Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΠΛΟ «ΚΑΡΦΩΜΑ» και ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρησε  ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ την «πρωτοβουλία» του Βουλευτή ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ να εμπλακεί στην υπόθεση της μετεγκαστάστασης του Δημαρχείου στο κτήριο της Νομαρχίας και διαμεσολάβησε να κλείσει  συνάντηση του Δημάρχου Αγγελίδη με τον Περιφερειάρχη Ψωμιάδη και τον Αντιπεριφερειάχη Μωϋσιάδη.
Αμήχανος ο Δήμαρχος ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, από την τοποθέτηση  του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ,  έστειλε στον «κουβά» τον Βουλευτή αδειάζοντάς τον κανονικά ... « Εν αγνοία νου πήρε την πρωτοβουλία ο βουλευτής και δεν μπορώ εγώ να απολογούμαι για τις πρωτοβουλίες του. Μάλιστα είπα και στον ίδιο ότι δεν συμφωνώ με την ενέργεια του αυτή» δήλωσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος.
Βέβαια ο Δήμαρχος εξέθεσε τον βουλευτή αλλά εκτέθηκε και ο ίδιος αφού «με τα τέσσερα» έτρεξε και συμμετείχε στην συνάντηση.
H "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ" ΠΡΟΧΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ...
Το ζήτημα είναι όμως με την συμπεριφορά του Βουλευτή, που εξακολουθεί να «χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν» και άρχισε να μας κουράζει ...
Στάθη μου, «στο χωριό δεν σε θέλουν, εσυ του παπά το σπίτι ψάχνεις να βρείς ...»  θα σου έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

13 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΒΟΥΔΑ.
    ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΖΕΛΕΠΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΟΠ.....ΕΣ ΚΩΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.
    ΑΛΟΒΗΤΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ. ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ. Ο ΧΑΜΠΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΥΦΟΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ... ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opou gamos kai giorti i vasilo mprosta. opos ta pedakia ena prama . kyria ego to ekana protos . ton kremase kai o angelidis kai as etrexe na ton vgali dimarxouko mazi me ton Tzelepi ( stathi i ekprosopos typou sou omos katapontistike )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ???? ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ????). ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΜΑΡΚΟΣ , ΤΙ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ , ΤΙ ΤΖΕΛΕΠΗΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ !
    ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !
    ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας έχουν πηδήξει με τη πολιτική τους και σεις συζητάτε ποιος το κάνει καλύτερα ?
    Όλοι ντιντίδες γίνατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ? ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελίδης : Σερίφης( μόνο από πρόστιμα ξέρει)
    Κουτμερίδης : Ραντεβουδάκιας ( μόνο να κλείνει ραντεβού ξέρει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αποτυχημένη θητεία του Αγγλίδη δεν πρέπει να χρεωθεί στο τέλος μόνο στον ίδιο αλλά κύρια στους τρεις βουλευτές του νομού του ΠΑΣΟΚ που τον στήριξαν για να χάσει ο Φωτιάδης γιατί ήθελαν έναν τίποτα για Δήμαρχο .
    Στέφανε σε φοβόταν και έπρεπε να το περιμένεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Δήμαρχος δεν κάνει τίποτα . Πήγα σε καφενείο στην Οινούσα και καπνίζανε , κάθησα μια ώρα και η Δημοτική αστυνομία δεν εμφανίστηκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυριε κουτμεριδη εχω να δω τον πρωην γκομενο μου χρονια και ζαμανια ..ενα ραντεβου παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ