Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"TO KOΠΑΔΙ" ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ... ΠΗΓΕ "ΝΑ ΦΑΕΙ" ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ



Διαβάζω τον περί "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" νόμο 3852/2010 :

Άρθρο 68
Υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων
1. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να μετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του, στις οποίες έχουν εκλεγεί, καθώς και να εκτελούν με επιμέλεια τα καθήκοντά τους και κάθε εργασία που τους αναθέτει νόμιμα το συμβούλιο.
2. Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών.

 Όπως καταλαβαίνετε, το "πραξικόπημα" που έγινε σε βάρος του Αντώνη Αναστασιάδη , από τον νεόκοπο και αδαή Δήμαρχο, Πέτρο Αγγελίδη, καθιστά ενδεχομένως την απόφαση εκλογής του εκπροσώπου της μειοψηφίας στο ΔΣ της ΔΕΥΑΣ , άκυρη.

 Τι είπε ο Δήμαρχος , που συμπεριφέρθηκε στον συνδυασμό του όπως ο  βουκόλος στο κοπάδι του ;
«Δεν ψηφίζουμε τον Αντώνη Αναστασιάδη, οποιονδήποτε άλλον θέλετε εκτός από τον Αναστασιάδη» δήλωσε «καπελώνοντας» τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι ως πειθήνια  όργανα αυτού ψήφισαν τον προταθέντα στην συνέχεια από τον Δήμαρχο , Χουρουζίδη από τον συνδυασμό του Φωτιάδη.

Τι πάει να πει Δήμαρχε, «δεν ψηφίζουμε » . Προς τι ο πληθυντικός , αφού ως γνωστό ο Δήμαρχος  δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  ψηφίζουν μόνο κατά το άρθρο 68 § 2 του ν. 3852/2010 … χωρίς να κατευθύνονται

Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η ψηφοφορία δεν διεξήχθη κατά συνείδηση αλλά κατ’ επιταγήν και η σχετική απόφαση είναι προδήλως άκυρη.

2 σχόλια:

  1. χθεσ 22 ιανοαριου τοτραπέζι του δημαρχου στο ελληνων γευσεισ τψν 70 ατομων ποσο κοστισE????.....KAI POIOI HTAN EKEI? KAI POIOS PLHRVSE TO MARMARO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ