑΓΚΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ