Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΕΡΓΙΟ, ΑΡΓΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ...




Στον ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΑΛΑΝΗ, Αντιδήμασρχο του τομέα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΒΕΙΑΣ» με την απόφαση υπ΄αριθμόν 14 (αρ. Πρωτ. 109/03.01.2011) ο Δήμαρχος Σερραίων μεταξύ άλλων μεταβίβασε και τις κάτωθι καθ ΄ύλην αρμοδιότητες για ολόκληρο τον Δήμο Σερρών :
@  Την δημιουργία διαδικασιών δημοσίας διαφάνειας για όλες τις διαδικασίες και αποφάσεις  των δημοτικών υπηρεσιών , ατομικών και συλλογικών οργάνων διοίκησης, επιτροπών, Νομικών Προσώπων και Οργανισμών του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΜΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ σύμφωνα με τις κείμενες διαταξεις.
@ Την εξασφάλιση προσβασιμότητας των πολιτών στην εξ’ αποστάσεως ενημέρωση μέσω της χρήσης των Τ.Π.Ε.
Ήδη Στέργιο έχεις αργήσει ... και να θυμάσαι «η καλή μέρα απο το πρωϊ φαίνεται» έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Ήδη στην πρώτη απόφαση της θητείας σας παραβιάζοντας τον νόμο προχωρήσατε σε απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων ποσού 200.000 € , (σε γείτονα του Δημάρχου) χωρίς την προκήρυξη δεύτερου μειοδοτικού διαγωνισμού.  
Η ανωτέρω απόφαση με τις παραμέτρους της δεν έχει αναρτηθεί ακόμη στο διαδίκτυο

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ