Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ...


ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

 

«Τριάντα έξι χρόνια και βάλε δημοσιογράφος και δεν λέω να συνηθίσω, αναγνώστες μου , τέτοιες μέρες αυτό το μπούκωμα φιλανθρωπίας, λατρείας των φτωχών και αστέγων που παρελαύνουν στα ρεπορτάζ των καναλιών κυρίως αλλα κι εφημερίδων. ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.  Και ο αγώνας δρόμου να βρεθεί  ο κατάλληλος ξεχασμένος , που θα σταθεί μ,προστα στην κάμερα και σε τριάντα δευτερόλεπτα θα πεί όλη την ζωή του και πως κατήντησε στην ουρά των συσσιτίων. Ύστερα το παροναμικό πλάνο στα παγκάκια με τους ανθρώπους ζωντανούς σωρούς, κουλουριασμένους, ένα ζουμ στα λασπόνερα της φτωχογειτονιάς, δυό βαρύγδουπες κλισέ παρόλες για κλείσιμο του τύπου «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...» και τέλος.
Όλη αυτή η ... «ζεστασιά» θα μείνει σ’ ενα σεντούκι λήθης για 360 μέρες και θα ανασυρθεί ξανά του χρόνου όπως τα θεατρικά κουστούμια απ΄τις αποθήκες των μεγάλων θεάτρων.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ έκανε και φέτος ταμείο σε εορταστική συσκευασσία    και τόσες δόσεις όσες κι αυτές του καινούργιου ψυγείου που λήγουν στο τέλος του χρόνου στο ηλετροκατζίδικο της γειτονιάς»
 ( ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ - 27.12.2010 )

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ